כנראה חדרו לי לאנדרואיד ו השביתו את רשימת החסומים

R 1 3

Well-known member
מה ניתן לעשות? מדובר בישום הטלפון המקורי שיומי
רשימת החסומים נעלמה וכל נסיון להוסיף מספר - נכשל..

ctzn99

Member
יותר סביר שמשהו שגוי בהגדרות. וודא שאופציית blocking דלוקה (enabled) ולא כבתה.
ותירגע, לא סביר שחדרו לך, תהיה פחות צמוד לחדשות כל הזמן

R 1 3

Well-known member
יותר סביר שמשהו שגוי בהגדרות. וודא שאופציית blocking דלוקה (enabled) ולא כבתה.
ותירגע, לא סביר שחדרו לך, תהיה פחות צמוד לחדשות כל הזמן
אתה לא מכיר אותי ולא אני לא ממש חדש בארץ.. כבר 63 שנה
תהיה בטוח שכפי שבבזק יכולים לעשות ועשו מה שרוצים בקו שלך לנתק להאזין ללא צו
כך יש היום לאלפי שטינקרים קטנים יכולת לשחק לך בסמרטפון שלא לציין להתחזות
או לזייף מסרונים. אם תרצה ארחיב לך על מספר חברות מוכרות שהן חברות קש של שב״כ ועוד.
פעם גם בתפוז פרצו לי לניק Ron W וכתבו בשמי הודעות - לא מספק אותך? תחיה באשליות שהחברים
שם עשויים מחומר אחר.
לא ערכתי שום שנוי בהגדרות לא פתחתי שום קובץ למעט תמונה בוואצאפ - החדירה היא
בדיוק בטכנולוגיה שכנראה תומר אייגס ניסה לספר למישהו ולכן נכלא כי חבר הלשין עליו
מה שבטוח אני לא מפחד מאיש ומציע למי שאכפת לו מחרות הפרט לרדת מהדמיון שאין שחיתות בסייבר.
כל רשימת החסומים שלי נמחקה

אף אחד לא חדר אליך לסמארטפון. אתה לא בני גנץ, לבצע חדירה לסמארטפון זה לא כזה דבר טריוויאלי, ואם כבר חודרים, אז לא משאירים עקבות. תיתן יותר פרטים: באיזה חייגן אתה משתמש? מה דגם המכשיר?

R 1 3

Well-known member
אף אחד לא חדר אליך לסמארטפון. אתה לא בני גנץ, לבצע חדירה לסמארטפון זה לא כזה דבר טריוויאלי, ואם כבר חודרים, אז לא משאירים עקבות. תיתן יותר פרטים: באיזה חייגן אתה משתמש? מה דגם המכשיר?
ברור שלא מדובר באיראן אלא בסייבר שלנו מאזור 08 האנשים שעובדים שם אינם שונים מסתם מי שרוצה להתנקם בך אישית.
ברגע שחשפת שתול/ה כזאת ויש לידיעתך בכל הרשת החברתית כולל בתפוז - הם מנסים לפגוע בך למנוע ממך לחסום אותם - זו רק דוגמית.

יש תופעה מוכרת שמצליחים להתקשר אליך ממספר שחסמת ! מספר כזה שהתקשר אלי מצאתי באתר של מספרים מטרידים.
מציע כאן פומבי למסור לך את הטלפון שלי ואם תיווכח שלא מדובר בהגדרות או טעות שעשיתי - תבין שיש כאן חדירה?
אין מצב במכשיר ״ישתבש״ רק לפונקציה כזאת.
המכשיר שלי POCOPHONE F1 גרסת MIUI 12.0.3
גרסת אנדרואיד QKQ1.190828.002 10

חסמתי מישהו והוא זיהה שהוא חסום וכך זה התחיל כנראה
כל רשימת החסומים שלי נמחקה !
כשאני מנסה להוסיף חסום המסך מהבהב והוא אינו מתווסף לא כמספר ולא כאיש קשר.
כמובן שההגדרות מאפשרות חסימה אצרף גם תצלום מסך
חסימות ב וואצאפ עדיין עובדות - לשם הם לא למדו אולי לפרוץ..

לסיכום להפנים ומהר שהשחיתות במדינה לא נעצרת ביחידות סייבר.. אלו אותם אנשים מושחתים שתמצא בכל פינה
הייתי במהלך חיי כעצמאי גם בעבודה קטנה במקומות המסווגים הללו - הם עושים ככל העולה על רוחם.

קבצים מצורפים

• 1635985832842.jpg
    1635985832842.jpg
    KB 181.5 · צפיות: 5
תתקין Truecaller ותחסום בו את מי שאתה רוצה. באופן כללי, מערכת MIUI על היישומים שלה מלאה בבאגים.

R 1 3

Well-known member
תתקין Truecaller ותחסום בו את מי שאתה רוצה. באופן כללי, מערכת MIUI על היישומים שלה מלאה בבאגים.
נכון, התקנתי חייגן אחר משהו בסגנון ושם ניתן לחסום אלא שנדרשת גישה לגוגל / פייסבוק
אחרי שנתתי גישה זה עובד. משמע התקלה כנראה בחסימת גישה של החייגן לענן כלשהוא
שם הוא מאחסן את רשימת החסומים - לכן היא גם ריקה.

blzvi

Active member
האפשרות לחסום שיחות טלפון ,זה לא מה שאתה שולט עליו.יתכן וזה מופיע בתפריטים של הטלפון אבל זה תלוי בנותן השרות הסלולרי שלך .בישראל זה לא מתפקד.
יש רק אפשרות סינון הודעות טקסט על פי מילות זיהוי ,גם במקרה זה אין חסימה ,ברם זה מגיע לתיקייה אחרת שאתה לא צריך להגיע אליה.
מקרה יחיד של חסימה ידוע לי ברשת גולן בו אתה יכול לבקש לחסום טלפון לא מזוהה ,במקרה זה המחייג יקבל הודעה אוטומטית מהמערכת

R 1 3

Well-known member
האפשרות לחסום שיחות טלפון ,זה לא מה שאתה שולט עליו.יתכן וזה מופיע בתפריטים של הטלפון אבל זה תלוי בנותן השרות הסלולרי שלך .בישראל זה לא מתפקד.
יש רק אפשרות סינון הודעות טקסט על פי מילות זיהוי ,גם במקרה זה אין חסימה ,ברם זה מגיע לתיקייה אחרת שאתה לא צריך להגיע אליה.
מקרה יחיד של חסימה ידוע לי ברשת גולן בו אתה יכול לבקש לחסום טלפון לא מזוהה ,במקרה זה המחייג יקבל הודעה אוטומטית מהמערכת
דבר ראשון התקשרתי לספק שלי 019 והוא בתמיכה טכנית התכחש וטען שזה שייך לחומרה כלומר למי
שמשווק את הpoco זה עבד עד אתמול וכרגע לא רק שלא ניתן לחסום אלא הרשימה נעלמה
מה שרק מחזק את הסברה שהרשימה נמצאת על ענן של שיומי - לשם בוצעה החבלה בניתוק הקישור.

JEK12345JEK

Well-known member
דבר ראשון התקשרתי לספק שלי 019 והוא בתמיכה טכנית התכחש וטען שזה שייך לחומרה כלומר למי
שמשווק את הpoco זה עבד עד אתמול וכרגע לא רק שלא ניתן לחסום אלא הרשימה נעלמה
מה שרק מחזק את הסברה שהרשימה נמצאת על ענן של שיומי - לשם בוצעה החבלה בניתוק הקישור.
תנסה להחליף את החייגן של שיאומי לגרסה הכי חדשה בAPK
תנסה להחליף את החייגן של גוגל לגרסה הכי חדשה בAPK

לשם בוצעה החבלה בניתוק הקישור.
לא בוצעה שום חבלה, בסה"כ הייתה תקלה באפליקציה. שמעת על הכלל "תערו של אוקאם"? ככל שהסבר פשוט יותר, כך הוא הגיוני יותר. לחדור לסמארטפון זה סיפור ממש, אבל ממש מסובך. מאידך, ללחוץ על הכפתור הלא נכון/לקבל עדכון מערכת שמחרבש אפליקציה כזאת או אחרת, ממש, אבל ממש קל. הסר דאגה מליבך ותחליף את החייגן.

R 1 3

Well-known member
לא בוצעה שום חבלה, בסה"כ הייתה תקלה באפליקציה. שמעת על הכלל "תערו של אוקאם"? ככל שהסבר פשוט יותר, כך הוא הגיוני יותר. לחדור לסמארטפון זה סיפור ממש, אבל ממש מסובך. מאידך, ללחוץ על הכפתור הלא נכון/לקבל עדכון מערכת שמחרבש אפליקציה כזאת או אחרת, ממש, אבל ממש קל. הסר דאגה מליבך ותחליף את החייגן.
אני חולק על המסקנה שלך מהסיבה שיש אליבי במקרה שלי מצד מי שגרם לבעיה שלי זוטר קטן במערך הסייבר.
זו מסוג הפרצה הרגישה עליה התריע תומר אייגס.. אבל זה נושא לדיון אחר .. בכל מקרה תודה, מוריד את החייגן ואנסה.

עדכון - הורדתי התקנתי אחרי אזהרה מהמכשיר לא להתקין אישרתי - התקנתי
את החייגן שקישרת של שיומי - אותה תופעה + איתחלתי שוב - בוחר מנוי לחסום
לחלקיק שניה נראה שזה נקלט כי מופיע ״ביטול חסימה״ וחוזר ל״חסום״ באדום - משמע התעלם.

כפי שהערכתי במידה והנתק נגרם על השרת של שיומי הוא יוותר שם כנראה.
יש למערכת לכל מנוי ״רשימה שחורה״ זו רשימת החסומים והיא נמצאת על הענן של שיומי / גוגל.
כשמונעים גישה לרשימה הנ״ל לא יעזור מה תעשה מ/ איזה תוכנה / מכשיר / החסימה היא
על בסיס זהות משתמש.

עוד אפשרות יש לי 2 מכשירים ומספרי טלפון רדומים ממסלול togo אנסה
להעביר את המספר שלי למכשירים הנ״ל לוודא ששם זה לא קורה.

נערך לאחרונה ב:

R 1 3

Well-known member
התקדמתי.. מבחינת הודעות עברתי להשתמש באפליקציית Messages שהיתה מותקנת
נדרש רק לאשר לה ברירת מחדל. היא שומרת הודעות חסומות בספריה ולא מתריאה עליהן
מבחינת חייגן הוספתי אפליקציה simpler לא חוסמת לגמרי רק מבטלת את הצלצול - גם טוב ;)
העיקר ניתן לחסום ואף לזהות מתקשרים לפי דווחים של אחרים.

למעלה