כנסו:

• פותח הנושא sbs4
  • פורסם בתאריך
לדעתך הם לא אוייבים?

ובכן...מי שנלחם בך מלמת חומה אנושית ומוכן להרוג אותך למרות שזה כרוך בזה שהוא ימות הוא אויב שלי..אם אתה מעדיף את אותו אויב על פני העם שלך מה אני אגיד לך..נראה שמשהו פגוע בעקרונות שלך ולא שלי.."ואין הבדל בין ילד ערבי שחי בתת תנאים ברחוב לבין ילדים באפריקה" אם הרשות הפלסטינאית לא הייתה מעלימה את התקצבים שמגעים אליה ללחשבונות בנקים בשוויץ אז העם שלה לא היה חי ככה..יש להם אינטרס ברור לעשות את זה..ולא רק האינטרס האישי..

ינון בר

New member
שאלה לי אליך

אתה חושב שיש בעיה כלשהי לממשלה למנוע את העוני בארץ ? אתה באמת חושב ככה ? הרי זה טוב לממשלה שכל המעמד הבינוני נהיה מעמד עני. תאמין לי שאין לממשלה בעיה כזו גדולה לפתור פה את העוני, כמו שלנו קשה לראות את זה כמכה שהמדינה עושה עלינו ככה קשה לפלשתינאים להבין שהממשלה שלהם גונבת את כספיהם ...

אתה משווה את התנהלות הממשלה שלנו

להתנהלות הממשלה הפלסטיאית?האם בממשלה שלנו חברים אירגוני טרור שלא שמעתי עליהם?

ינון בר

New member
איך זה קשור להתנהלות ?

חוץ מזה המאפיות הפוליטיות שיש לנו בממשלה בארץ גם היא לא כ"כ טובה ...

איך זה קשור???

טוב אתה צודק זה לא קשור שאירגון טרור (צבאי) שולט בממשלה..הרי גם אצלנו צה"ל מכתיב את הצעדים הפולטים ולא הממשלה עצמה נכון?והשחיטויות הפוליטיות שיש לנו עדיפות על פניהתנהלות הממשלה הפלסטינאית

ינון בר

New member
אני לא רואה

שום הבדל בןי שליטה של אירגון צבאי לבין שליטה דרך מניפולציות ודרכי הונאה של שינוי מצע הבחירות, פרוטקציות מפה ועד שם ודברים דומים. בסופו של דבר התוצאה שווה, רק שאצלנו זה נעשה באמצעים לא כשרים ועוברים על החוק בעוד שאצלם אין חוק לעבור עליו ...

אם אתה לא רואה את ההבדלים

בין שליטה של אירגוני טרור בבמשלה לבין שחיטויות אתה בבעיה קשה מאד..

ינון בר

New member
תסביר לי מה ההבדל בתוצאות

בין שליטה בטרור לשליטה בנוכלות ומניפולציות ?

אניו לא מבין אותך

באמת שאני מנסה ואני לא מצליח...איך אתה משווה מפלגות כמו הליכוד לחמאס..כמו את העבודה לחיזבאללה?כשאתה קורא אתזה, זה לא נשמע לך קצת דבלי?אם לא אני חושב ששאתה קצת בבעיה..

ינון בר

New member
תראה

זה לא הענין של ההשוואה, קשה לך לשפוט כי אתה לא אובייקטיבי אבל הרבה דברים פה קורים לא בדרך חוקית. לך תידע בלי השחיתויות של שרון איפה הינו היום ? זה לא שאני משווה ביניהם אני פשוט אומר שאין לנו במה להתגאות בהשוואה אליהם, יכול להיות שהגזמתי קצת שלקחתי את זה לכיוון ההשוואה ...

גיא246890

New member
מי שלא אוביקטיבי זה אתה..!!

אתה כול כך אנטי שרון שכבר נהיתה אטום..!!למה שאומרים לך ולמה שאתה אומר תתעורר מהסרט אנחנו נמצאים במדינה דמוקרטית...!!

גיא246890

New member
ילדים הם יצורים חסרי ישע ולא אויב

הם לא אשמים במה שהממשלה עושה להם... ואם אתה רואה בלדים קטנים אויבים אז אתה בבעיה רצינית מאוד..

ינון בר

New member
הבעיה היא

שמה שקורה אצלם במצב הילדים הוא כמו שקרה לילדים בשואה, לא שאנחנו עושים להם מה שהנאצים ימך שמם עשו לנו אלא המצב שבו הילדים מתבגרים מהר מאוד מבחינה רגשית וחשיבתית. ילדים בני 10 הם מפרנסים במשפחות ערביות שחיות במצב קשה. הרשות ואירגוני הטרור גורמים להם לחשוב שישראל גורמת למצב הזה ובכך הם גדלים ברגשות שינאה ככה שלצערינו גם ילדים בני 10-15 שגרים במצבי עוני במגזר הערבי בעזה לדוגמא גדלים כאויבים עתידיים שלנו ...

כנראת שלא הבנת את מי אני מאשים

אני לא מאשים את אותם ילדים טת את הרשות הפלסטינאית שמנסה בכל כוחה לגדל דור של ילדים שונאי ישראל..שמרעיבה אותם וטענת שישראל עושה את זה..אתה לא יודע איזה דברים איומים עושים ילדים בני 11-12 בגלל שטבעו בהם את השינאה..

גיא246890

New member
אתה צודק בהחלט הממשלה הפלישתינאית

אשמה ואני חושב שיש להשות לשואה בנושא הזה כי הערבים פה שוטפים תמוח לילדים ומטמינים בהם שינאה כפי שהנאצים עשו לתלמידים שלהם ולחילים שלהם...אין מה להגיד לגבי הרשות הפלסטינאית הם חיות לא אנושיות שהייתי מעדיף שכולם ימותו שם ואין לי טיפת רחמים אליהם...הם אלו שעומדים מאחורי כול השנאה..אם יקום ממשלה חדשה יקום גם דור חדש של ערבים שאין בהם שינאה כול כך גדולה ליהודים..!

OMER G17

New member
אתה לא חושב פשוט...כנס

גוש קטיף נצרים וכפר דרום הם מובלעות יהודיות בתוך שטח ערבי צפוף ועני...המצב הזה לא טוב...זה יוצר חיכוך ושליטה עם האוכלוסייה הפלסטינית...אי אפשר להמשיך ככה!

למעלה