כנסו:

• פותח הנושא sbs4
  • פורסם בתאריך

sbs4

New member
כנסו:

תראו איך אתם לשמאל יש מצפון עוד לדבר על עקירה זה לא פייר בואו אני עכשיו יסלק אותכם מביתכם מה אתם חושבים שזה קל באמת??!!האנשים והילדים האלה בטראומה הוציאו אותם מביתם והכניסו את אויבהם אני חושב שזה מהלך לא טוב ונוגד את עקרונותיי מה אתם חושבים מה אתם אוהבים ערבים לעזאזאל???? הם לא מסכנים דיי תצאו מהבועה שאתם חיים בה תחשבו למה לתת שטחים למחבלים וטרוריסטיים למה??? אתם פשוט חושבים שהערבים מסכנים אז יש לי בשורה בשבילכם =הם לא.

Princess Galush

New member
גאדדדדד

הנמאס לי כבר להגיד את זה כל הזמןן בלי הפסקה... אתם מתבקשים לקלוט: א. לא עושים את זה דווקא למתנחלים כדי להוציא אותם מהבית יש סיבות אחרות להתנתקות ב. השטחים זה לא מתנה לערבים ג. לא עושים את ההתנתקות בגלל שמרחמים על הערבים

One Echoe

New member
אני לא חושב שזה קל, ואני שמאלני.

חח, ואני לא אוהב ערבים.

ינון בר

New member
כמה דברים

1. אל תכליל בין ערבים למחבלים. 2. הערבים מסכנים מאיתנו פי כמה וכמה, בזמן שהדאגה שלך כתלמיד היא שהחופש נגמר ונגמרו לך הסבבות הדאגות שלהם זה שהאוכל נגמר ...

sbs4

New member
אוף:

דיי להיות נאיבי מסכנים הם לא מסכנים אני מתאפק פה
מה אתה חושב יאאלה מצדך לתת את הארץ לערבים יש להם שמונים אלףף מדינות לנו יש אחת אוףףףףף למה פאקינג שיט צריך לחלק אותה הא??????

ינון בר

New member
הייתי מבין

אם היית אומר שלפלשתינאים יש רק עוד מדינה אחת שבהם פלשתינאים הם אזרחים רגילים והיא ירדן, חוץ ממנה אין להם שום מדינה ... ערבים זה לא פלשתינאים !

sbs4

New member
מה יש להבין מה אכפת לך מהם אוףףף

הם שונאים אותך אתה בנאדם נאיבי פשוט וכך ברגע שהם יוכלו הם יתקעו לך סכין בגב.

itaym02

New member
אתה נאיבי אם אתה חושב שהתנתקנו

בשביל הפלשתינאים. האם יש לך פתרון אחר לריבוי הטיבעי של הערבים? מה אתה מציע - להשאיר אותם במדינה שלי? עוד ילד שמוכר את המדינה לערבים, לך תעשה שעורי בית.

מה זה פלשטינאים?

אם נחקור את השורש פ.ל.ש בשפות שמיות... אבל באמת, מה זה פלשתינאים? - כל אלה שהיגרו מירדן וסוריה של היום אל שטחי ארץ ישראל העותומנית והמנדטורית למצוא עבודה במשק שהתפתח בגלל היהודים? כל אלה עם השמות כמו "מוגרבי" שהגרו לכאן בזמן שסבא שלי או אבא שלו היגרו לכאן? או כל אלה שחיים כבר חמישים ומשהו שנה - או נולדו או הוריהם נולדו במדינות ערביות אחרות, מדברים את הדיאלקט המקומי למקום שנולדו בו ורק סובלים בעצם מאפליה על רקע מוצא במדינות האלה - לדעתי להם יש פתרון - לדרוש את ביטול האפליה במדינות הקולטות [ חלקן "רפובליקות" ו"דמוקרטיות"]. ועוד נקודה למחשבה - אם אתה כל כך מבין - מה כל כך טוב לפלשתינאים בעצמאות אם הם משתדלים בכל תירוץ אפשרי להגר לתוך תחומי הקו הירוק? שאלת משנה - עם הקו שמסתמן בקשר לשמירה על אזרחים וזכויות אדם ברשעות הפלשתינאית, זה לא גזעני, מכוער, ונגד החוק הבינלאומי להפקיר אותם לעצמם??

גיא246890

New member
מי שנאיבי פה זה אתה..!!

אתה עדין ילד שלא מבין כלום ואתה זה שחי בתוך בועה שתגדל אולי תצא ממנה..!! לא הכול שחור ולבן.!! שיהיה להם גם מליון מדינות כמו שלנו היה קשה להתנתק מעזה גם להם קשה לעזוב (עזוב את זה שגם ירדן לא ממש רוצה אותם).!!חחוץ מזה שזה היתה מדינה שלהם לפני מלחמת העולם וזכותם לבקש איכות חים נורמלית הם חיים בתת רמה ברעב בעוני ובצפיפות. ומתי כבר תבינו נמאס להגיד את זה... ה=ה=ת=נ=ת=ק=ו=ת טובה בשבילנו אפילו יותר מלערבים.!!! אם תעשה מאוזנים של רוח והפסד תאמין לי שאנחנו מרוחים יותר מאשר אנחו מפסידים בהתנתקות הזו..!!

GD5

New member
תעשה טובה

אנחנו אשמים שהם עניים? אנחנו אשמים שאת כל כספי הסיוע שהרשות הפלסטינית הייתה מקבלת לעזור לאנשים נוצלה לחזק אירגוני טרור?

Scarlight

New member
אז אם אנחנו לא אשמים, והם אויבים

שלנו, למה שיהיה אכפת לנו מהם? זה לא כמו לעזור לעניים באפריקה.

GeorgeChip

New member
הילדים העניים ברחוב הם לא האויב

שלנו. הרשות הפלסטינאית תמיד הייתה מושחתת ותמיד נוהלה בצורה לקויה, ומי שסובל מי זה שהאזרחים שלהם ואנחנו.

גיא246890

New member
תתביש לך..!!אתה עושה להם בדיוק

מה שעשעו לנו בשואה אתה שופט אותם לפי המוצא והדת שלנם ורק בגלל זה שי בך שינאה אליהם.. אדם או אדם ולא משנה דת וגזע ואין הבדל בין ילד ערבי שחי בתת תנאים ברחוב לבין ילדים באפריקה...איפה הצלם אנוש שלך??!? מאוד חבל שזה הדרך חשיבה שלך........

למעלה