כנסו!!!

אלרוס

New member
כנסו!!!

כפי שאתם יודעים, מחר (ליתר דיוק עוד שעתיים) יש לי יומולדת ונחשו מה קיבלתי במתנה מההורים שלי? שני דברים: 1. האנתלוגיה. 2. ספר מדליק שאבא שלי מצא באנגליה שמכיל הוכחות למה 101 מיתוסים על הביטלס לא נכונים! זה כזה מדליק! יש שם לדוג' את ההוכחה לזה שפל לא מת ודברים כאלה.

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

מאחלת לך הרבה אושר ושימחה, ועוד ימים רבים וטובים. דרך אגב- האנתולוגיה מעולה!!!!! ושוב: מזל טוב.

SmallVille Girl

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

וכולם לשיר ! היום יום הולדת היום יום הולדת ..... :))

tin ker bell

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב אלרוס יקירינו! שתמשיך להיות טבח עופות מעולה

Another Girl

New member
../images/Emo49.gifאלרוס../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

איזה כיף! אולי תעשה מן פינה יומית או שבועית כזו כשבכל פעם תביא מיתוס אחד ותנפץ אותו? יכול להיות מגניב... וגם האנתולוגיה...איזה כיף לך *מזילה דמעה* בכל אופן המון מזל טוב,הרבה בריאות אושר ועושר וביטלס(שיהיה לך,מסתבר) הנה השטיח המתבקש:
בטח ייצא זוועה אז סלח לי מראש

מזל"ט!!!../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

המון המון המון...מהכל!!! והשטיח:

דיתוּש

New member
מזל-טוב!../images/Emo24.gif

מנסה את מזלי בשטיח:
בכל מקרה גם אם זה לא ייצא טוב, הרבה הרבה מזל-טוב ואושר ושמחה וכו' וכו'... אני לא טובה בברכות לאנשים שאני לא מכירה
ואיזה כיף על המתנות! שווה...

i love lucy

New member
אלרוסוש!!!! מלט טוב!!!!! כנס!

שתיחיה לשנה הבאה עד 12352371451723465237615781358713456356 שנה... חחח בהצלחה עם זה... הנה גם אני רוצה לנסות לעשות שטיח.... אז בוא ננסה
אני לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה שיצא ממש, אבל ממש מכוער!! דרך אגב אלרוס אתה בן 13 או 14 או שכבר הגעת ל 123123458123765???

The Mad Hatter

New member
מזל טוב!! :) ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הספר נשמע מגניב ביותר...
המון מזל טוב!

אלרוס

New member
אתם יודעים מה זה אומר שאני בן 14

זה אומר שמותר לי לעשות 3 דברים חדשים באופן חוקי: 1. לראות סרטים של בני 14+ 2. לשבת מקדימה במכונית והכי חשוב: 3. להיות במעלית ללא ליווי מבוגר

Miss CB

New member
מזל טובבבבבבבבב!!!

אוקיי אחד אחד... 1. יומולדת שמייח!!!! 2. 14? וואלה? הייתי בטוחה שאתה יותר גדול
רואה, זה מראה על הכתיבה שלך
מזל"ט, עכשיו תיסע במעליות ומדרגות נעות כמה שבא לך!! חחח
3. תתחדש!!! איזה כיף!!!!! 4. כן תספר על הספר המגניב.. האנת'ולוגיה אנ'לא רוצה לשמוע, מספיק אני מקנאה

אלרוס

New member
ואת מג'יקל מיסטרי טור

חשבת שאני יותר גדול? זה מחמיא לי
. עדיין לא הספקתי לקרוא אבל אני אקרא. בעיקרון ממה שהבנתי זה מסביר על 101 מיתוסים שיש עליהם, ומוכיח למה הם לא נכונים, כמו למה פול לא מת או למה לוסי ברקיע היהלומים פירושו לא LSD וכד'

Miss CB

New member
אויש איזה ספר מבאס ../images/Emo3.gif חחח

כי כאילו, די למה להרוס, אנחנו רוצים להאמין בדברים מטופשים
מי אמר שחובב ביטלס צריך להיות רציני
חחחח סתם סתם, מה אתה עוד יושב פה, לך תקרא ותספר! כמובן גם על המג'יקל, לא שמתי
שהוספת שקיבלת גם אותו

למעלה