כנס בעבודה

Yakir4179

Well-known member
זה נשמע ממש רע כשאתה מתאר את זה כך.
אם זה מה שצריך ע"מ לשכנע גברים לא לשלוח ידיים, לשמור על הפה שלהם - מה טוב.
אגב, רק שלא נהייה חד צדדיים לגמרי - גם נשים מטרידות מינית, ויותר מפעם אתה תשמע תגובה כמו: לו אמרתי את זה על נשים היו תובעים אותי על הטרדה מינית! אני חושב שלגברים קל יותר לומר: את מטרידה אותי, אני לא אוהב איך שאת מחפצנת אותי וכו' - חשוב מאוד מאוד, שגברים עצמם לא יפלו למלכודות שהם יוצרים לעצמם: ראיונות/שיחות עם נשים ללא הקלטה אודיו-ויזואלית, למשל, עמידה קרוב לנשים וכו'
תן לי לספר לך סיפורון:
בהיותו סגן מנהל פנתה אליי מורה ורצתה להתלונן על מנהל החטיבה. מה היתה התלונה: הוא מגרד את מבושיו, תמיד, וזה מטריד אותה מינית. כתבתי את תלונתה ואמרתי לה שאני מעביר אותה להנהלת האירגון. כאן היא החווירה ואמרה: לא, לא, לא. אני רק משתפת אותך, לא מתלוננת.
אבל, לכשעצמי שוחחתי עם האיש ואמרתי לו שיפסיק לגרד עצמו בפרהסיה [זה היה גם בכיתות בהן לימד, כשעמד בחדר המורים. הרבה גברים מטפלים בעצמם כך מבלי לשים לב בכלל, ללא שום כוונות.]
במצב של היום גברים יגידו תודה אם אישה מטרידה אותם מינית חחחח,אם זה גייז הוא יוכל לתת בוקס לפנים,אם בהליך פלילי חוקרים לא מצליחים לאמת גרסה ולא מגישים כתב אישום סימן שאין קייס,תיק על אוהס עם הוכחות הוא הכי קל אצלם, למשל במערכת המשפט נוטים להקל על זוג נשוי שרב בבית לעומת רווק שהכיר סטוץ בפאב , אני בעולם הרווקים אז אני שומע ורואה ,ומי שיצרי וכו ולא נמצא בקבוצה מינית כלשהיא בוואצאפ או בטלגרם,אז הוא נוסע לתאלינד יון מערב אירופה בשביל לזיין בראש שקט,כי כבר אתה לא יודע על מי תיפול כאן ,ואכן גברים מפחדים מאונס האשמה באונס או מעשים מגונים כי ישר עוצרים ,שוב אלו ששותים ומשתכרים עושים שטויות כל כך ,הצלתי כמה גרושות שתויות לגמרי מגאנג באנג בפרדס לאחר סדנת קרינבורים במושב בשרון

Yakir4179

Well-known member
הקהל ש אייל גולן ויש הרבה עמך ששומעים מרגיש שאם הוא היה אשכנזי אז היה מוכתר כזמר השנה וכו כמו שלמה ארצי,זה הטעות של אייל שהוא חשב שהתקשורת תאהב אותו כמו שלמה ארצי,וטעה בגדול והרגיש את הגזענות וכו,בגלל זה עומר אדם ברח מתל אביב, אחינועם ניני כמו תמניה מפוחדת מהממסד ליקקה להם את התחת שם בברנזה התל אביבית כדי להיות מוכרת וכו ולהרויח מהם,בארץ חשוב הצניעות וכו לא מסתפקים בלמלא את קיסריה רק ,זה הכי קל,רוצים פרסי אקום וכו ,אייל לא יקבל את זה תם זמנו עם הממסד,כל אומן בעולם בעבר והיום טוחן מעריצות שמזדמן לו וחוגגים גם עם כוכבים שם

Yakir4179

Well-known member
לכל חברה יש שלדים בארון ,גם אצל החרדים יש גונגל שיודעים שזה אסור,אני לא שופט או מכליל ,מי שפוגע וכו שישלם טת מלוא הדין,לא תמכתי באף פוגע,תחשוב על זה קצב לא שילם לה כסף חטף ובגדול וכו חומר למחשבה פשוט

למעלה