כנסו

Meitar Rojas

New member
כנסי..

לא לרשום שמות בגלל גיא..אבל בעצם הוא לא יכול להטריד אותו..הוא עדין במוסדדד... ואביב **** הגיע לביצפר ..הוציאו אותו מהמוסד כי הוא התנהג יפה..והוא בכיתה שלייייי

חח גיא את גל? גל ישבור לו עצם עצם

חח ואת מתכוונת לאביב שלמד במרחבים שהולך כמו מתלהב עם קוצים כאלה?!?!

Meitar Rojas

New member
היום הוא לא היה עם קוצים..

הבנים עכשיו בקטע של הכובעע..אבל הוא למד במרחביםם

אה כן מכירה אותו יאו מיתר את מבטיחה

לי שאת לא מתקרבת אליו??? את לא יודעת מה גיליתי פעם אחת ירדתי לפרגולה סתם פעם אחת (שזו פעם ראשונה ואחרונה) אז הוא בא עם עוד כמה וזה והם דיברו איתנו וזה כי ידידים שלי מכירים אותה וזה והרביצו לחברה שלי וזה (לא הם!) אבל בסוף מה מסתבר?? הוא וגל לוי ושלומי (אם את מכירה) מעשנים ואמרו את זה לאמא שלי ויאוול אלהה את לא יודעת מה קרה באותו רגע עכשיו אני לא יכולה לצאת בימי שישי בגלל שבילבלו לה תמוח למרות שאני לא השתובבתי איתם אני וחברה שלי וכמה ידידים ישר הלכנו.. =( לא הוגן..

כןן גם אני לא האמנתי אם הייתי יודעת

בכלל אפילו דקה אל הייתי איתם =( טוב נרא לי אני זזה ללמוד קצת למבחן המזורגג הזה כי אמא שלי גם רוצה לראות מה למדתי וכאלה... את מכירה תאימהות האלה

Meitar Rojas

New member
חח..ביוששש

מקווה שהעונש יתבטל ותחזרי לפרגולהה..הכי שולט שמההה..ופתחו ת'פארק החדששששששששש

Meitar Rojas

New member
אני לא יודעת אם אנחנו מדברות על אות

אותו* שלומי..כי שלומי שאני מכירה הוא כזה חמוד ונמוך כזה..הוא מחומצן

כן הוא חמוד ומחומצן אבל מעשן

הוא באמת מאמי אבל הוא עם הילדים המופרעים והוא מושפע מהם.. טוב יאללה ביוש ויאו איזה שיחה עשינו פה אם ירדן תראה את זה את שתינו תרצח. חח ביי

חח כן אני יודעת שפתחו בכיפור נכנסו

לשם לראות מה המקום הזה אבל שיר יצאנו פחדתי רצח מלא סיניפ יש שמה וגם אם מתבטל העונש המזד**ן אני לא יורדת לפרגולה יורת אני אמרתי לעצמי זו פעם ראשונה ואחרונה בסוף סתם ישבנו אני חברה שלי וידיד שלי שהוא חבר שלה שעה ישבנו דיברנו וחזרתי אחרי שכל הסיפור הזה קרה אין אני לא יורדת לשם יותר... אני רק לזהב ואת אל יודעת איזה שולט שם חח איזה קטעים היו שמה טוב אניזזה נדבר כבר יותר מאוחר ביוש נשמה מואההה

למעלה