כנסו מי שלא מוכן לחכות יותר לעונה ב

inbal145

New member
הלוואי שלא...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

ככה זה כשאין כבלים

gilmorefreak

New member
אין לך כבלים../images/Emo35.gif

ורגע אני לא מבינה משהו- 10 זה לא כבלים
10 זה כמו 22 ו11 לא
אחרת למה כל כך הרבה פרסומות ומלחמת השרדות שכזו
אז למה לכל אלה שאין כבלים אין גם ערוץ 10
לא מבינה..כי אין מצב..זה לא כבלים..

inbal145

New member
אין כבלים../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

וערוץ 10 הוא כן תוספת של הכבלים, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים
מה שכן, ערוץ 10 גם שייך לרשות השידור. יש לי רק את 11 ו 22. אבל אני עוברת דירה עוד שבועיים וזה ישתנה

RenanaD

New member
הכל נכון...

אבל בדבר אחד את טועה-אנחנו לא נותנים לטלעד רייטינג. הפיפל מיטר כן. בארץ יש כמה משפחות חסויות שיש להן מכשיר מיוחד שמחובר לטלוויזיה. כל פעם שהן צופות בטלוויזיה הן מדליקות את המכשיר הזה והוא מעביר את הנתונים (באיזה ערוץ הם צופים, מי מבני המשפחה צופה וכו') למחשב הראשי של חברה מסוימת. בסוף כל יום ושבוע החברה עורכת טבלת רייטינג ומפרסמת אותה. לפי טבלה זו בוחרים המפרסמים באיזו שעה לפרסם, באיזו תוכנית וכו', ולפי כמות המפרסמים זכייניות ערוץ 2 מעלות/מורידות תוכניות מלוח השידורים שלהן. זאת אומרת-בסופו של דבר, מה שאנחנו רואים בטלוויזיה שלנו תלוי בכ-400 משפחות נסתרות. לכי תמצאי אותן.

joyalfa

New member
אוקי למה ?

רננה כל הזמן הזה שאנחנו כבר מדברים ואת חשבת שאני בת? אני בן קוראים לי ג'ואי לא כמו ג'ואי מדוסון קריק כמו ג'ואי מחברים זה שם גם של בן.

gilmorefreak

New member
אומנות השרשור../images/Emo70.gif

אולי תבים כבר למה היא חשובה
רננה שרשרה תגובה ל-the pretty lady ולא לך..היא יודעת שאתה בן,,באמת..

joyalfa

New member
אופסי

אבל ההודעה שלה מופיעה אחרי שלי. זה מוזר אבל זה הגיוני שההודעה לא מכוונת אלי רק קלטתי מאוחר מידי. איך אני יכולתי לדעת בהתחלה שזה לא אלי אם ההודעה שלה באה אחרי שלי?

inbal145

New member
איך להסביר את זה../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

העיגול הכחול שבצד ימין ליד הנושא של ההודעה שלה היה מתחת להודעה שאליה היא שירשרה. שניכם שירשרתם לאותה ההודעה.

joyalfa

New member
פעם הבאה אני אשתדל לשים לב

הפעם תסלחו לי נכוןןןןןןןןןן?

gilmorefreak

New member
בקלות..

ברגע שהנקודה שליד ההודעה שלה נמצאת בדיוק מתחת לנקודה של ההודעה שלך היא הגיבה לאותה הודעה שאתה הגבת..אם הנקודה שלה נמצאת קצת יותר בפנים אז היא הגיבה לך...אאמממ...תתחיל להקפיד יותר על שרשור

RenanaD

New member
מאמי, אני לא כזאת סתומה

ואני בהחלט יודעת שאתה בן. כמו שאמרו לך כבר-שרשרתי ל-"פריטי ליידי" ולא לך, אין סיבה להעלב. המלצה שלי-תעבור על כללי השרשור, זה עוזר מאוד להבין.

RenanaD

New member
אוקי, אתה מתחיל כבר להפחיד אותי!

שרשור, ש-ר-ש-ו-ר, שרשור, ש-ר-ש-ו-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגבתי לאיילת (גילמור פריק), לא לך!!!!

joyalfa

New member
אה אוקי

זה היה מצחיק אבל ככה הרסת לי את הבדיחה. אני עצוב ובוכה עכשיו סתם סתם עכשיו קלטתי.

למעלה