go Keshet go Keshet ווווווווווווווווווווו
A A d i d a New member 15/2/03 #29 אך אחד לא תפס תחת ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif זה פשוט את מדמיינת ועושה אפליות...
Q Queen Balat New member 16/2/03 #31 עדי, תסכלי על החדשים... ../images/Emo15.gif לא מפסיקים לפתוח הודעות, לקלל, Think...
S Super Keshet New member 17/2/03 #32 ../images/Emo118.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif עדי אם לא שמת לא עשיתי אפליות (אם כבר הכללות) בכל מקרה כתבתי- החדשים (לפחות חלקם) זה לא אפליה (או הכללה ) פשוט הוותיקים יותר לומדים שאסור לפתוח הודעות חדשות לנושאים מפגרים ולא חשובים בכל מקרה, תסתכלי בדף של הפורום ותראי כמה הודעות כאלה יש ... מצד אנשים מסוימים!
../images/Emo118.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif עדי אם לא שמת לא עשיתי אפליות (אם כבר הכללות) בכל מקרה כתבתי- החדשים (לפחות חלקם) זה לא אפליה (או הכללה ) פשוט הוותיקים יותר לומדים שאסור לפתוח הודעות חדשות לנושאים מפגרים ולא חשובים בכל מקרה, תסתכלי בדף של הפורום ותראי כמה הודעות כאלה יש ... מצד אנשים מסוימים!
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #14 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif בדיקת חתימה . אם היא עובדת - שווה הצצה
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #15 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ניסיון 2 . . זה מצחיק L:-dO:-dL
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #17 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ניסיון 3 L O L אני צוחקת כל פעם שאני נזכרת בזה ...
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ניסיון 3 L O L אני צוחקת כל פעם שאני נזכרת בזה ...
Q Queen Balat New member 15/2/03 #18 את צריך למחוק ../images/Emo79.gif אחד או ../images/Emo15.gif שניים בשביל שיסתדר
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #19 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifלא מצליח ../images/Emo7.gif הסיפור המלא מחזירה לעיצוב הקודם אבל הנה הסיפור המלא - אנחנו ביום ג' יצאנו לפארק נחשונית . לרכב על קרטינגים , ללכת כהולכי רגל ולרשום דו"ח למי שעובר על החוקים ... המחנכת שלנו מכינה אותנו לפני היציאה - יהיה קייטרינג ממתי קייטרינג = קרטינג וכן , היא גם סתומה ( עד שזה ממש מבחיל ) וגם שמנה מאד שזה ממש נראה שהיא עומדת להתפוצץ . וזה גם - מגעיל .
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifלא מצליח ../images/Emo7.gif הסיפור המלא מחזירה לעיצוב הקודם אבל הנה הסיפור המלא - אנחנו ביום ג' יצאנו לפארק נחשונית . לרכב על קרטינגים , ללכת כהולכי רגל ולרשום דו"ח למי שעובר על החוקים ... המחנכת שלנו מכינה אותנו לפני היציאה - יהיה קייטרינג ממתי קייטרינג = קרטינג וכן , היא גם סתומה ( עד שזה ממש מבחיל ) וגם שמנה מאד שזה ממש נראה שהיא עומדת להתפוצץ . וזה גם - מגעיל .
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #20 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif בדיקת חתימה ... מקווה שזה יעבוד עכשיו