כנס תל חי-חושלים!

sivani

New member
כנס תל חי-חושלים! ../images/Emo13.gif

אוקיי ככה: היה ממש כנס סבבבבבבבבבבבבבה לחלוטין וכל כך נהניתי! הכנס הכי טוב שהייתי בו, היה שווה לחלוטין הסיכה אבבבבבאייייייייייי לחלוטין :) עכשיו קצת ביקורת על עניינים יותר טכניים אני חושבת שכל הרעיון שהקבוצה מביאה את האוכל יוצר מצב לא נעים כל כך, שלחלק מהקבוצות יש ירקות ולאחרים יש בשר. לחלק מהקבוצות יש סירים ולחלק השני הם כי הם לא ידעו שצריך להביא, וחשבו שהתנועה מביאה את הסירים והכל.. בעצם, חלק מהקבוצות נדפקו בעניין הזה. לדעתי, צריך לחזור למסורת הטיולים שבו התנועה מארגנת את האוכל. זה הרבה בלאגן לחניכים-ולא כולם נהנו מארגון הרעיון... מחוז תיכון אימפריה!

sivani

New member
ועוד משהו שהיית רוצה להוסיף:

הקבוצה תתגבש באותה המידה גם היא תכין את האוכל לבד והתנועה תספק אותה-כמו שתמיד קורה בטיולים לפי ההיגיון שלי-אני לא מוצאת קשר בין מי שקונה את האוכל לבין גיבוש הקבוצה

הקשיבי

לפי ידיעתי ומיטב הבנתי כלח הפואנטה של להביא את האוכל לבד ולהכין אותו לבד זה לעלות אותכם מאין שלב מסויים ולתת לכם קצת ניהול עצמי בסיס מאד חשוב לקבוצה העיקר ההנאה

sivani

New member
אבל הבעיה עם זה

שמעבר לעובדה שלחלק לא היו סירים כי לא ידעו וכו´, לא לכולם היה אותו אוכל חלק מהקבוצות קנו ב-40 שקל אוכל כ"א וחלק קנו ב-15, כי מה לעשות-אין כסף מאיפה שהם באים והמצב הכלכלי במדינה לא טוב, מה שמאפשר לחלק לקנות בהרבה כסף ולאחרים במעט מאוד. זה נוגד את ערכי התנועה, הלא כן? זה לא סוציאליזם.

לא.. הבעיה היא..

שיש קבוצות שתכננו את זה לא נכון. זה לא קשור לכמה כסף שילמתם אלא איך תכננתם. כי למשל אנחנו שילמנו רק 12 שקל כל אחד , והיה מלא אוכל וגם נשאר עודף לצ´ופרים.

Tal_Ya_Tal

New member
תקשיבי!

אולי חמודה שלי לא הבנת את המסר שניסו להעביר לך המדריכים! אף אחד לא ניסה להרעיב אותך ! אולי אם הייתם שואלים את המדריכים שלכם ואם הם לא ידעו עם רכזי המחוז. להרים טלפון לשאול.. ובכך לפתור את הבעיות כל הקטע פה היה רעיון השיתופיות.. שתדעו לחלק את המזון כך שיהיה לכום שווה ולא לאחד יותר ולאחד לא ישאר..! וזה לדעתי בא בקטע של האוכל כי זה גם בסיס .. זה מבטא את היחס שלכם כקבוצה.. אדם לאדם.. את היחס שתעבירו לחניכים שלכם בעוד פחות מחצי שנה.. חברים וחברות הגיע הזמן לקחת את עצמכם בידיים! תפסיקו עם הפינוק הזה כי כשתיהיו מדריכים.. אף אחד לא יכין בשבילכם את האוכל! ורק לידיעה כללית.. גם טיול פסח יפעל על אותה מתכונת.. אז כדי שתתחילו להכין רשימות.. אם אתם רוצים להתארגן כמו שצריך! בכדי שהפעם שום דבר לא יצור אי נעימות ומחלוקת בין חברי הקבוצה.

sivani

New member
אין שום קשר להרעבה!!

בהחלט היה שיתופיות בין חברי הקבוצה, ואפילו בין הקבוצות-אבל עדיין! זה בכלל לא קשור לעובדה שחלק מהקבוצות שבאות ממקומות שבהם מצב הכלכלה קשה, יקבלו פחות אוכל! זה לא הוגן וזה לא פייר ואני לא מבינה מה בכלל הקשר לפינוק פה! ואני לא מבקשת מאף אחד להכין לי את האוכל, גם בטיולים של השנה ושנה שעברה אנחנו הכנו לעצמנו את האוכל! אבל מה שאני אומרת הוא, שהתנועה צריכה לדאוג לכך שיהיה לכולם אוכל בכמות שווה, ולא כמו שבטח נוצר מצב שחלק מהקבוצות בקושי יכלו לקנות אוכל-כי אין כסף גם לזה! תחשבי על זה. לדעתי-זה נוגד כל עיקרון תנועתי.

אוקיי אז ככה:

קודם כל אני חושבת שהכנס היייייייייייהההההההההההה ממששששששששששששש סבבה שבעולם אני אישית נהנתי בטירוף!!!!!!! ואכן כן מחוז תיכון שולט
עכשיו סיון בקשר למה שאמרת אז לפי דעתי את לא צודקת מפני שזאת בעייה של קינים אחרים שהם לא היו מאורגנים כראוי ...אנחנו היינו למשל מאורגנים יותר מהקן של בינימינה..ובקשר לירקות אז זה היה בכוונה שלא הבנו כי אף אחד לא רצה...וחמודה תגידי את יכולה לשלוח לי אנשים לרשימה מבורכוב?(זה לסיון)

sivani

New member
הדר, את פשוט מעצבנת אותי.

זאת בעיה שלהם? מה את היית עושה במצבם? זה נראה לי המשפט הכי אידיוטיי שאמרת בחיים שלך

סיון אני יעיף לך בעיטה

סיוןתקשיבי שניה..: מה שהייתי עושה במצבם זה פשוט לומדת לקח להיות אחראית יותר לטיול הבא

sivani

New member
הדר-אל תאיימי עלי.

מה הקשר בכלל לאחריות?! ומה, לא היית נותנת להם אוכל?! זה פשוט אנוכיות. נו בעצם, הרי מה אכפת לך, שיהיו מורעבים ושלא יהיה להם אוכל....

סיון אני מאיימת

סיון בובה כן איכפת לי אבל זה ממש לא בסדר שהתנועה הזאת קצתחסרת אחריות ..ותיקראי מה שכתבתי ללי

sivani

New member
הדר את מערבבת הרבה דברים ביחד.

התנועה מאוד אחראית, ואין שום קשר בין העובדה שאחת הקבוצות לא התארגנה טוב לבין הדיעה שלך שאומרת שהתנועה חסרת אחריות!

לא לא לא...תיקון

זה לא שאני אומרת שהתנועה חסרת אחריות וזאת לא היתה רק קבוצה אחת שלא היתה מאורגנת..היולפחות עוד 5 קבוצות לא מאורגנות...והקומונרים של השנה ממש לא אחראים אז תסלחי לי............

sivani

New member
סליחה סליחה סליחה

הקומונרים של השנה מאוד אחראים, והקומונרים שלנו השנה אחראים הרבה יותר מאלה של שנה שעברה (אל תקחו אישית, אני אוהבת אותכם!!
) וזאת הכללה ממש טיפשית.

את אומרת שהיא מכלליה

ואת מכלילה בתגובה שלך! רוב הקומונרים של השנה אחראים וגם רוב הקומונרים של שנה שעברה היו אחריים. חוץ מזה תפסיקו לאשים את הקומונרים אם הייתם שואלים את הקומונרים אני בטוח שהיו עונים לכם כמה ומה אתם צריכים להביא. אז די!

למעלה