כנס ניאו נאצי בגרמניה

כנס ניאו נאצי בגרמניה

בעוד בישראל קבוצות שונות שמחו על הטבח השפל בעזה הפגינו היום במחסום ארז, ואתמול בנצרת הפגינו כ3000, מפלגת הימין הקיצוני הגרמנית NPD ("המפלגה הדמוקרטית הלאומית") שקשה מאוד להבחינה מהימין הרדיקלי בישראל כמחנה הלאומי , ישראל ביתנו ובמיוחד המפלגה הנאצית אשכרה- החזית היהודית הלאומית, , מקיימת היום (שבת) בברלין כינוס בהשתתפות 600 חברים. מחוץ למקום הכינוס, בפרוור רייניכנדורף בצפון מערב העיר, מאות בני אדם, ממפלגות שונות הפגינו כנגדה , בקריאות "נאצים החוצה". בהגיעו לכינוס, מנהיג ה-NPD, אודו פוייגט שלמד ללא כל ספק מליברמן, מרזל ודומיהם כיצד להציג את מפלגתו, דחה כל קשר לנאציזם, והבהיר כי מפלגתו "בסך הכל מעוניינת למצוא פתרונות לבעיות שבפניהן ניצבת גרמניה כיום". עד כמה מוכר לנו בארץ פזמון זה. המשטרה כמובן לא פיזרה את הכינוס וכי למה בגרמניה "הדמוקרטית" משטרה תפזר כנס ניאו נאצי??? הכינוס בן היומיים קיבל "אור ירוק" אתמול בלילה, כשבית משפט מינהלי בברלין דחה טענות כי הכינוס יגרום לפגיעה בתנועה בפרוור. NPD היא לא סתם מפלגה ימנית גזענית חשוכה כישראל ביתנו, היא המפלגה הניאו-פאשיסטית הגדולה בגרמניה. היא נוסדה ב-1964, ומכריזה על עצמה כיורשת המפלגה הנאצית. מדובר עדיין במפלגה קטנה שבדומה לכ"ך הניאו נאצית , עד היום נכשלה בניסיונותיה להיבחר לפרלמנט, אך ברמה האזורית, זכתה המפלגה להישגים משמעותיים בבחירות שנערכו בספטמבר האחרון בשתי מדינות מחוז במזרח גרמניה - סקסוניה ומקלנבורג-מערב - והיא מחזיקה כעת במושבים בפרלמנטים שלהן. הקאנצלר לשעבר גרהרד שרדר מנהיג המפלגה הסוציאל דמוקרטית במקום לגייס את חברי המפלגה ובמיוחד צעיריה ולחסום בכוח, את פגישות הנאצים לפני שהמפלצת תהפוך לתנועה המונית, ניסה בעבר להוציא את הNPD אל מחוץ לחוק, בדרך הפניה אל בית המשפט העליון, אך המהלך נמנע כמובן , בהתערבות בית המשפט העליון. עד כמה לא למדה ההנהגה הימנית של הסוציאל דמוקרטיה שום לקח משנות השלושים של המאה הקודמת. כבר נאמר ובצדק מי שלא לומד את לקחי ההיסטוריה מהשגיאות שנעשו יחזור עליהם. עד כמה זה נכון מוכיח גם פרץ מנהיג הסוציאל דמוקרטיה הציונית. אז מה חדש? בית המשפט העליון בגרמניה מראה את תפקידו הממשי למרות הניסיון ההיסטורי של גרמניה, כאשר בישראל מרזל הורשה לרוץ לבחירות למרות שבעבר כך הוצאה אל מחוץ לחוק. הוא מזכיר את אהרון ברק אשר בכנס משפטנים באילת לפני כחמש שנים אמר בנאומו: תפקידו של בית המשפט העליון בישראל הוא לספק מטריה משפטית למעשים שנחשבים בחו"ל פשעי מלחמה". מדוע זה קורה? בית המשפט הו א חלק מהמדינה הבורגנית, והבורגנות על אף שאינה אוהבת במיוחד את הנאצים יודעת כי ניתן להישען עליהם בעת הצורך שירסקו גולגולות של קבוצות שלא נחשבות רצויות, ירסקו את האיגודים המקצועיים, את מפלגות השמאל, ואילו בישראל כי יעשו גם טרנספר, ולא יסתפקו סתם בטבח משפחות פלסטיניות. כל מי שרוצה להלחם בסכנה הפשיסטית חייב להבין כי הפשיזם אינו עוד זרם פוליטי, לאומני גזעני, הוא סכנה מיוחדת במיוחד שכן הוא מסוגל לפורר את תנועת העובדים , הכוח היחיד שיכול להביס את הפשיזם לאטומים. המוסדות הבורגניים בין אם המקומיים או הבינ"ל לעולם לא יעצרו מעשי טבח או את הפשיזם, הם רואים בכוחות אפלים אלו בני ברית פוטנציאלים. ההמונים יכולים להישען אך ורק על כוחם הם. זה כמובן דורש שהעובדים ישתחררו מהאידיאולוגיה הבורגנית על כל צורותיה , מתמיכה בבורגנות כלשהי ויאבקו למען עתיד של חברה אנושית משוחררת מתחלואי החברה הקפיטליסטית

Wing Chan

New member
שאלת למה גרמניה לא תפזר כינוס

נאו נאצי - והתשובה היא, ואת זה אני אומר לך כמישהו שמתעניין כבר כמה שנים טובות בנאציזם ונאו נאציזם - בגלל שה-NPD אינה נאו נאצית במוצהר. מה זה אומר? זה אומר שברור שמרבית תומכי ה-NPD הם נאו נאצים ומנהיגיהם הם בעלי דעות נאו נאציות, וברור לכולם שמצע המפלגה הוא נאו נאצי, הם פשוט לא מצהירים על זה ומנפנפים בזה, כי אם כן אז הממשלה הגרמנית תוציא אותם מחוץ לחוק. גרמניה כבר פיזרה בעבר מספיק כינוסים בעלי אופי נאו נאצי ברור (ביד קשה יש לציין), וה-NPD למדו מכך. הבעיה שגרמה לצמיחה מגמתית בתמיכה של הציבור הגרמני היא, צר לי מאוד להגיד, גלי ההגירה ההמוניים הגידול המאסיבי באוכלוסיה הערבית בגרמניה. הגרמנים, כמו הרבה אנשים מארצות מרכז ומערב אירופה, מרגישים שמדינתם נלקחת מהם בחסות מצע ממשלתי הומאני שנועד לפייס את העולם ולהצטייר כמקבל את כולם אליו. כמו כן, קיימת העובדה שחלק מהמהגרים הערביים שמהגרים לאירופה בכללי וגרמניה בפרט (כי מדובר כרגעל גרמניה) לא מסוגלים למצוא עבודה, ואז נוצר מצב שהם חיים על חשבון המדינה (שזה משלם המיסים), מה שמגביר את האיבה כלפיהם. עפ"י מה שאני מבין ממס' מכרים גרמנים שלי (והם לא גזענים בעליל), חלק מהערבים שמגיעים לגרמניה לא באמת מנסים לחפש עבודה כדי להתפרנס, אלא פשוט עושים מינימום 6 ילדים בערך, ועל כול ילד הם מקבלים קיצבה מכובדת מהממשלה, ולכן הם מסודרים מבחינה כלכלית. הלימודים בגרמניה הם חינם לכול אזרח כמובן. ואגב, אתה מדבר על פאשיזם כאילו הוא תוצר של הימין הקיצוני בלבד וזה לא נכון (וההיסטוריה מוכיחה כך) - להזכיר לך את סטאלין?

אנטוליו

New member
למען הדיוק יש לומר במקום מהגרים

ערבים מהגרים מוסלמים, כי יש בינם הרבה טורקים, במיוחד בגרמניה, אך יכול להיות שהגרמנים אינם מסוגלים להבדיל ביניהם, כמו שאנו לא מסוגלים להבדיל בין מלוכסני העיניים שונים, בין סינים, יפנים או תאילנדים. אגב, הפטנט הזה - לעשות ילדים על חשבון המדינה שמור, למיטב ידיעתי, לחרדים ובדואים.

איזה טיעון מעניין

. כולם יודעים שה NPD היא מפלגה ניאו נאצית, מצעה הוא ניאו נאצי חבריה מאמינים ברעיונות הנאצים, העיתונים כולל בישראל יודעים שזאת מפלגה ניאו נאצית, הסוציאל דמוקרטיה יודעת שזאת מפלגה ניאו נאצית, אך די שיצהירו שאין הם ניאו נאצים ולא ניתן לפזרם. אם כולם יודעים שמישהו הוא רוצח, יש טביעות אצבעות שלו על הנשק שבו נרצח קורבנו, יש עדי ראייה, לפי הגיונך לא ניתן לעצרו משום שהוא מכחיש שהוא רצח. מעניין מאוד. חלקה שני של תשובתך המאשימה את הקורבנות של השיטה הקפיטליסטית ולא את השיטה ושליטיה המסרבים לפעול נגד הניאו נאצים, המסיתים כנגד המהגרים -כוח העבודה המנוצל ביותר שנזרק לגטאות אולי מסבירה את טיעונך.

Wing Chan

New member
כן, לא ניתן לפזרם.

כי תרצה או לא תרצה, לצערי הם מקבלים קולות בבחירות בגרמניה. זוהי לא איזה מפלגת שוליים. "לפי הגיוני" ? לא, לפי הגיוני צריך להוציא אותה מחוץ לחוק. זה ההיגיון של הדמוקרטיה הגרמנית. השוות את זה לרוצח ואני לא בטוח שזה נכון, מהסיבה הפשוטה שקודם כול רוצח זה בנאדם אחד, ונאצים בגרמניה זה כמה מיליונים. עכשיו קרא את מה שאני כותב ואל תעוות את דברי שוב ואל תשים לי מילים בפה: הנאצים עצמם, החברים הזוטרים, האקטיביסטים, אין להם בעיה להצהיר שהם נאצים. הם מצהירים על כך בגלוי ובגאווה, אבל עד שהם לא הולכים ודופקים מכות לאיזה ערבי או קומוניסט אין עילה אמיתית לעצור אותם ואין נגדם קייס בבית משפט. ככה זה. שמע, עובדה יבשה היא כזו - כנסים שמוכרזים ככנסים נאצים, מטופלים בידי כוחות הביטחון הגרמנים ביד קשה. מכות, זרנוקי מים, סוסים וכ'ו, וראיתי את זה קורה כבר. העובדה היא שה-NPD לא מבצע את המצעד שלו ככה, זה הקטע הבעייתי, כי מבחינת הדמוקרטיה הגרמנית זהו צעד לגיטימי על בסיס חופש הביטוי וחופש ההתארגנות. גרמניה קפיטליסטית?
בפעם האחרונה שבדקתי, מדיניות רווחה, לימודים חינם, סעד, תשלומים חשבוניים - אלה בדר"כ מאפייניה של מדינה שהיא נוטה יותר לסוציאליזם ולא לקפיטליזם, אבל איך שבא לך. אלה יקיריך שלא אוהבים לעבוד עבור שכרם.

armbruster

New member
למה החברים שלך מפגינים נגד ישראל...

ובעד 'פלסטין'? למה החברים שלך מה-NPD משמיעים את הסיסמאות שלך וסיסמאות 'כוכב הצפון' על ה'טרוריזם הממלכתי' של ישראל ותומכים ב'פלסטין' וב'לבנון'? http://www.npd-nrw.net/index.php?sek=0&pfad_id=12&cmsint_id=1&detail=145

Wing Chan

New member
חחח זה הדבר הכי דבילי שראיתי מעודי.

בשביל נאצים, ערבים הם לא יותר מטינופת אנושית כמו היהודים. מה שנקרא בפיהם באנגלית צחיחה, Sand niggers. הם פשוט תפסו גל על זה.

armbruster

New member
הנאצים תמכו תמיד ב'עניין הפלסטיני'

מנהיג העם הפלסטיני, המופתי חג' אמין אל-חוסייני היה בעל בריתו החשוב ביותר של היטלר במזה"ת והקים חטיבות SS של ערבים ומוסלמים שלחמו יחד עם הגרמנים ורצחו יהודים, סרבים וצוענים. טרוריסטים נאצים מגרמניה (למשל 'כנופיית הופמן' הידועה לשימצה), יחד עם טרוריסטים שמאלנים, קיבלו בשנות ה-70 'הכשרה' במחנות אימונים של הפלסטינים שבהם פעלו בין הייתר מדריכים מקובה ומז' גרמניה. במלחמת לבנון ב' הפגינו בגרמניה נאצים, אנשי שמאל קיצוני ואיסלאמיסטים בהפגנות אנטישמיות משותפות שבהן הצדיעו במועל יד.

Wing Chan

New member
כי זה נוח.

כול עוד מישהו שירת (או משרת כיום) את האינטרסים של הנאצים ויגרום לכך שהם יקבלו עוד אנשים, הם יצטרפו לדעתו, לזמן מוגבל. אני אתן לך דוגמא הפוכה: מפלגת ימין קיצוני בבלגיה, שיש בה די והותר אנשים בעלי דעות נאו נאציות, יצאה בהכרזה שצריך לחבור ליהודים בבלגיה בכדי להילחם באויב החדש של הבלגים הלא הוא גלי ההגירה מארצות ערב. שיתוף פעולה עם נאצים ממשיך כול עוד הנאצים רוצים שהוא ימשיך, כול עוד הוא משרת את האינטרסים שלהם. סמוך עליי.

armbruster

New member
תמיכת הנאצים בפלסטינים

נובעת מאינטרסים משותפים נגד היהודים. בקיצור: מתוך אנטישמיות. תמיכת השמאלנים בפלסטינים נובעת גם היא מאינטרסים משותפים: נגד ישראל וארה"ב, וגם מתוך אנטישמיות. לשמאלנים לא איכפת שערבים הורגים ערבים. למשל, כשסדאם רצח מאות אלפי שיעים זה לא הזיז לאף שמאלן או נאצי. להיפך, הם תמכו בסדאם לאורך כל הדרך. גם כשאסד רצח 20000 ערבים באל חמה ב-1982 זה לא הפריע להם לתמוך בו. והיום כשהבמשטר האיסלאמי בסודן רוצח מאות אלפי מוסלמים - זה איכפת למישהו? סודן נבחרה אפילו לועדה לזכויות האדם של האו"ם.

Fleddermaus

New member
תתבייש לך, אתה משקר.

השמאלנים אינם אנטישמים. אתה מעיז להאשים את השמאל בתמיכה בטבחים שביצע הרודן סדאם חוסיין? על מה אתה מבסס את זה? רק על הדעות הקדומות, החשוכות, המלוכלכות והגזעניות שרצות לך במוח כמו סרטן. מי תומך באסד? שוב משקר ללא בושה. ומי תומך בממשל הסודאני? זה לא מופיע בתקשורת, ובגלל זה לאף אחד לא איכפת, לא לשמאלנים ולא לימנים. זה באמת עצוב. מישהו בכלל שמע על פשעי המלחמה של הLRA באוגנדה? אני אתפלא אם רוב חברי הפורום הזה יכולים בכלל למצוא את אוגנדה על המפה.

Wing Chan

New member
אני תמכתי בהרג שביצע אביו של אסד.

ואני שמאלני, ואני אומר שכן, תמכתי באני תומך בגלוי בטבח שביצע אסד האב כנגד משהו כמו 20 אלף הערבים בסוריה שניצלו את הכאוס שהיה באותם זמנים וניסו לבצע מהפכה איסלאמית בסוריה (מרביתם חברי "האחים המוסלמים", חלקם האחר סתם שייך לקבוצות מוסלמיות קיצוניות) והתמרדו נגדו ורצו להפילו מהשלטון ולפרק את הממשלה והמפלגה החילונית שעומדת בראשה. אני לא תומך בזה בגלל שאני מעריץ של משפחת אסד, ממש לא, אלא כי אני בעד השמדת כול דבר שקשור בקיצוניות דתית מונוטאיסטית (מוסלמית, יהודית, נוצרית, לא משנה לי). באותה נשימה, גם תמכתי בטבח של המלך חוסיין ז"ל שהיה אדם דגול ואנטי טרוריסט יקר שלא היסס להיכנס במורדים פלסטינים עם צבא ירדן ולהשקיט מרד של פלגים פלסטינים קיצונים בירדן שחלקם היו אש"פ וחלקם היו אחרים שחברו להם. בירדן הייתה סכנת הפיכה קיצונית, מה שהיה גורם לחוסיין לאבד את שלטונו במדינה והשלטון היה עובר לשלטון של פלסטינים שברחו\היגרו לירדן. ואני אוהב את ישראל, ואני שמאלני. זה שמשום מה אתה בוחר לאכול כול מיני "שמאלנים הם אנטישמים" ואימרות אחרות, זה בעייתך בלבד.

למען הדיוק - שום דימיון בין הNPD

לישראל ביתינו. ההשוואה הזאת היא סתם פרובוקציה שטחית בגרוש, פרובוקציה שבסיסה סתימת פיות על ידי הדבקת תוויות שווא. אני מציע שמי שרוצה להתמודד עם רעיון כזה או אחר יתמודד לגופו של רעיון ומדוע הוא בסדר או לא בסדר. זה כמו שאני ישר אקרא לערביי ישראל ומפלגותיהן "בוגדים" או "טרוריסטים" וכך בעצם אגיד "הם לא לגטימים ולכן כל מה שיגידו הוא לא לגטימי", העובדה היא שאני לא עושה את זה, זה קל מידי, אני כן מתמודד לגופו של עיניין. אני אומנם לא תומך המפלגה הזאת, אך כן התעניינתי בזמנו במה היא שהיא מייצגת, למרות כל מיני ראיונות שנתן ליברמן בזמן האחרון, המפלגה בראש ובראשונה דוגלת ביצירת סוג של הפרדה בין יהודים פלשתינים, ראיון זה הוא בבסיסו שמאלני, הוא הבסיס של אוסלו, הוא הקייס של מי שהתחיל בזמנו את תהליך השלום עם הפלשתינים מול העם, "אנחנו כאן הם שם" מה שלא ברור בגירסה של ליברמן מבחינתי, הוא שלדעתי הוא לא הולך עם הרעיון עד הסוף, הוא לקח או יותר מכון הדביק למחנה ימני רעיון שמאלני ושמו הפרדה ונקב במהלך שיהווה את ההפרדה וזה חילופי השטחים. תנועות הטרנספר הן תקומה של קליינר והתנועה של מרזל, אין שום טרנספר שהוא עקירת אוכלוסיה מביתה במצע של ישראל ביתינו, יותר מזה, אני חושב שגם במפלגה יותר ימנית ממנה - מפד"ל-איחוד לאומי אין כוונה למהלך כזה.

יובל אאולי אין זהות

אבל יש קשר הדוק בין הניאו נאצים לבין הימין הרדיקלי בארץ. נכון שהזהות היא עם מרזל, אך מרזל לא היה קיים אילולי האווירה הלאומנית הגזענית. מי תמך באישורה של מפלגת מרזל כמפלגה ליגאלית אם לא הימין?

מרזל היא קיים גם לולא

הSo called "אווירה לאומנית גזענית". יש אנשים בארץ שלא מתוך עליונות ולא מתוך גזענות באמת חושבים שכל הארץ היא שלנו, שזהו צו אלוהי ולכן הוא נכון אבסולטי כמו שאתה וחבריך חושבים שהקומוניזם הוא נכון אבסולטי או אחרים, נגיד מהשמאל הרדיקלי חושבים שהערכים האוניברסלים של מוסר וצדק כפי שהם תופסים אותו הם "נכון אבסולוטי", אותם ימנים גם פועלים למען השגת מטרה זו, נכון שיש גם ימין שפועל מתוך סוג של גזענות, מרזל הוא אולי כזה אך רוב הימין, גם המשיחי אינו כזה, אני אישית חושב שהוא טועה, אני אפילו חושב שהוא מסכן את קיומי כאן בדרך עקיפה אבל לא, הוא לא פועל מתוך "אויירה לאומנית גזענית" הוא אינו גזעני, בטח שלא ישראל ביתינו שחלק לא קטן מרעיונותיה הם אפילו שמאלה מהליכוד.

זה בערך כמו לטעון כי המפלגה הנאצית

הייתה קיימת בגרמניה בין כה וכה גם אילולי קריסת מזרח גרמניה והשנאה למהגרים העובדים הזרים כמו הטורקים שהנאצים תקפו אותם לפני מספר שנים והמשטרה עמדה בחיבוק ידיים.

שוב פעם,

דבר ראשון, מרזל הוא פנאט הזוי וקיצוני עם תוכניות משיחיות מסוכנות אבל נאצי הוא לא, אפילו לא מקבילה שלו, כל ניסיון של השוואה הוא זילות ב6 מיליון היהודים שנרצחו בשואה. אני טוען שלמרות שיש תנועות ימניות שהן מונעות על ידי גזענות, רוב הימין, אפילו חלק מההזוי בו אינו כזה, כן הוא טועה, כן הוא לדעתי מסכן את הקיום שלנו כאן, אבל עדיין, גזעני הוא לא, הוא מנוע על ידי צו אלוהי, מבחינתו זו האמת האסולטית ואותה חובה להגשים, הוא לא קשור ללגטימציה, הוא לא צריך אותה, יש לו אידיאולוגיה כמו שקיצונים מהשמאל לא צריכים כזו, יש להם גם תיאוריה אבסולטית ששום דבר לא יכול לפגוע או להפריע לה, הם קוראים לה ואני מתכוון לקיצונים משני הצדדים "תפיסת עולם", "עקביות", אני קורה לה אטימות, טיפשות, ראש בקיר, עיוורון, צרות מוחין.

למעלה