כנסו

jimorrison

New member
אמממממ

מי אמר עזריאלי? לא שיש לי בעיה עם זה אבל לא חייבים שם

yoyoyud

New member
לפי מה שהנתי

*אהמ הדר אהמ* זה מרכז העולם. אממ... מבחינתי אפשר גם קניון אילון/רמת אביב, שהם יותר קרובים אליי. אלא אם התכוונת למשו אחר?

AeroDar

New member
עזריאלי הכי עדיף...

למי שלא גר בתל אביב כמוך, טיפה קשה להגיע... ומול עזריאלי בדיוק יש רכבת... וזה הכי נוח להגיע... טוב תאמת יש גם ליד קניון איילון...אבל עזריאלי יותר נוח... טוב אבל אנחנו דוחים את זה בסוף....נכון?

ThE RhythM

New member
כבר מפגש???

או מאמא...אתם לא חושבים שכדאי לחכות קצת? שהפורום יאגור עוד חברים, שנתגבש קצת (אפשר לארגן צ'אטים ולשוחח...סתם בתור שלב ראשון) ומי שאומר שאנחנו לא מכירים ובשביל זה נארגן מפגש זה בכלל לא חכם! בגלל שאין לנו מושג קלוש אחד על השני ונפגש המפגש סתם יהיה מביך ומוזר! זה ילך בערך ככה "אהה...אז אתה הצבעת לCommunication breakdown אה?" "אהא." "אהא." "ולמה את הצבעת?" "אותו דבר." "אה." "אהא." "אחלה." "סבבה." "שנלך הביתה?" "הממ. טוב." "יאללה." "יאללה." "ביי." "ביי."

ThE RhythM

New member
../images/Emo12.gif

אם כבר היית בכרטיסאישי שלי...לא ראית שאני במקרה גם *זכר*?
חוצמזה אני צריך לברר מי זו עומר גפן הזו מקיסריה..פעם כבר צצו לי בICQ ושאלו אותי אם אני היא

yoyoyud

New member
נכון! גם בהייד פארק היה לנו בפורום

תופים, מתופף מאוסטריה שקראו לו עומר גפן, וככה היה הניק שלו, ושאלו אותו עשרות פעמים אם הוא עומר גפן מקיסריה. לפי דעתי העומר גפן הזה מקיסריה הוא סוחר סמים

yoyoyud

New member
אממ....

טוב, יש בזה משהו. אנחנו באמת לא מכירים פה אחד את השני. רוצים צ'טים? אוקיי... היום בחצות, סבבה? נראה לי שנחכה עם המפגש קצת.

jimorrison

New member
תשמע

זה המפגש הראשון (לא?) ואתה לא יכול לצפות שהכוול יהיה טוב ויפה נכון? אז אני אומר אפילו שאנחנו לא מכירים אחד את השני צריך להפגש,סבבה נעשה צ'אט או משו..אבל אני בטוח שככה היה כל מפגש ראשון (עם 4-6 אנשים)...ואולי בהתחלה יהיה קצת מביך לדבר אבל בטוח שאחד יצא עם יציא מוזרה ואז כולם יפתחו...ויהיו עוד מפגשים אז אני לא מבין למה לא כי צריך להתחיל מאיפה שהו....אמממ זהו אני מעדיף להסתכל על הצד הטוב של זה... יום טוב

jimorrison

New member
תשמע

זה המפגש הראשון (לא?) ואתה לא יכול לצפות שהכוול יהיה טוב ויפה נכון? אז אני אומר אפילו שאנחנו לא מכירים אחד את השני צריך להפגש,סבבה נעשה צ'אט או משו..אבל אני בטוח שככה היה כל מפגש ראשון (עם 4-6 אנשים)...ואולי בהתחלה יהיה קצת מביך לדבר אבל בטוח שאחד יצא עם יציא מוזרה ואז כולם יפתחו...ויהיו עוד מפגשים אז אני לא מבין למה לא כי צריך להתחיל מאיפה שהו....אמממ זהו אני מעדיף להסתכל על הצד הטוב של זה... יום טוב

AeroDar

New member
טוב אין לי כוח לזה!!!

מי שרוצה שיבוא מי שלא רוצה שלא יבוא...רק רצינו לדעת אם בכלל כדאי לארגן מפגש כדי לראות אם אנשים יבואו וכנראה שלא אז נוותר מה עכשיו אני לא יכריח אותכם...

AeroDar

New member
טוב... ל-ס-י-כ-ו-ם-!

מה הוחלט?? נעשה את המפגש או שנדחה אותו??

אני אבוא. *אם זה יהיה באזור המרכז*

אבל אני רק מזהירה מראש שיש לי נטייה לאנוס אנשים.

למעלה