כנסו!!!

מאור 87

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif אלרוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תתחדש
וואו, הספר ממש נשמע נחמד

אלרוס

New member
לכל עושי השטיחים

אני פותח אגודה לחיסכון באייקונים, והרי אספר לכם סיפור, ששמעתי היום במקום שיש בו מעלית שיכלתי לעלות בה ללא ליווי. היה היה בארץ רחוקה רחוקה ששמה ארץ האייקונים אייקון אחד ששמו היה סמיילי
, הוא היה האייקון היחיד והוא התחיל משפחה, אבל לאט לאט הוא גילה שאנשים השתמשו באייקונים שלו ולכן לאט לאט הם נעלמו, אז הוא אימץ עוד אייקונים ומאז הוא אבל כי נעלמת לו המשפחה, אז בשביל סמיילי! אל תשתמשו יותר מדי באייקונים.

אלרוס

New member
בטח שזוכרים, רגע, מי את שוב?

סתם, אנחנו יודעים שאת זו ששונאת את בילי. כמובן שהפקת את הסרט (אני ביימתי) "אל תשחררו את בילי 2"

נכון

ועכשיו אני חיה מההכנסות העצומות, וזו הסיבה שבעצם לא הייתי בפורום כל כך הרבה זמן (כאילו מה זה לא מובן מאליו שהלכתי לטירה של פולי לסופשבוע?)

אלרוס

New member
גם אני חי על רווחים, מזה ומ"לחשוף

את פולקעס" חשבתי להוציא אתך סרט חדש שייקרא "בילי בM הגדולה"

למקה יש כבר מלא שמות../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif

בכל השפות.. שימו לב: מקה-בערבית(
) פולקע-יידיש פולקערס-שיבוש של "פולקע" בילי,ווילי,וויליאם-אנגלית בוריס-רוסית(!) סר פול-כינוי מיושן ולא נחוץ.(
)

אלרוס מותק! מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

אני מתחילה לקנא שכולם מקבלים את האנתולוגיה ואני לא
אין לי גם DVD לא פייר! טוב, די להתבכיין זה המומולדת שלך, ועדיף שלא אפצח בשיר אבל המון המון מזל טוף!! עד 120!! תתחדש על כל המתנות המגניבות..(אני תכף אפרוץ בבכי)

Siriusnip

New member
../images/Emo49.gif!!!../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif

מזל טוב! איזה כיף לך!!! ההורים שלך קונים לך מתנות מגניבות!!!

למעלה