כנסו ..

m2love

New member
ממשיכה חח

חוזרת לשם,שוב בחזרה אל אותו מקום,אבל אני כבר שונה הולכת לשם בלי שום תקווה כי יודעת אני,את אהבתך לא אמצא ואתה שם,מופתע לראות אותי כלכך שונה,כה בטוחה בעצמי ובתוך תוכך אתה מתחיל לחשוש שאולי שכחתי כבר ממך אבל אתה טועה-אני ממשיכה לאהוב אותך ושנינו במקום אחד אך כה רחוקים אחד מהשני האם האהבה תגבור על גאוותי? מביטה שוב בעינייך,איך ליבי מתחיל לפעום אך מבטך לא השתנה,מה נשאר בו? אבל תבין דבר אחד,אני השתנתי אני לא הילדה התמימה שרצה אחרייך אך אותך עדין אוהבת,אבל כה מפחדת.. ושוב הרגשות מציפים אותי מחדש מנסה להתעלם,מנסה להתכחש אך כל נסיון נכשל ועכשיו אני מודעת לעובדה- למרות הכל,לא אפסיק לחוש את אותה אהבה.. כמה זמן שלא עבר,זה עדיין לא נגמר כנראה אני לא הפסקתי לאהוב ואוהב אותך לעד.. אתה מביט לתוך עיניי ואני מנסה להשפיל מבט אך לא מצליחה לברוח מהמבט שלך.. ממממ אין לי מושג
איך אפשר לקרוא לו? ואם את לא אהבת משו..תגידי לי שאני אתקן:]

white angels

New member
זה בסדר גמור../images/Emo8.gif

נמנמ אפשר לקרוא לו..אין לי שמץ! חח..אולי המבט שמזכיר?

m2love

New member
ממ..

לא יודעת..המבט שמזכיר..דווקר נשמע נחמד:) ואת חושבת שזהו זה השיר או שאפשר להוסיף/לשנות משהו?

white angels

New member
כן נראה לי שמספיק..

אלא אם כן את רוצה להפוך את זה לסיפור חח.. נ.ב-לא יודעת אם תקראי את זה או לא אבל סליחה שקודם לא עניתי לך באייסי,תפסו לי את המחשב

m2love

New member
אה חחח..

לא נורא בקטנה.. ואני תהיתי איפה נעלמת..חחחח טוב שיהיה לך לילה טוב ומחר יום נהדר

m2love

New member
.......

אני רואה שהרבה הגיבו לכאן ואמרו שזה רעיון טוב. אז..איפה השירים שלכם? חחחח אם מישו רוצה אז שיפתח שרשור חדש.. אבל תתחילו לכתוב שירים. תכתבו שיר לבד או שתעשו שיר בהמשכים כמו שאני ופנינית עשינו . ואז שיהיו מספיק שירים נעשה תחרות! וחובה שהשירים יהיו על נושאים הנוגעים את הסדרה.. לילה טוב

m2love

New member
מקפיצה ו...

חחח כתבתי שיר שקשור לסדרה. אתמול ראיתי את פרק 195 או 194 לא זוכרת.. ומישה אמר לקטיה משפט כזה : " אני לא רוצה שאת תברחי ממנו (אנדריי) , אני רק רוצה שפשוט תבואי איתי " חחח וזה נתן לי השראה.. אז הנה השיר-> מהגורל אי אפשר להתחבא. אני לא רוצה שתברחי ממנו אני רוצה פשוט שתבואי איתי. אבל דבר אחד אני יודע שהוא נמצא בחלומות שלך. את יכולה לבוא איתי אבל המחשבות שלך ישארו איתו. את יכולה להגיד שאותו את לא אוהבת ואפילו להגיד שאותי את אוהבת, אבל דבר אחד אני יודע שהוא נמצא בחלומות שלך. את יכולה לברוח רחוק ממנו אבל האהבה שלך תשאר איפה שהוא נמצא. היית עושה אותי הכי מאושר בעולם אם רק היית באה איתי, אבל אני לא רוצה שתחיי בשקר כי אני יודע,אני יודע שאני לא נמצא בחלומות שלך. והנה אני משחרר אותך עשי את הבחירה שלך, הוא מחכה לך,והלב שלך מחכה לו כבר מזמן. אבל דבר אחד אל תשכחי כי גם הלב שלי מחכה למישהי,וזו את. חחח זה לא כלכך שיר,אבל שיהיה.. וזה כאילו מישה מדבר אל קטיה חחח
כאילו בפרק הזה מישה ביקש מקטיה שתלך איתו ותעזוב את העיר, ובאותו הזמן אנדריי בא אליהם למסעדה איפה שהם נפגשו.. והוא מבין שהיא אוהבת את אנדריי,ובגלל זה לא רוצה לעזוב איתו. אז כאילו זה הביא לי השראה לשיר חחחחח

white angels

New member
וואו,שיר מהמם!

כל הכבוד
מה,כבר הגעת לפרק 194?
כיף לך! אני נתקעתי ב183..האימיול שלי נדפק אז הייתי צריכה להוריד חדש

למעלה