כנס תל חי-חושלים!

sivani

New member
אני לא מדברת על כל הקומונרים

אני מדברת על הקומונרים שלנו. קן זכרון...

מממהה????!!??

מה זה בעיה שלהם? בואנה... הדר מותק- יש כזה קטע בתנועה שכן צריך להיות אכפת מאנשים אחרים ולא רק לעצמך וסביבתך! חוצמזה, מישו פה אמר שצריך היה לשאול את הקומונרים או רכזי מחוז- לשאול על משהו שלא ידענו שאנחנו צריכים לשאול? מה שאני מתכוונת זה שהם היו אמורים לתת לי את הפרטים. הקומונר שלי אפילו לא ידע בהתחלה שצריך לקנות את האוכל לבד!! והדר- הקומונר של בנימינה לא אמר להם כלום, ומבחינתי קן זכרון (לא הייתי קוראת לזה לא מאורגן אבל-) הוא קה ביותר מ20 ש"ח כל אחד!! אז מה את אומרת על זה חמודה? ונכון... באמת יכול היה להיות שאם התנועה היתה מביאה את האוכל זה היה עולה יותר... ושוב--- היה כיף לא נווווווווורמלי!! ורק התאכזבתי שבכלל לא אכלנו כלום בערב הראשון!! ולכן אכלנו תפוחי אדמה (!!) לארוחת בוקר... :) יום טוף!! לי

אוקיי לי ....

תקשיבי לי חמודה ..דבר ראשון אני רוצה להגיד זה שלפי דעתי אין הרבה קומונרים אחראים אצלנו במחוז כאילו הם כן אחראיםן אבל הם קצת מעופפים ....ואני חושבת שבפעם הבאה שיהיה כנס או טיול מסוים אז עדיף שאנחנו נשלם טיפה יותר והתנועה תקנה את האוכל במקום שאנחנו נקנה כי תחשבי על זה ,זה אותו הדבר....אם היינו מוסיפים ל-135 ש"ח עוד 30 שקלים אז היינו משלמים 165 ..זה לא עד כדי כך סיפור...... ולמי שנגיד יש בעייה כספית אז שיסבסדו לו

למעלה