אתה לא מכיר אותי ולא אני לא ממש חדש בארץ.. כבר 63 שנהיותר סביר שמשהו שגוי בהגדרות. וודא שאופציית blocking דלוקה (enabled) ולא כבתה.
ותירגע, לא סביר שחדרו לך, תהיה פחות צמוד לחדשות כל הזמן
ברור שלא מדובר באיראן אלא בסייבר שלנו מאזור 08 האנשים שעובדים שם אינם שונים מסתם מי שרוצה להתנקם בך אישית.אף אחד לא חדר אליך לסמארטפון. אתה לא בני גנץ, לבצע חדירה לסמארטפון זה לא כזה דבר טריוויאלי, ואם כבר חודרים, אז לא משאירים עקבות. תיתן יותר פרטים: באיזה חייגן אתה משתמש? מה דגם המכשיר?
נכון, התקנתי חייגן אחר משהו בסגנון ושם ניתן לחסום אלא שנדרשת גישה לגוגל / פייסבוקתתקין Truecaller ותחסום בו את מי שאתה רוצה. באופן כללי, מערכת MIUI על היישומים שלה מלאה בבאגים.
דבר ראשון התקשרתי לספק שלי 019 והוא בתמיכה טכנית התכחש וטען שזה שייך לחומרה כלומר למיהאפשרות לחסום שיחות טלפון ,זה לא מה שאתה שולט עליו.יתכן וזה מופיע בתפריטים של הטלפון אבל זה תלוי בנותן השרות הסלולרי שלך .בישראל זה לא מתפקד.
יש רק אפשרות סינון הודעות טקסט על פי מילות זיהוי ,גם במקרה זה אין חסימה ,ברם זה מגיע לתיקייה אחרת שאתה לא צריך להגיע אליה.
מקרה יחיד של חסימה ידוע לי ברשת גולן בו אתה יכול לבקש לחסום טלפון לא מזוהה ,במקרה זה המחייג יקבל הודעה אוטומטית מהמערכת
תנסה להחליף את החייגן של שיאומי לגרסה הכי חדשה בAPKדבר ראשון התקשרתי לספק שלי 019 והוא בתמיכה טכנית התכחש וטען שזה שייך לחומרה כלומר למי
שמשווק את הpoco זה עבד עד אתמול וכרגע לא רק שלא ניתן לחסום אלא הרשימה נעלמה
מה שרק מחזק את הסברה שהרשימה נמצאת על ענן של שיומי - לשם בוצעה החבלה בניתוק הקישור.
לא בוצעה שום חבלה, בסה"כ הייתה תקלה באפליקציה. שמעת על הכלל "תערו של אוקאם"? ככל שהסבר פשוט יותר, כך הוא הגיוני יותר. לחדור לסמארטפון זה סיפור ממש, אבל ממש מסובך. מאידך, ללחוץ על הכפתור הלא נכון/לקבל עדכון מערכת שמחרבש אפליקציה כזאת או אחרת, ממש, אבל ממש קל. הסר דאגה מליבך ותחליף את החייגן.לשם בוצעה החבלה בניתוק הקישור.
אני חולק על המסקנה שלך מהסיבה שיש אליבי במקרה שלי מצד מי שגרם לבעיה שלי זוטר קטן במערך הסייבר.לא בוצעה שום חבלה, בסה"כ הייתה תקלה באפליקציה. שמעת על הכלל "תערו של אוקאם"? ככל שהסבר פשוט יותר, כך הוא הגיוני יותר. לחדור לסמארטפון זה סיפור ממש, אבל ממש מסובך. מאידך, ללחוץ על הכפתור הלא נכון/לקבל עדכון מערכת שמחרבש אפליקציה כזאת או אחרת, ממש, אבל ממש קל. הסר דאגה מליבך ותחליף את החייגן.
מה?! https://support.google.com/phoneapp/answer/6325463?hl=iwהאפשרות לחסום שיחות טלפון ,זה לא מה שאתה שולט עליו.י
התקדמתי.. מבחינת הודעות עברתי להשתמש באפליקציית Messages שהיתה מותקנת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.