כנס הטנטרה - שיתוף בחויות האישיות שלי

כנס הטנטרה - שיתוף בחויות האישיות שלי

פעם ראשונה באנו לכנס. אנחנו זוג מבוגר, כל אחד מאתנו באיזשהו מקום משלו בהתפתחות רוחנית (לא כל כך ביחד) ומצד שני אנחנו בנסיון לעבוד על הזוגיות ועל המיניות. אני מתעניינת בטנטרה מהצד הרוחני שלה כבר שנים, אבל לא הרגשתי בשלה לעסוק בה בפועל לפני כן. כזוג חוינו שתי סדנאות קצרות, שהיו יותר בגדר ערבי פתיחה והחלטנו שזה הזמן לטעום יותר. אבל היתה התלבטות האם המקום הזה באמת נכון לנו במקום בו אנחנו נמצאים. החלטנו לבוא ולטעום. כללי על הכנס ביום שלפני הכנס היו אורחים וארוחת חג, היינו מאד עמוסים ורק בבוקר ארזנו לקראת היציאה לכנס. בדרך גילינו מה שכחנו (מגבת למקלחת למשל – למרבה המזל לקחנו מגבת ענק כדי לשבת על הדשא), נסיעה ארוכה עם כבישים עמוסים מנופשי החג, כך שהיינו מעט טרודים. הגענו ללובי של בית המלון, ומיד התקבלנו באווירה נעימה. שתי בנות נעימות סבר קיבלו אותנו בברכה ושוקולד מיוחד, האנשים שהגיעו טיפין טיפין חיכו בסבלנות רבה. מסביב הסברים על כל סדנה ופינות ישיבה נוחות – וכבר מתחילה האווירה הנעימה והידידותית שליוותה אותנו לאורך כל הכנס. הכנס היה משהו מיוחד, שונה מאד מפסטיבלים – אווירה אינטימית נעימה, התנהלות נינוחה, אנשים ידידותיים, פתיחות וכיבוד הזולת. אנחנו פרחנו באווירה הזאת, ועברנו תהליך אישי משלנו שהתאים לנו. במקביל נפגשנו עם אנשים אחרים שכל אחד מהם בא ממקום משלו ועם תהליך משלו – אני חושבת שהדבר המדהים והיפה ביותר בכנס, היה ההתחברות של אנשים שכל אחד נמצא במקום אחר, תוך פתיחות למקום בו נמצא השני ותוך כבוד ענקי לגבולות שלו ולמקום שלו. הארגון של הכנס הוא חלק מההצלחה: המקום עצמו מופלא ויפהפה עם דשאים ויער ובריכה, הכל שקט ומרומם נפש. הסדנאות מתקיימות בחדרים מסודרים ונקיים, עם מזרונים מצופים בסדינים נקיים. העוזרים בכנס אנשים רגישים, קשובים ועדינים, נמצאים בכל מקום ומסייעים. הקמפינג במתחם סגור ונעים, סמוך לבריכה, עם שירותים ומקלחות בשני מוקדים ובמספר מספיק שלא יוצר עומס ותורים. מוקדי ישיבה והתרווחות נעימים בבית הקפה , בדשא המרכזי, ליד הבריכה ובמסעדה המאולתרת שימשו גם הם כמקום מנוחה ומפגש נעימים למשתתפים. בסיכום סוף השבוע היה כנס מופלא: למדנו מעט, טעמנו מעט, קיבלנו המון המון אנרגיות, ועברנו תהליך אישי מדהים וחיובי. ובלי ביקורת אי אפשר . החלק שהיה מאד לא מוצלח היה הרישום לחלק מן הסדנאות. בשני מתחמים היו פעילויות ברישום מראש, אבל הרישום היה בכנס עצמו, בשעה שהשתנתה מפעם לפעם – מה שיצר לחץ של אנשים שנדחקו בתור גדול ועם המון כעסים בנסיון להירשם. ולחץ בכניסה לכל סדנה, כאשר אנשים שלא הצליחו להכנס התגודדו כועסים ליד הדלת, כשאנשים נוספים מנסים להדחף ולהצטרף לפעילות, המנחים וההלפרים נקרעים בין הרצון לאפשר לעוד אנשים להשתתף, לבין הצורך לשמור על פינה מספקת למי שנכנס. אני מקווה שבעתיד תהיה הרשמה מראש עוד באינטרנט שתאפשר הוספת סדנאות מקבילות, או הגדלת החדר בו מתקיימת הפעילות בהתאם למספר המשתתפים. דבר נוסף שכדאי לשפר זה הפירוט של הסדנאות: הטבלה של תוכנית הכנס עם הבהרות לגבי עירום ואינטימיות היתה מצויינת, אך למי שאינו שוחה בכל המנחים ושיטותיהם לא היה למעשה כלי להבנה מה בעצם מתאים לו. בכנס עצמו היה פירוט טוב יותר על לוחות המודעות – הייתי מציעה לפעם הבאה לפרסם את הפירוט הזה כבר באינטרנט ו/או בדפי המשתתפים. בהמשך קצת על סדנאות שונות שהייתי בהן

טקס הפתיחה

הטקס היה שונה מאד ממה שחשבתי, יותר דומה לסדנה מאשר למשהו חגיגי ומרים נפש. לי היה מאד קשה להתחבר אליו (יחד עם עוד כמה מקומות בכנס) בגלל מוזיקת הטראנס שלא מדברת אלי – הקצב הזה לא מגיע אלי ולא מרקיד אותי, ואז במקום שכל הצעירים (וגם הרבה מבוגרים) רקדו בסערה ועם המון שותפות , אני רקדתי איכשהו אבל לא בנוחות. המשך המדיטציה והדיבורים של רפיק בכלל הקפיצו אותי ונגעו במקומות שאני חושבת שאסור לעסוק בהם במקום כל כך ציבורי בצורה כזו. בהקשר לדיון שרפיק מוביל על הקוד האתי – בטקס הזה הרגשתי נסיון מאד חזק לפלוש לפרטיות, לחץ מאד חזק על אנשים לעסוק בדברים מאד אינטימיים שאסור לעורר אותם בלי הכנה ותהליך. חשיפה זה לא רק בגדים, ולבקש מאנשים לגלות את מקום הפגיעות המינית שלהם , כולל הבאת דוגמאות שיבהירו להם שהם אמורים לגלות את האונס שעברו בתוך ילדים – זה לדעתי הרבה יותר חמור מאשר להכריח אנשים להתפשט, או לגעת בהם ללא בקשת אישור. בשלב הזה אני עברתי בתחילה לשבת בצד ואחר כך גם יצאתי די כועסת . למרבה המזל שאר הסדנאות בהן הייתי היו באווירה אחרת לגמרי, וכך יכולתי להמשיך ולהפתח לכנס מתוך הנאה.

ililrom

New member
מסכימה וגם לא

בעיני טקס הפתיחה היה חביב ומעורר, אם כי אני מסכימה איתך בנקודה של החשיפה האישית שהיתה באמת מוגזמת לפורום כזה ובשלב כזה. אפשר היה לבחור בשאלות כלליות יותר, כמו השאלה שפתחנו בה: כמה זמן אתה עוסק בטנטרה, איך הגעת לזה וכולי.

מתחם 2 be tantra

מלכתחילה התלבטתי מאד אם להכנס, התחושה שלי היתה שמדבור בסדנאות מתקדמות ונועזות מדי עבור המקום בו אני נמצאת. החלטנו שנלך לטקס החניכה לצ'אקרות ונחליט לאחר החויה. אחרי שראינו את הברדק ברישום, נרשמנו מראש לסדנה נוספת שבה עדיין היה מקום, מתוך כוונה לבטל את הרישום במידה שלא נרגיש נוח אחרי הסדנה הראשונה. הסדנאות היו מדהימות. היה עירום של מי שהרגיש נוח עם זה, אבל העירום לא היה מתוך מיניות, אלא מתוך פתיחות. היתה אווירה מקודשת וטהורה, ועיסוק בהויה רוחנית, בצ'אקרות ובאנרגיות. הדבר היחידי שהפריע לי היתה התחושה שנכון יותר לעבור סדנאות אלו ברצף מסויים ומתוך תהליך, ולא כסדנא פה , סדנא שם, על פי המקום הפנוי.

DakaBoaz

New member
תודה שחלקת ותודה שביקרת

"התחלת דרך" יקרה ואהובה, ראשית, הרשי לי להודות לך על השיתוף המקסים (לא רק על המתחם של www.2betantra.co.il , אלא על כולם). שנית, הרשי לי להסכים איתך. עדיף לעבור סדנאות אלו ברצף תוך ביסוס של תרגול יומיומי. אולי בקרוב... אם יהיו סדנאות מעמיקות לקהל הרחב, אני אפרסם אותם ב: www.2be.co.il , המרכז ללימודי טנטרה מעמיקים (כרגע הלימודים פתוחים רק לדרג המקצועי). נמסטה, בועז.

טנטרה יוגה

כמי שעוסקת ביוגה הרבה שנים, מעולם לא נחשפתי ולא נתקלתי במושג יוגה טנטרה לכן ברור שבאתי. הייתי בשתי סדנאות: של אקילה ושל ורד. סדנאות שונות זו מזו כשמיים וארץ. אצל ורד עברנו תהליך של העלאת האנרגיה מהצ'אקרה התחתונה עד לעליונה דרך עבודה עם תנוחות יוגה קלאסיות, חסימות ונשימות אצל אקילה היה תהליך של מפגש זוגי ומפגש עם המיניות דרך שילוב תנועה ומודעות. ההתחלה היתה בריקוד חופשי לצלילי המוזיקה הכל כך פופלארית אצל ממשיכי אושו ושאני בכלל לא מתחברת אליה, אבל ההמשך היה מצויין – בעבודה טובה ועמוקה. שתי הסדנאות היו טובות, איכותיות ומעלות אנרגיה

ililrom

New member
על יוגה ויוגיסטים...

גם אני עוסקת ביוגה מספר שנים ולא חשבתי שיוכלו לחדש לי הרבה, אך הופתעתי. התרגילים של אקילה היו פשוטים ועוצמתיים והרגשתי את השרירים שלי היטב היטב לאחר מכן... לצערי לא הספקתי להגיע לסדנה של ורד... טוב, בפעם הבאה.

סדנאות עיסוי

בכנס היו 3 סדנאות שהוגדרו בכותרות שונות – עיסוי חושני אינטימי לזוגות של לי ויובל, עיסוי טנטרי לזוגות של מיכה וטל ומסאג' אירוטי של ורד שיקמן. בדף הפירוט של הפעילות , כל הסדנאות האלו נשמעו אותו דבר בדיוק, כך שאין כל כלי לדעת לאן "נכון" להגיע. אבל הסדנאות האלו כל כך שונות אחת מהשניה, שפספוס בבחירה הנכונה יכול לגרום עד כדי עוגמת נפש למי שמגיע למקום שלא נכון לו. הראשונה, של לי ויובל, היתה בדיוק מה שהייתי מדמיינת מראש מה שיהיה בסדנה כזו, אבל הרבה הרבה יותר. אם אני אצטט משהו מדבריו: בשביל לעשות מה שאתם יודעים לבד, אתם לא צריכים סדנה, אז בואו ותנסו לעשות מה שאני מנחה אותכם (וכמובן כל הזמן הדגיש רק אם זה נוח ומתאים לכם). הזוג הנחה אותנו דרך עיסוי של האשה לגבר ושל הגבר לאשה , עם סדר ורעיונות שהעלו את החושניות לרמות אדירות, ויחד עם זה שמרו על אווירה של פרטיות ובטחון לכל זוג. עד כדי כך שהשתחררתי לרמות של עיסוי חושני וסוער שמעולם לא הייתי מאמינה על עצמי שארשה לעצמי בנוכחות אנשים אחרים. לאחר הסדנה המשכנו באוהל ובצנעת הפרט את מה שקיבלנו משם ומאותו מקום. השניה, של מיכה וטל, היתה ההיפך המוחלט. תחילתה במוזיקה רועשת עד שכמעט ברחנו מהרעש הנורא. אחריה בנאום של מיכה, שסיפר המון על הדברים מהצד של הגבר העסוק ובעל הבעיות – כאשה, מאד הפריע לי כבר בשלב הזה שהכל בא מהצד של הגבר ומתוך התייחסות לבעיות שלא משותפות לכל העולם. החזקנו מעמד עד השלב שכל זוג מתיישב על מזרון וציפינו ללמוד משהו חדש – כלים, טכניקות, גישה, משהו... להפתעתי, ההנחיה היתה מאד מבולבלת וכללית. אם לתמצת בקצרה את הליווי המילולי של הארוע: תעשו מה שבא לכם, כולל חדירה. אם כי הוא נזכר לציין ולהדגיש שאם זה לא בן זוג מהבית אז ללא חדירה, כי לא נערכנו עם קונדומים. בשלב שעוד ניסיתי להבין ולעקוב אחרי ההוראות, לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה שנעשה עם הישבן, והתחלתי לנסות להסתכל על טל שהדגימה במרכז החדר, גיליתי שאין שום קשר בין ההנחיה של מיכה להתעלסות של טל עם בן זוגה להדגמה. למרות שהגעתי מאד מעוררת מינית לאחר היוגה עם אקילה, אזי התעלסות בפומבי היא לא הקיק שלי, והתקררתי די מהר. בסיום העיסוי של האשה לגבר הסתיימה גם הסדנה – ללא כל הדדיות. אני חושבת שאם אומר שאיך שהיתה התקרבות לסיום מיהרתי להתלבש יגיד הכל לגבי תחושתי מהסדנה. בתוכנית המקורית שלנו היינו אמורים עכשיו ללכת למנוחה וארוחה קצרה, אבל אני חשתי שאני זקוקה לחויה מתקנת, ולכן נדחפנו בתור הנורא כדי לנסות להצטרף לסדנה הבאה שהיתה סדנת המסאג' האירוטי של ורד. שמתי לב שהיו עוד כמה זוגות שעשו כמונו. לשמחתי, אכן החויה היתה נפלאה ומתקנת. ורד העבירה טיפים מענגים לעיסוי שלקוחים מתוך העיסוי התאילנדי. בניגוד לסדנאות הקודמות שהחלו בהתפשטות, כאן ורד היתה לבושה לאורך כל הסדנה, ורק במקום מסויים בו הבגדים יכולים אולי להפריע נזכרה להזכיר לאנשים שמי שרוצה ונוח לו יכול להסיר את הבגדים – העירום בכלל לא היה ISSUE בסדנה הזו. הדגש היה על עיסוי מתוך אהבה, נגיעה קלה באירוטיקה והדדיות בין בני הזוג. יצאנו מעוררים נפשית ולא מינית. עם עיניים בורקות ובתחושה של תיקון ושלווה.

mich37

New member
תודה לך על השיתוף

תודה לך אהובה על שיתוף מנקודת מבטך. צר לי שכך הרגשת. פעילותנו כוונה לזוגות ובדרגת אינטימיות מאוד גבוהה בלבד כלומר זוגות מתקדמים בלבד. וההלפרים הכניסה לאולם קיבלו הנחייה זו!!! ואולי נקפיד לפעמים הבאות להכניס רק זוגות מתקדמים בלבד. . כמובן שהיו כמה זוגות חדשים זה לזה, הם נכנסו כי אני איפשרתי להם להיכנס מתוך החברות שבנינו. ומתוך הביטחון ששום דבר שללי לא יקרא לאף אדם בחדר, וכל כולי תקווה שכך הדבר. שוב קבלי את התנצלותי, ובמידה ותסכימי. גם חיבוק מאהבה.

אני חושבת שהבעיה היא לא בזוגות אלא בהגדרת

הסדנה. אני אפילו אתן לכם רעיון שיווקי /תקשורתי בחינם. במקום לקרוא לסדנה הזו סדנת עיסוי, תקראו לה בעתיד משהו כמו "לתת לאשה להיות למעלה". תגדירו את התוכן כפי שהוא באמת: מפגש חויתי לזוגות שחיי המין שלהם נעולים במקום מסויים ורוצים לחוות דרך אחרת , דרך מתן זכות לאשה להוביל ... הסדנה מאפשרת מגע מין חלקי ומלא למעוניינים בכך. משהו בסגנון זה באמת נותן תחושה של מה הולך לקרות בסדנה, ואז יגיעו אליה מי שמבקשים סוג זה של פעילות ולא מי שמחפש סדנת עיסוי. ההגדרה "זוגות מתקדמים" יכולה אפילו להטעות - כי לדעתי מי שנהנה מהסדנא שלכם (ואכן היו שנהנו) היה מי שצריך את הסדנא הזו כדי לתת לאשה את ה"רשות" להוביל, להיות היוזמת, ואז עצם השינוי יוצר את האפקט של הסדנה וכבר לא צריך שום טיפ בעיסוי ולא צ'אקרות ולא שום דבר אחר. פתיחת הדרך היא שעושה להם את השינוי. אבל מי שאצלו הדבר הזה קיים באופן טבעי, או שכבר התפתח מעבר לנקודה זו, או שסתם מחפש משהו אחר - הסדנה לא תתאים לו. פשוט תגדירו יותר נכון מה עושה הסדנה, ואז כבר יגיעו אליכם האנשים שמחפשים את השחרור המיני ואת השינוי, ולא אנשים שמחפשים סדנה בעיסוי. ואחרון חביב: אמנם מאד נהניתי מהאוירה בכנס, וההלפרים החביבים היו חלק לא יפרד מהאוירה, אבל לחשוב שהם מסוגלים לעמוד במצב שהם ימיינו את הזוגות שנכנסים זו פשוט בדיחה. בקושי הם הצליחו לארגן כניסה לחדר של זוגות רשומים, וגם זה גנב זמן משמעותי מכל סדנה. לא כועסת עליכם, לא נפגעתי, סתם לא התאים לי מה שעשיתם, זה מה שנקרא תיאום ציפיות,

mich37

New member
מרגע לרגע

ושוב ערב טוב לך מתחילת הדרך אהובה. מרגע לרגע אני מתחבר לדברייך יותר ויותר. תודה עמוקה לך על כל ההערות וההארות, כולן התקבלו בברכה, ושוב תודה לך

mich37

New member
לילה טוב

ובמידה וכך יהיה , ניזכור זאת.
לילה טוב.

התחבאת, אה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

טוב, בסדר בסדר, אנחנו יודעים, בטח התביישת או משהו... גם אנחנו חווינו את הסדנה של לי ויובל, אך "מהצד השני". בכינוס של המעגל, החלטנו, המנחים, שנהייה הלפרים אחד של השני, במיוחד בסדנאות של מגע אינטימי, על מנת להבטיח מרחב עבודה בטוח, ולתת עזרה ממקום מקצועי ויודע. כך, תמכנו בלי ויובל (יחד עם רקאל המקסימה) בסדנה שלהם. חווייה קסומה באופן בלתי רגיל. המרחב הזה שיצרנו כולנו יחד, שבו 60 איש, בעירום מלא ובמגע אינטימי מאד מאד, עדיין יכולים להרגיש בטוחים ונינוחים, לבטא את עצמם את המיניות שלהם, באופן יפה, מקודש, נכון ומכבד, ועדיין - סופר סקסי. לראות מרחב כזה של אהבה, לתמוך, לכוון, לעזור ולהנחות, לדאוג שלא יהיה שום ארוע חריג שבו מישהו/מישהי עושה משהו בניגוד לרצונו האמיתי, ויעם זה, לאפשר לאנשים לבחון ואף לעבור את גבולותיהם, להשרות אנרגיות של אהבה ושיתוף, גם בינינו המנחים וגם בינינו ובין המשתתפים, וכמובן גם בינם לבין עצמם, מה אפשר לומר
אם מכל המילים הגבוהות והגדולות שיכולות לתאר טנטרה במילה אחת, נבחר את המילה שהכי הכי מייצגת את הטנטרה, אנחנו נבחר במילה:
ק
ד
ו
ש
ה
וזה... בדיוק מה שהיה שם. אז כן, היינו שם יחד איתך, ולא הצגת את עצמך, אנחנו מבינים, באמת מבינים, וזה בסדר, פעם אחרת, ועוד תהיינה הזדמנויות למכביר.

ראיתי אותכם ואפילו חלק מכם קיבלו חיבוק ותודה

בסוף הסדנה רציתי להגיד תודה לכולם אבל חלק נעלמו מעיני, נדמה לי שיובל ואפרת היו אלו שהצלחתי לפגוש , לחבק ולהביע את תודתי על החויה אבל אני מודה שאני אסמיק אם אחשוב שמי שקורא את הדברים שאני כותבת ידע לזהות אותי בפנים (ובגוף עד אחרון הפרטים הכי אינטימיים שלו ...)

אנחנו מתכוונים לכתוב עוד רשמים וחוויות...

קודם כל חיבוק
ועל נושא הפרטים האינטימיים בגוף, עוד נשוחח ונבחן מכל ההיבטים...
ואל דאגה, לא נגרום לך להסמיק... ...או אולי דוקא כן, יכול להיות fun
התכוונו לכתוב עוד הרבה, אבל כרגע חייבים לרוץ לפגישה חשובה, ומחר עוד טיפולים, והכנות לזורבה. לא מוותרים, ונשתדל למצוא את הזמן בין עשייה לעשייה. לילה טוב.

פשוט תודה

רק רצינו לומר תודה לך תהי מי שתהי , על הפרגון החם אוהבים לי ויובל - דרך המגע www.hamaga.co.il

תודה לכם ../images/Emo23.gif

משהו בסדנה שלכם היה משמעותי מאד עבורי, השתחררתי גם מהבגדים ומעוד כמה דברים שהולכים אתם, בהמשך הכנס הרגשתי נוח עם העירום למרות המראה והגיל וכל מה שאספתי עם השנים, האנרגיות עלו לשמים וגם נזכרנו בכמה דברים שידענו פעם ונתנו לחיים לשחוק, לקחתי אתי כמה דברים הביתה שעושים שינוי מאד גדול. פשוט תודה

ואיך אפשר בלי לילות פרא

הפרסום היה מסקרן וגם מפחיד - לזוגות נועזים, אפשרות של מגע מיני . והסדנה היתה ביום הראשון, כשאני בכלל לא בטוחה לאורך כל הדרך מה בדיוק עושים שם והאם זה מתאים לי בכלל. בכל זאת נשארנו מתוך ידיעה שתמיד אפשר לבחור מה כן ומה לא ותמיד גם אפשר לצאת. אוהד הנחה את הסדנא ברגישות מדהימה. לכל אורך הדרך הרגשתי בטוחה עם הגבולות שלי ועם המקום שנכון לי להיות בו. בסדנא השתתפו המון אנשים שחלקם באו כדי להתנסות בפינות הנועזות ביותר האפשריות, וחלקם רק לטעום ולבדוק – ההנחיה אפשרה לכל אחד את המקום שלו. בקטע מסויים של הסדנא הסתדרנו ברביעיות כאשר מבקשים רשות להפשיט אחד מן הקבוצה, ורק עם רשותו מפשיטים מה שהוא מרשה. למרות שרוב האולם היו בעירום, אני הרגשתי נוח מאד ובלי שום לחץ כאשר בחרתי להשאר בלבנים (המאד לא חושפניים) שלי בשלב מתקדם יותר התחלקנו לקבוצות לפי בחירת הנשים (!!) והמטרה היתה לענג את השותפים לקבוצה. לי היה נכון להיות עם בן זוגי, ושותפינו האחרים היתה נערה צעירה עם שני בני זוג שנתתי לה לבחור עבורנו. אינני יודעת אם הבישנות שלי הכתיבה את העובדה שבקבוצה שלנו הסתפקנו בליטופים ועיסויי הדדים (שהיו מאד מענגים אך מאד לא מיניים וללא כל התקרבות לאיברי המין) והצעירים כיבדו אותי ואת המקום שלי, או שגם הם היו שם. התחושה שלי היתה, שגם להם התאים מאד בזמן הארוע לשתף ברמה של עונג נפשי ופיזי תמים ולהשאיר את המין הסוער לאחר כך בפרטיות. רוב הזמן הייתי עסוקה בקבוצה שלי ובתחושה של הדדיות נעימה שהתעוררה בינינו , אבל מתוך מודעות למה שקרה באולם הגדול, היו עוד קבוצות תמימות כמו שלנו והיו קבוצות שבהן אפשרו כהגדרת אוהד "הכל מותר כאן חוץ מחדירה" והלכו למקומות אחרים של חושניות. סיימתי בסדנה הזו, כי אני חושבת שדוקא שם היו כל הערכים של האתיקה הנכונה והדרך הנכונה לעשות סדנה שנוגעת כל כך חזק במיניות. אני חייבת לשבח את אוהד שוב שהצליח לאורך כל הדרך לשמור על אווירה של בטחון מלא, של חופש, של פתיחות , של פרטיות ואינטימיות ובכך לאפשר לכל אחד להגיע למקום שלו ולחוות הנאה.

ililrom

New member
אכן פראיים היו לילות הפרא...

גם אני זכיתי בקבוצה נפלאה, היתה אתי עוד אשה נחמדה שבתחילה היתה קצת מסוייגת ומאופקת אך לאט לאט השתחררה ונהנתה מהמגע. אנו בחרנו בעיסוי וליטוף קבוצתי, כלומר אחד שוכב על המזרון והשאר מפנקים אותו. עסקנו בכך ביסודיות ובהתמדה במשך כל הסדנה ונהנינו מאד. כל אחד קיבל את המגע שביקש. אני ביקשתי מגע מרפרף, אחר רצה דווקא נגיעות חזקות, לחיצות ומחיצות... כל אחד לפי מה שהתאים לו. כשהצצתי הצידה לקבוצות אחרות די נדהמתי לראות שהיו קבוצות שהלכו רחוק מאד... לטעמי זה היה רחוק מדי. אין לי בעיה עם זה שאנשים נהנים ומתלהבים מהסיטואציה, אבל יש לי בעיה עם האנרגיה שהופכת מאד נמוכה, חייתית, אנרגיה של זיונים, של רעב מיני, של רצון לדחוף ידיים גם אם אתה לא מוזמן (והיו גברים שעשו זאת). ראיתי גבר אחד שקלט את מה שהולך בקבוצה המרכזית, הבעת פניו הפכה מרוכזת, כמעט מפחידה, הוא עזב את הקבוצה שלו ודהר לכיוון הקבוצה המרכזית... קיבתי התהפכה כשראיתי אותו, ובאמת למחרת סיפרה לי חברה שלי שהיתה שם בקבוצה הזאת שהוא נדחף ודחף לה ידיים ללא הסכמתה לאיברים אינטימיים. כמובן שנשאלת השאלה מדוע לא עצרה אותו, מדוע לא אמרה את מילת הבטיחות שאוהד נתן - אבוקדו ? זוהי שאלה שתישאר פתוחה, מן הסתם יש לה שיעור ללמוד כאן בלומר "לא", אך עצם העובדה שיש נשים רבות שיש להן בעיה עם אמירת הלא צריכה להטריד את מנוחתם של מנחי הסדנאות. זוהי שאלה נכבדה לדיון: האם צריך לתחום גבולות בסדנה כזאת? האם המנחה צריך להתערב כשהוא רואה שאנשים נסחפים? או שכמו שאוריה אמר כשדיברנו על זה - "הסדנה הזאת ביקשה את הכאוס, ומתוך הכאוס יוולד משהו..." אבל אני אומרת: לא לילד הזה פיללתי...

למעלה