יש לך מזל
ק קרניjack New member 23/11/05 #22 ראיתי את זה והגזמתם עם הקשה לצפיה, יש דברים גרועים יותר. אני לא האמנתי שזה אמיתי עד שאבא שלי אמר לי שכן
ראיתי את זה והגזמתם עם הקשה לצפיה, יש דברים גרועים יותר. אני לא האמנתי שזה אמיתי עד שאבא שלי אמר לי שכן
ל ליטלושי New member 23/11/05 #20 וואי.. ראיתי את זה כבר..העבירו במייספייס.. אין זה כ"כ נורא..תוך שניות החיים שלה הלכו..מסכנה =(
ק קרניjack New member 23/11/05 #23 תמונות של אישה שנשרפה בפניה, וזה אמור להיות אחרי השתלת עור או משהוא.
° °•°Blue Angel°•° New member 23/11/05 #26 ראיתי את זה כבר אבל לא יודעת זה לא נראה לי אמיתי... כן,אולי אי אפשר ממש לזייף כאלה דברים אבל לא יודעת.. מוזר
ראיתי את זה כבר אבל לא יודעת זה לא נראה לי אמיתי... כן,אולי אי אפשר ממש לזייף כאלה דברים אבל לא יודעת.. מוזר
X xX fAkE LoVe Xx New member 23/11/05 #27 מזעזע!! אמלה....למה למה הסתכלתי... אויש אני כזאת סקרנית....וזה לא טוב.... :-O זה נורא מה שיכולה לעשות תאונה לבן אדם...
מזעזע!! אמלה....למה למה הסתכלתי... אויש אני כזאת סקרנית....וזה לא טוב.... :-O זה נורא מה שיכולה לעשות תאונה לבן אדם...
א אוריה20 New member 23/11/05 #30 בזמן האחרון יש ממש הרבה את הקליף של im not okגבר שמעתי אותו בערך חמש פעמים בשלוש ימים מmtv2
P PENTA1 New member 23/11/05 #32 אויי זה דיי נוראי אני חייב לציין...מסכנה הבחורה!.. מה המסקנה חברים?לא לנהוג אחרי ששותים להפנים להפנים להפנים...
אויי זה דיי נוראי אני חייב לציין...מסכנה הבחורה!.. מה המסקנה חברים?לא לנהוג אחרי ששותים להפנים להפנים להפנים...
M Misty Cat New member 24/11/05 #33 מסכנה ראיתי תמונה שלה כשהראו בבית ספר ונורא הזדעזתי אז. עכשיו כשאני מסתכלת על זה שוב משום מה זה פחות מבחיל אותי. היא ממש בחורה מסכנה. אם הייתי במקומה הייתי מתאבדת.
מסכנה ראיתי תמונה שלה כשהראו בבית ספר ונורא הזדעזתי אז. עכשיו כשאני מסתכלת על זה שוב משום מה זה פחות מבחיל אותי. היא ממש בחורה מסכנה. אם הייתי במקומה הייתי מתאבדת.