כנסו

GrEeNwOmAn

New member
כנסו

מה הגובה הכי גבוה שקפצתם בחיים? מה הרמה שהגעתם אליה הכי גבוה בדראסז' ובווסטרן? מה האייסיקיו שלכם? זה חשוב לי מאד.

niko girl

New member
טוב........

הכי הרבה שקפצתי זה 5 ס"מ. אמ ובווסטרן רכבתתי על דוני ועשיתי איתו סלייד סטופ. האייסייקיו שלי זה: 206514073 עכשיו את בסדר?

niko girl

New member
זה לא כל כך רמה......

אבל כאילו הכי הרבה שהגעתי עם סוס. ורינינג זה די מתקדם את יודעת!

טוי בוי

New member
אני די מתמקדת בדרסאג'...

וגם אני רוכבת בבצפר ואני חושבת שלעשות עם קלייד מסלולים של כל מיני מכשולים בגבהיים שנעים בין 80-90-95-70-60 זה מכובד מאוד בשבילי ואני נהנת מהדרסאג' יותר אני קצת פוחדת מלקפוץ אבל קפצתי 100 עם קלייד וטוי בוי... ובדרסאג' אני יודעת לעשות פליימצינג'ינג {בערך} ואני יודעת ללכת הצידה בטרוט ובהליכה וללכת אחורנית וכל מיני תרגילים כאלו.... אין לי איסיקיו

Sweet SuGaR

New member
לגילד, שולדר אין, האף-פאס, רנברס,

טרוור..... כך או כך כולם איך שהוא הולכים הצידה... אולי השולדר אין פחות
זה עזר?

תודה.. ../images/Emo13.gif

אבל אני ידעתי את זה כבר... אני יודעת איזה תרגילים יש.....(turn on the forehand, turn on the haunches, לגילד, שולדר אין, רנאבר, טראבר, האף פאס, פירואט) אני רק שאלתי אותה איזה "הליכות הצידה"(או תרגילים לטרלים בשמם האמיתי) היא עושה.. לא איזה יש...

טוי בוי

New member
עם זה יעזור לך...

עשיתי לגילד והארכת צעד.. אבל אני לא ממש לומדת תרגילים אני עובדת על כל מיני מבחני דרסאג' כאלו...

טוי בוי

New member
על מבחני א וקדם א...

ואלי אני יצא אם ילך לי טוב ורנה תשכנע את פרנקי ועדי ואם אני ימשיך לרכב איתה כעיקרון עשיתי עם עדי מידי פעם מבחנים אבל גי עבדנו על כל מיני דברים כאלו היא אמרה לי לאן להיכנס ומה לעשות כזה כמו מבחן ומידי פעם עשינו מבחנים של א וקדם א...

טוי בוי

New member
ג'רי...אם לא יקחו אותו לפנסיון מלא

אבל למה זה כזה חשוב לך?! רנה פשוט שאלה אותי בשיעור הראשון אם אני רוכבת כידי להתחרות או כידי לרכב בשביל התחביב אז אמרתי לה שאני ישמח להתחרות אבל צריך לבדוק אם פרנקי מאשר להוציא אותי....

דגכגכ

New member
אפשר לשאול מה זה פליימצינג'ינג?

זה בסינית אולי? כי השם הזה לא מוכר לי בכלל התרגיל שאני מכירה זה flying change - פליינגציינג' ואני לא חושבת שאת מסוגלת לבצע אותו ממי.

GrEeNwOmAn

New member
כמה דברים לדגכגכ...

1. מי אתה? 2. למי התגובה מכוונת? 3. יש פה יחסית הרבה אנשים שיכולים לעשות החלפת רגל באוויר בקאנטר~פליינגציינג'. ובאנגלית- fly change.

אה כמוך? ../images/Emo6.gif

את בטח עושה סימפל צ'יינג'(simple change) ובכלל לא מבדילה בין השניים למרות שהם החלפות רגל שבכלל לא דומות אחת לשניה!

אהה ואבישג...

את גם לא יודעת איך כותבים את זה ואת גם לא יודעת איך עושים את זה! החלפה פשוטה זה לא פליינצ'יינג'! מצטערת לבשר לך!

GrEeNwOmAn

New member
רעות.../images/Emo175.gif

חלאס! אוקיי, ראית אותי רוכבת? את יודעת איך אני עושה? אולי אני עושה יותר טוב ממך? אולי אני עושה פחות טוב? אני באמת לא שופטת ת'רכיבה שלך, כי פאק, לא ראיתי אותך רוכבת. ואני יודעת שלפחות פעם אחת עשיתי פלייצאיינג' בשינויי כיוון. ולמדתי לכתוב את זה סופסוף! ואני מקווה שאת ואני נפתח דף חדש, ונפסיק עם המריבות המטופשות שלנו. או שנעשה זאת באייסיקיו\מסרים\אימייל\אודיגו\מסנג'ר בלבד!

למעלה