כנראה בתכנית חושבים שהצופים מטומטמים

SivanCA

New member
גם אני הפסקתי להתעצבן מזמן....אפילו למדתי להנות...

אני נהנה לחפש ולמצוא איך עובדים עלי....איך לא שחקנים מקצועיים ניכנסים לדמות ומנסים לשחק את הדמות שקבעו להם...בדרך כלל הם לא ממש מצליחים להכנס לדמות וזה מצחיק.... נחמד לטייל בעולם....מחפש מה מנסים למכור לי באיזה פריים וכאלה...
מה שבכל זאת מרגיז...זה הקלות שהם מנסים לעבוד על כולם ולחשוב שכולם אוכלים את השטיקים שלהם ומאמינים לזה..
דרך אגב.. לדעתי אין שום הבדל בין האח הגדול למירוץ או כל ריאליטי אחר... בכולם זה פחות או יותר אותו עסק והפקה די דומה...לא חושב שצריך לחפש יותר מדי מוסר בטלויזיה ...ובתוכניות כאלה במיוחד....בסופו של דבר זה עסק שיווקי נטו

כמהאפשר

New member
אני מניחה שאני מחפשת את המוסר בבני אדם.

או לפחות חיפשתי פעם.
באלו שיושבים בבית.
זה מה שלפעמים מצליח להציק לי וזה מה שלפעמים מכעיס אותי.
&nbsp
אגב, השמות של הזוגות הם טום ואוריאל ואלה וובה. יש שם אישיות, בן אדם ושם מעבר לארץ מוצא והעדפה מינית.

SivanCA

New member
סבבה...להיות שיפוטית זה מוסרי:-?

אישית אני לא מבין איך אפשר לשפוט בני אדם מבחינה מוסרית בכלל......לכל אחד יש את המוסר האישי שלו...בטח שאין ספק שדרך טלויזיה שמביימת ועורכת "דמויות" אי אפשר להתעסק ולהחליט בשאלות של מה שאת מחליטה וקוראת.... "מוסר" של אחרים
תראי...לא בא לי טוב להתווכח...אבל אם הכיף שלך בחיים לשפוט אחרים ולהחליט על המוסר שלהם ....
כאן בפורום...אני בעניין שכל אחד ירשום איך שהוא מרגיש בלי שישפטו אותו ובלי שיעירו לו....כולל גם את הכינויים שלך לרז ואלכסה...וגם איך שהזוג החביב עלייך מכנה צוות אחר.... תום וג'רי.....אותי דווקא זה משעשע.....איך זה במשפט המוסרי שלך....?
אם תחשבי על זה.....גם על מה שאת רושמת לא בחסכנות.... ומעירה לאנשים... לא רק לי ....לא מעט בפורום...כולל אפילו פוסט שירד נמוך מדי די ומלכלך מדי בלי בסיס ...לדעתי.... שכתבת על אחד הזוגות.... אפשר לשפוט ולהגיד כל מיני מסקנות מבחינה "מוסרית"....ועוד כל מיני בחינות....
בכל מקרה... אני לא ליהקתי אותם על המשבצות שהם עצמם יודעים ומדברים על זה שליהקו אותם... וגם נכנסים ומשחקים בתוכנית את הדמויות של המשבצות האלה....טום ואוריאל אפילו קורעים במשחק המוקצן שלהם לדעתי....את הדמויות הסטריאוטיפיות של ההומואים....לכן אני... ולא רק אני.... לא מוחק את האישיות שלהם ולא מכנה אותם בכינויים לא מכבדים......אני פשוט הולך על המשבצות והתפקידים שלהם במירוץ...שלא אני ליהקתי ולא אני קבעתי....... כ-:

בפעם ה800 - צריך לדעת מה רואים ולהתאים את הציפיות

נאמר כבר בפורום הזה שוב ושוב שהמירוץ למיליון הישראלי הוא לא ריאלטי בסגנון של תחרות ספורט אלא ריאלטי בסגנון של תיאטרון.
זה שונה לחלוטין מהפורמט המקורי לטוב ולרע.

אין מה להתעצבן על זה אלא פשוט להבין שזה סוג התוכנית
המתמודדים הם אמנם שחקנים לא מקצועיים שמאלתרים אבל יש תסריט, יש הנחיות יש הדרכות לשחקנים ויש עזרה כשצריך כדי שהכל יתקדם כמו שמתוכנן.

אף אחד בהפקה לא מסמן מראש את המנצח כי פשוט לא כדאי.... אבל דואגים שמתמודדים לא יתקעו, מעגלים להם פינות כשצריך, מקצרים תהליכים, מגלים, מנחים, ומלווים באופן פעיל את מהלכיהם במירוץ.
סוחטים את הלימון עד הסוף כי המטרה היא רייטניג וכסף ולא באמת תחרות.

אם מבינים את זה אז אפשר להתרווח על הספה ולראות את התוכנית במשקפיים הנכונים ולא להתעצבן כשהתפרים נהים גסים מדי או שרואים פתאום בטעות את החוטים של הבובות.

זו התוכנית

זה מובן לי

אבל שוב
יכלו לשדר בדיוק את אותו קטע בלי להצמיד את השעון עצר.
ברור לי שעוזרים להם

נכון.... יכלו אבל פישלו

זה "התפרים הגסים".
אמנם לא ברמה של זיוף ההצבעה של קובי וטליה אבל אחת מני הפשלות הקטנות שהעריכה רצופה בהם ושדרכם המניפולציה בולטת יותר.
אפשר לסספנד אם מתאמצים

איך אפשר להבין את זה?!

זה לא כזה פשוט לקבלה והפנמה. הרי זה אמור להיות מירוץ. כביכול מירוץ. לכאורה מירוץ. מירוץ! אבל זה בכלל לא מירוץ! ויש הרבה אנשים בבית שלא מבינים שזה לא מירוץ ושבולעים את כל הטריקים והשינויים של ההפקה. מכל מה שהמתמודדים מקשקשים בעדויות ומכל ההצבעות הבלתי פוסוקות לוובה ואלה - זה כאין וכאפס לעומת החגיגה שההפקה והזכיינית עושות כל הדרך אל הבנק על חשבון הלך רוחם של הצופים!
אז למה אני רואה את זה? כי זה מבדר ואני מכור

וזה חבל מאוד שזה כך, כי זו הייתה יכולה להיות תוכנית ריאליטי

מצויינת, אך מכייון שבעיני ההפקה אנחנו (כלל הצופים) עדר כבשים טיפשות שאוהבות מלודרמות זולות כי מוחן הפעוט עלול להתפוצץ אם לא ילעסו להם כל מורכבות אז זה מה שאנחנו מקבלים.
אפשר להשיג רייטינג וכסף גם אם המוצר יהיה אינטליגנטי ומהוקצע, אבל בשביל זה ההפקה צריכה להיות אינטליגנטית מספיק כדי לא לזלזל באינטילגנציה של צופיה.

rasmus girl11

New member
נצל"ש- שאלה על העצור,

אני לא זוכרת אף עונה עם כל כך הרבה פרסות/עצור, זה כבר הפעם ה7 אם אני לא טועה שיש את זה במרוץ, ועוד יש 4 הדחות עד פרק הגמר (כלומר, עוד לא מעט פרקים).
אין הגבלה על הכמות שאפשר לתת במהלך המרוץ? (כמו למשל נקודה ללא הדחה שהיא רק 3 פעמים במהלך המרוץ).

כן, באמת הגזימו הפעם

עשו את זה כמעט בכל קטע. הסיבה לדעתי זה שההפקה יוכלו להתערב יותר בקלות ולעזור למי שהם רוצים כאילו דרך העצור/קטע ללא הדחה/שיכנוע לשים עצור לזוג מסויים...
נדמה לי שקטע בלי הדחה זה רק פעמיים, לא?

למעלה