כנס פעילים מאי 06

כנס פעילים מאי 06

כותרת פרובוקטיבית סתמית! דרור (הדס/אחרים) מתי ואיפה מתארגן כנס הפעילים הקרוב? חשוב לחזר גם (/בעיקר) אחר אנשים כמו "מהנדסת סביבה", "שר המדע" ואחרים. אישית אשמח לפגוש גם את הדס/סופי ואחרים. אגב, רישום כפעיל מניב רק עדכונים על פעילות המפלגה! למה אתם קוראים לזה "פעיל"?

שר המדע

New member
איזו תגובה נבובה

דרור, אתה מפתיע כל פעם מחדש... מזל שלא עברתם את אחוז החסימה.

זוטה

New member
נו, אם זה אופי התגובות

שמקבל כאן אדם שמתעניין, רוצה להיות פעיל יותר ושואל על פעילויות - אז כנראה שכנסי העתיד שלכם באמת יהיו על המאדים...

Gali84

New member
אל תדאג אתה תוזמן

יהיה כנס מאוד פעיל ועם המוני פעילים לאחר מכן דרור עזרא ויריב פישר יגיעו להפגנת תושבי הרצליה כנגד האנטנות הסלולריות ויקיימו הבטחות
הומווווווור

תגידו רגע.... מה הולך פה?

מישהו יכול להסביר מי זה דרור עזרא? האם הוא מתמודד על תפקיד פוליטי כלשהו או רשות מועצה? נראה לי שיש איזשהו פחד שמקומו יתפס או משהו כזה.... מה הקשר להרצליה?? היתה התמודדות? בעוד שנה וחצי יהיו בחירות חדשות ואני אהיה שם.....

Nellie Bly

New member
דרור עזרא

הוא רכז פורום מפלגת 'הירוקים' באזור השרון.בבחירות האחרונות שנערכו לראשות העיר,הרצליה,בה מתגורר דרור,התמודד דרור ברשימת הירוקים-הזריחה למועצת העיר-הרשימה זכתה להכניס את יריב פישר למועצה-אשר התחייב בשם הרשימה המאחודת (ירוקה-צעירה)ללחום למען תושבי הרצליה בכל רובד ורובד הנוגע לאיכות הסביבה-מלחמה בלתי מתפשרת באנטנות הסלולריות והצעת פריסה שהובטחה על ידי הירוקים נגוזה. שמי גלי,אני יו"ר מטה המאבק באנטנות הסלולריות בשכונת הרצליה הירוקה.מטרים ספורים מגני ילדים,בתי ספר ובתי תושבים על גג בניין משרדים הוצבו כחמש אנטנות סלולריות.פנייה לדרור עזרא נתקלה בחומת מגן שהוא "עסוק בבחירות" לאחר שניסנו לפנות לדרגים הגבוהים יותר,דהיינו נציגות ארצית,דאג דרור לטרפד מהלך זה בהאשמה שקרית שיש לנו מאבק פוליטי כנגד ראש עיריית הרצליה[כמובן שמדובר בשקר מוחלט יעל גרמן תומכת במאבק שלנו ומנהלת חזית משפטית כנגד חברות הסלולר בבית המשפט]. דרור עזרא ויריב פישר-הוכיחו כי מפלגת הירוקים לא מסוגלת לתרגם מילים יפות למעשים,והותירו הרבה מאוד מתושבי השכונה מאוכזבים. דרור עזרא אגב נמצא גם ברשימה הארצית של הירוקים.

bhr11

New member
חברה חברה, רגע רגע

מהנדסת יקרה, הרשי לי להשלים לך ידע שכנראה לא דברו עליו בטכניון: יש מין אתר כזה שקוראים לו google.com - נכנסים פנימה, כותבים "דרור עזרא" ולוחצים Enter. בחיפוש שעשיתי עכשיו קבלתי 451 תוצאות, אבל מספיק להסתכל בדף הראשון כדי לקבל מושג כללי במי מדובר. כלי שמושי בחיים בכלל, אגב, לא רק לגבי דרור עזרא.

נו ואתה חושב שלא עשיתי את זה ../images/Emo191.gif

אלוהים אדירים מה לא יעשו בפורום הזה כדי להשמיץ את הטכניון. זה פשוט מגוחך, באמת אני צריכה דחוף להגיע למפלגת הירוקים מישהו צריך לנער שם את האבק והטמטום. לא הבנת שרציתי לשמוע תגובות מחברי הפורום?? זה קשה??

../images/Emo18.gif בבקשה דברי לעניין

יש לך ביקרות עניינת על דברים שאנחנו עושים, בבקשה נשמח לשמוע... אבל אני מבקש בשפה ראויה, ולעניין. תודה, דרור

אני מהתחלה דיברתי בשפה ראויה

אתה התחלת השתלחות חסרת רסן ולא ריסנת גם חברי פורום נוספים שהוסיפו עצים למדורה. אני מבינה שבפורום זה יש לאנשים מסויימים זכות דיבור ולאחרים לא???

די לריב ילדים!

שניכם צודקים! דרור- ע"מ לקדם את נושאינו כדאי לשוב במהרה ממאדים (אחרת נגרום גם שם בעיות איכ"ס). מהנדסת- תואר או לא תואר, גם נערה בת 16 יכולה לתרום למפלגה. לא צריך להיבהל מסיסמאות רדודות. ושוב דרור- ללא שיפור במערכות היחסים בין כל הקרובים לתחום, לא נצליח להזיז דבר!

זה בסדר אני עם הפורום הזה סיימתי

חבל לי הזמן פשוט, יש לי הרבה עבודה הארץ שלנו מזוהמת!

diy

New member
למה לוותר לחוטפי השם "הירוקים"?

לא יתכן שתנועה/מפלגה הנושאת את שם המותג "הירוקים" לא תהיה במהותה דמוקרטית (הצטרפות חופשית של חברים, בחירות חופשיות למוסדות ולהנהגה) לפי כללי תנועות המקור בחו"ל.

למעלה