כנסו ..

m2love

New member
כנסו ..

אני וחברות שלי התחלנו לעשות מין דבר כזה , לכתוב שירים בהמשכים. כאילו אני כותבת בית ואז חברה שלי ממשכיה אותו וכך יוצא לנו שיר. לדעתי דווקא זה יצא ממש נחמד ! אז חשבתי שאולי נעשה פעילות כזאת בפורום.. מישהו יתחיל לכתוב בית ואז מישהו ימשיך והם יעשו מין דואט כזה ביניהם ויעשו שיר בהמשכים. וצריך שכל שיר יהיה רק עם שני אנשים שכותבים אותו. ואם נעשה דבר כזה כאן בפורום,אז יהיה חובה לכתוב שירים רק על הנושאים שבסדרה. נגיד האהבה בין קטיה לאנדריי,או האהבה החד-צדדית של מישה כלפי קטיה.. כאילו שירים שקשורים לנושאים המופיעים בסדרה. נגיד משהו כזה בסגנון .. " הוא אוהב אותה בכל ליבה כל יום מופיעה אצלו בחלומות , אך אותו היא לא אוהבת ובלילה על גבר אחר חולמת " משהו כזה חחח
לדעתי זה דווקא נחמד.. אז מי שמסכים איתו שישרשר

white angels

New member
../images/Emo45.gif

נשמע אחלה..אפשר אפילו לעשות תחרות שירים,שכל אחד יכתוב שיר שקשור לסדרה והשיר הכי יפה ינצח או משהו כזה..

m2love

New member
כן...

אבל אני לא רוצה שנתחיל את זה עכשיו.. נתחיל ביום ראשון שאני אחזור סבבה? בהתחלה נעשה דואטים כאלו,כאילו שני חברי פורום יעשו שיר בהמשכים..ואז נעשה תחרות השיר בהמשכים הכי יפה.. וגם כל אחד יכתוב שיר בנפרד!

m2love

New member
מממממממ..

על איזה נושא את רוצה לעשות תשיר? כאילו את רוצה שאני ואת נעשה בהמשכים ? מממ...יש כמה נושאים.. חחחחחחח

m2love

New member
ממממממממ..

אז אני אתחיל לרשום שיר ואת תמשיכי.. בית אני ובית את..סבבה? חחחח יוו אין לי שמץ במה להתחיל.. חחח אין לי השראה. תתחילי את:)

white angels

New member
הממ אולי..

נכתוב על זה שקטיה חוזרת לחברה ופוגשת שוב את אנדריי וכל הרגשות שלה מתעוררים שוב משהו כזה?=P

m2love

New member
כה..

יש לי כבר רעיון בראש.. חוזרת לשם,שוב בחזרה אל אותו מקום,אבל אני כבר שונה הולכת לשם בלי שום תקווה כי יודעת אני,את אהבתך לא אמצא חחחח אם אהבת..תמשיכי תעשי עוד בית

white angels

New member
נמנמנמ

ההמשך: ואתה שם,מופתע לראות אותי כלכך שונה,כה בטוחה בעצמי ובתוך תוכך אתה מתחיל לחשוש שאולי שכחתי כבר ממך אבל אתה טועה-אני ממשיכה לאהוב אותך ושנינו במקום אחד אך כה רחוקים אחד מהשני האם האהבה תגבור על גאוותי? מקווה שזה בסדר

m2love

New member
מממ..

ברור שבסדר
מממ... מביטה שוב בעינייך,איך ליבי מתחיל לפעום אך מבטך לא השתנה,מה נשאר בו? אבל תבין דבר אחד,אני השתנתי אני לא הילדה התמימה שרצתי אחרייך אך אותך עדין אוהבת,אבל כה מפחדת..

m2love

New member
זה מה שבנתיים..

חוזרת לשם,שוב בחזרה אל אותו מקום,אבל אני כבר שונה הולכת לשם בלי שום תקווה כי יודעת אני,את אהבתך לא אמצא ואתה שם,מופתע לראות אותי כלכך שונה,כה בטוחה בעצמי ובתוך תוכך אתה מתחיל לחשוש שאולי שכחתי כבר ממך אבל אתה טועה-אני ממשיכה לאהוב אותך ושנינו במקום אחד אך כה רחוקים אחד מהשני האם האהבה תגבור על גאוותי? מביטה שוב בעינייך,איך ליבי מתחיל לפעום אך מבטך לא השתנה,מה נשאר בו? אבל תבין דבר אחד,אני השתנתי אני לא הילדה התמימה שרצה אחרייך אך אותך עדין אוהבת,אבל כה מפחדת..

white angels

New member
ממשיכה..

חוזרת לשם,שוב בחזרה אל אותו מקום,אבל אני כבר שונה הולכת לשם בלי שום תקווה כי יודעת אני,את אהבתך לא אמצא ואתה שם,מופתע לראות אותי כלכך שונה,כה בטוחה בעצמי ובתוך תוכך אתה מתחיל לחשוש שאולי שכחתי כבר ממך אבל אתה טועה-אני ממשיכה לאהוב אותך ושנינו במקום אחד אך כה רחוקים אחד מהשני האם האהבה תגבור על גאוותי? מביטה שוב בעינייך,איך ליבי מתחיל לפעום אך מבטך לא השתנה,מה נשאר בו? אבל תבין דבר אחד,אני השתנתי אני לא הילדה התמימה שרצה אחרייך אך אותך עדין אוהבת,אבל כה מפחדת.. ומה שהוספתי: ושוב הרגשות מציפים אותי מחדש מנסה להתעלם,מנסה להתכחש אך כל נסיון נכשל ועכשיו אני מודעת לעובדה- למרות הכל,לא אפסיק לחוש את אותה אהבה.. ואיך נקרא לשיר?

למעלה