כנסו לפייסבוק של דניאל ואיתן ותראו תמונה

andy181

New member
באמת שזה לא בסדר, קרן וגב לא יכלו

להעמיד פנים למשך חודש שהם ביחד, לפחות בשביל קהל המסמסים שלהם, ..הם עשו את זה בתוכנית במשך חודש וחצי..
. נכנסתי עכשיו לדף של קרן בפייס, כולם שם בשוק שהיא וגב נפרדו, חלק אפילו חושבים שגיא פינס משקר. כנראה כולם שם חיים בסרט..

דקל69

New member
לא מבינה למה כולם מתפלאים שקרן וגב לא מבלים

את זמנם יחדיו, בכתבה בנענע בפגישה של איתן וקרן באקראי כל התגובות לקרן ולזוגיות עם גב - [ משבחים, מהללים, מתגעגעים וכו'. לא יודעת מי קנה את ההצגות של האהבה, אפילו נשיקה הם התאמצו לביים וטסו ק"מ מהארוע בכדי שנבין שזה לא אמיתי, מה היה כ"כ נחוץ לנסות לשדר נשיקה, אם הם באמת התנשקו לא היה צריך להסריט את זה מי שצפה היה תופס את זה בשידור החי באקראי באופן טבעי ולא בעריכת הפרק, בגלל שדבר כזה מעולם לא קרה זה ברור שהנשיקה (שלא היתה) מבויימת לצורך הפרק, הרי בשידור הרציף דבר זה לא קרה, אם היה קורה פעם אחת סביר להניח שהיה קורה שוב. מלבד זאת ביום הגמר לפני הכניסה לראיון לגיא פינס קרן וגב היו קרים, מרוחקים וזעופים, לאחר הראיון הם חזרו נלהבים, "מאוהבים" ונרגשים. כשצפיתי לראות מה גרם לשינוי הבנתי מהשיחה שלהם שלירון ויצמן הזכירה את המילה אסטרטגיה, כלומר שהם היו אסטרטגים והיא שאלה איך הצלחתם לשכנע כ"כ הרבה אנשים שיש פה אהבת אמת וגב מאוד היה מבסוט מהשאלה כי הבין שהזכיה מובטחת וכנראה הרבה אנשים קלטו את ההצגה אוהבים אותם יחד והתחיל להרעיף נשיקות וחיבוקים לכל עבר. כמובן שבגיא פינס לא שידרו את הקטע של האסטרטגיה והשאלה אבל בשיחה בין קרן וגב זה מה שהם דיברו על הראיון אצל וייצי. בכל מקרה קרן ממשיכה להיות בפרונט, מצולמת אחת לשבוע לכתבות שונות, וכנל גם גב אך בנפרד, קשה לי להאמין שהודעה אמיתית על פרדה תצא בקרוב, זה יהיה מרומז אך לא באופן ברור. ערוץ 10 ינסה למשוך את הידיעה עוד תקופה או לפחות עד שאנשים ישכחו מהם.

KEEK

Member
אם הם באמת חשבו שהם ביחד עד עכשיו

הם יותר הזויים מקרן.. אבל ככה זה היה גם עם תומכי עמיר/סיון באח הגדול.. מסרבים להאמין שהם לא ביחד ושאין שם באמת אהבה.. גב וקרן התראיינו לפני כחודש אצל איריס קול והם סירבו לענות על השאלה הפשוט - האם הם עדיין ביחד. אפילו איריס קול גיכחה על זה במהלך הראיון..

דקל69

New member
חחח, לא שמעתי את את הראיון אצל איריס קול

אבל לפי מה שאתה אומר אני חושבת שכל מי שסימס להם צריך לתבוע את ההפקה על פברוק, אם אפילו על שאלה כזאת הם לא עונים ביחוד לנוכח המשחק של גב והקטילה שלו את איתן שכעס בפני קרן שאיתן ודניאל מצאו אהבה ולמה הם לא מסתפקין בזה והכנראה הזוגיות שלהם לא אמיתית אם הם כועסים שהם לא יזכו בפרס. הוא לא הבין שאיתן לא כועס על זה אלא על כך שהוא היה אמור להיות נושא התוכנית וגב שיחק אותה שלא הגיע לזכות ואפילו לא היה מספיק הגון וישר להודות בזה בפניו. ההפקה גם צריכה להחזיר כסף לאלה שסימסו לאחרים במחשבה שאולי ההצבעות תורמות במשהו (המממ, 21 ש"ח שנתרמו על קרן מזבח ערוץ 10 ואבוט-רייף המאירי). וכן, סביר להניח שהם לא יענו על זה, בכל פעם שקרן וגב התנשקו הם צחקו (על כולם) וגב אמר את המשפט, "איזה הזוי", "כמה הזוי" ללא הפסקה, אפילו הוא לא האמין שאנשים ממש יקנו את זה. יש הבדל בין להיות אסטרטג ולהעיף אנשים בזמן לבין להציג ולשכנע בזוגיות ואהבה.

טלומרז

New member
דקל, כמו שאנחנו והרוב לא האמינו להם,

בעיה של מי שהאמין ל"זוגיות" המפוברקת, ועליו רק לכעוס על עצמו על שהתעקש להאמין לבלבולי שכל של גב וקרן (למרות שקרן, בניגוד לגב,באמת התאהבה, היא בטח הרגישה שהוא לא אוהב אותה, והעמידה פנים שהכל בסדר בשביל המשחק וה"מקום הראשון"). זה מזכיר לי את אוהדי איילה שסימסו בטירוף לסער כי האמינו שהוא יהיה אם איילה אחרי התוכנית, ואח"כ עשו לו טרור כשגילו שלא היה מוכן לנסות קשר איתה, למרות שזה משהו שרוב הצופים (אלה שתמכו באלירז ואלין) חזו מראש ולא התפלאו כלל וכלל כשזה קרה. אם כבר מישהו צריך לתבוע, זהו איתן את ההפקה, שעשתה ממנו צחוק, והכניסה לתוכנית שלו חצי גבר (שהתנהג הרבה יותר גרוע ממנו) שכנראה הובטחה לו מראש הזכייה שנגזלה ממנו בהשרדות, כעונש על כך שהוא (איתן) לא הסכים יותר להמשיך בקשר עם יקירת ההפקה שנכפתה עליו תחת לחץ מאסיבי (מצד ההפקה). ויש מצב שגם דניאל צריכה להצטרף אליו לתביעה, שכן הם הזוג האמיתי של התוכנית וההפקה דאגה להסתיר אותם וליצור אשליה של "זוגיות" חדשה ורעננה שמתפתחת לצד הזוגיות ה"משעממת" שלהם, בידיעה שלא היה ולא נברא. אגב, אם אורטל היתה מנצחת, זה לגמרי היה ביושר, כי היא, לעומת קרן וגב לא העמידה פנים שהאהבה פורחת בינה לבין אורן. לאורך כל התוכנית ידענו איפה עומדים הדברים ביניהם והיתה שקיפות מלאה.

טלומרז

New member
יש לך קישור למהדורה המאוחרת?

לפי הדיווחים גיא פינס אומר שם שהמערכת הוצפה בשאלות לגבי גב וקרן, בעקבות האייטם, ואז אמר ש"גב בדרכו לראליטי הבא שלו", משמע, התקדם הלאה. לא ראיתי את זה ומעניין איך בדיוק זה נאמר.

KEEK

Member
הכי סיון ועמיר גירסת הדור הבא ../images/Emo8.gif

מערכת יחסית הרסנית ל-2 הצדדים שמוציאה את שניהם רע משחק כן-לא-כן-לא מול התקשרות ובעיקר תומכים אובססיבים שמסרבים להאמין שאין שם כלום הרבה קווי דמיון. הבנתי גם שגב היחיד מכל משתתפי הדור הבא שלא נכנס לעמוד הרשמי שלו להודות לתומכים והוא עוד הזוכה... אם זה נכון זה באמת מכוער..

טלומרז

New member
אני לא בטוחה שקרן הפסידה מה"קשר" עם גב

לא נראה לי שהיא היתה שורדת ולו שניה אחת לאחר שאיתן זרק אותה, אילולא גב היה נכנס לתמונה ונותן לה את התקווה שבכל זאת "ה-רווק" יבחר בה. התדמית של קרן היתה גרועה עוד לפני שגב נכנס, על כל מה שעשתה לבנות האחרות, ומהרגע שגב נכנס, גם אם הרגש שלו היה שקרי ומזויף, הוא ניטרל אותה מכל הריכולים והמזימות נגד דניאל, ודי ניקה לה את התדמית. מי שבהחלט ניזוק זהו גב. נזק תדמיתי שלא שווה את החצי מליון שזכה בו. לראיה- התעלמות מוחלטת ממעריציו המרומים, התנהגות השונה לחלוטין מהנהגותו לאחר ההפסד בהישרדות, בו למרות תחושת העוול שנעשתה לו, דאג להודות לתומכיו ונראה הרבה יותר שלם עם עצמו וגאה, מאשר מה שנראה עכשיו בתמונות, בהן חוץ מהתיעוד של עזרה לחולי סרטן, בו יש לו חיוך אמיתי, בכל שאר התמונות הא נראה כבוי ומובך.

KEEK

Member
תלוי איך את מגדירה הפסד במקרה שלה

תכלס, אף אחד מהם לא יכל לנצח בלי השני. זה היה ניצול הדדי, והם הובילו אחד את השניה לניצחון. אני לא מאמין שגב היה מנצח אם היה בוחר ברווקה אחרת, ולא מאמין שקרן היתה זוכה לבדה. אני מסכים שלגב נעשה נזק תדמיתי יותר רציני.. אבל מי שניקה לקרן את התדמית היתה ההפקה, ולא גב. לגבי גב, משום מה לא נראה לי שאכפת לו ושהוא באמת מובך אם היה אכפת לו הוא היה מנסה לשקם קצת התדמית ובתור התחלה נכנס לעמוד הרשמי שלו להודות לתומכים. הוא פשוט לקח את הכסף וברח.. ממש לא אכפת לו מה חושבים או מה אומרים.. גם בראיון עם איריס הוא נשמע זחוח מידי..

למעלה