כנסו

GrEeNwOmAn

New member
אכן!../images/Emo175.gif

אבל אני הלכתי רק לשבוע, כי לשבוע השני אחי רצה ללכת! ואמא שלי רצתה לעשות שיוויון. חוצמזה השבוע הראשון נגמר בשישי והשני נגמר בחמישי! חחחחחחחחחחחחח

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

הכי גבוה
אוטי - 120 כפיר - 120 אייסי - 132810915

GrEeNwOmAn

New member
תשובותיי

90 או 1.00 פירואט, טיול בווסטרן. אה וגם כזאת הליכה של ריחוף. יש לי אייסיקיו חדש- 247211003 אז כנסו אליי וכתבו את שלכם פה.

TauraMan

New member
תשובותי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הכי גבוה- טאורה-140 ס"מ(לפני איזה חצי שנה או יותר....) דיזל-135 ס"מ(חומה אימתנית...) נפו-130 ס"מ(בליין, הפעם הראשונה שרכבתי עליו....) קלייר-120 ס"מ(לפני איזה שנתיים....) זאוס- איזה 120 כזה... אלפא-110 ס"מ (לפני שנתיים...) אלמוג-105 ס"מ(בערך.... בלונג' הוא קפץ 130) ביג'יי- מטר עוז-מטר קאיה-מטר(חחחח קפצתי איתה רק איזה 3 פעמים... לא אוהבת אותה משהו.. כספיאן-איזה 90 אולי מטר... נופר-רק איזה 90-80 שלג-80 יש עוד כל מיני סוסים שאני בטוח לא זוכרת... השיא בדרסז'- להנות מרכיבה, אי אפשר להגיע יותר רחוק מזה...! איסיקיו-146825548

תשובות

לא קפצתי... רכבתי 5 שים ווסטרן ואין איזה רמה מיוחדת שהגעתי אליה..
ועכשיו שעברתי לאינגליש רק התחלתי כך שאין עדין משהו מיוחד... איסיקיו.. 151696814

אממממ אני....

הכי גבוה שקפצתי בחיים היה 1.30 אוקסר... אממ בדרסא'ז.. אני לא רוכבת לפי רמות.. אני עושה תרגילים דרסא'ז.. אבל לא בשביל להתחרות או משו.... האייסיקיו שלי הוא 150861045 והנה תמונה שלי עם אפולו מהאימון ביום שישי.. תודה לדורון!!! ובאימון הזה לא עבדנו על הגובה! היינו צריכים לקפוץ מאיפה שהקורה הייתה! ותראו איזה יופי!! הבאתי אותו כמו שצריך הוא לא דרך או נגע בקורה או סירב וקפץ מעוללההה... אבל הישיבה שלי פה לא משהו... כאילו הרגליים אני מרימה קצת תעקב.. והידיים שלי היו נורא פה.. אבל אל דאגה! זה ישתפר! וגם הייתי צריכה לקחת את האגן קצת אחורה...

Sweet SuGaR

New member
אני..

120 אפרייט עם סול 125 אוקסר עם צ'יקו.... בדרסז'... אמממ לא עשיתי משו ממש וואו... עשיתי הארכות צעד ולגילד לא נכון בכלל חחח... לא משו... בווסטרן- יש הרבה דברים, אבל ממה שהייתי הכי טובה בו הייתה ברל רייסינג! זה פשוט משובח!!!!!! ו.. 313371819

למעלה