כנראה שאף אחד לא פתח שירשור של הפרק

כנראה שאף אחד לא פתח שירשור של הפרק

אז אני פתחתי אותו

Tinkerbell3

New member
חחחח די הרסתי לעצמי שקראתי את

הספולרים והכול והיה פרק נייחמד לא משו הכול גם די ברור בלי לקרוא ספוילרים לא?

dht160

New member
פרק ענק !

מצחיק מאוד. וכולם אמרו לי שהקטע עם הבת בסוף הפתיע אותם. גיא

ואלכס

כשסת' שיחק אותה קריר כזה, כנראה שזה אכן השפיע על אלכס. שיצאה ממש מתוקה היום
אבל לינדזי הזאת, היא מתוקה מדיי, והיא לא החלטית! כאילו, תחליטי כבר, כן, או לא?! היא חוששת יותר מדיי. הורסת לעצמה XD נמ, ומה היתה הנשיקה הזאת בין ג'ולי לג'ימי?! בוגדת
למרות שאהבתי את העובדה שלא מצא חן בעיניה מה שהולך בין הגנן הזה למריסה. עדיף מריסה בודדה מאשר מריסה מסתובבת עם גנן >_> סליחה, עם קוף. וזאק
דאקיייייייי ^^ כזה בובי
דפוקה סאמר הזאת, הוא כזה מציאה!

Vintage Queen

New member
פרק מעולה לדעתיי

=]] כל הזוגות הטריים ממש חמודים יחדדד יש לי שאלהה מה היו שני השירים שהתנגנו במהלך הנשף?! אחד כשהם רקדו והשני סתם כשהם דיברו?! טיינקס

הוליקראפ!!!!!

אז ככה: אלכססססס אומאגאדדדדד
מתחילים ממש לראות אותה.. יאי! סת'.. אויי, הוא כזה חמודדדדדד איך נקרעתי בכול הקטעים איתווו בעיקר בקטע בסוף במועדון עם אלכס.. הם כאלה חמודים ביחד! לא יאומן. ריאן- בעעעע תיפש. מריסה- בעעעע גם תיפשע. די ג'יי- בעעעע מוטציה. סאמר- בעעעעעע תחליטי. זאק- חביב. ג'ולי- בעעעעע בוגדת. ג'ימי- בעעעעעע ג'ימי. כיילב- בעעעעעעעע זקןןןןן וזהו :) נכון שאני לא ביקורתית? :)

Tinty

New member
בכלל לא.

בשלב הבא עוד תתחילי לקרוא להודעות שלך "לגיטימיות"

mikmik000

New member
פרק מדהיםםם! אחד הטובים בעונה!

אחד הפרקים הטובים בעונה לדעתי! אלכס כזו מדהימההההההההה! והיא וסת' כאלה חמודים ביחדדדד!!
ואממ.. זהו אין לי כוח לרשום את הכול.. אז קיצר פרק פצצה!

פרק מעולה

אחד הפרקים היותר טובים העונה, בגלל זה אני לא מבינה למה אנשים רושמים פה שזה פרק לא משהו, אם לא אהבתם את הפרק הזה, אז ממש לא תאהבו את שאר העונה.... ראיתי את הפרק מזמן, אבל שראיתי אותו בפעם הראשונה חשבתי שהסיום היה מדהים ומפתיע למרות שכבר לקראת הסוף דיי הבנתי שלינדזי היא הבת של קיילב. סצנות חמודות שאהבתי במיוחד הם- ראין ומריסה עם הפינגיווין וכל החברה במכונית נוסעים לנשף והערה אחרונה- לא יכלו למצוא שמלות יותר מכוערות עבור מריסה וסאמר לנשף, במיוחד השמלה של מריסה...

חעעעעעעעעע

נכון!!!! אז אני רואה שאני לא היחידה שהזדעזע מהשמלות האלה!!!! חח אבוי, הן הגיעו לשפל.. הקטע עם הפיגווין היה כזה קורעע

Tinty

New member
אני ממש אהבתי את הSnOC, ואת שאר 205

קרעו אותי הקרבות המילוליים בין סת' וסאמר
ריאן, מריסה והפינגווין -> סצנה חמודה בטירוף. החבר'ה בדרך לSnOC -> שימו לב לדמיון המדהים לסצינה בדרך לTJ (טיחואנה), בפרק 107. עלקס והנשיקות -> משתרללת, או משחקת אותה Hard to get? עדיין לא הבנתי את זה. אולי מישהי כאן תוכל להסביר לי
לינדזי וקיילב -> WOW. עד עכשיו אני עדיין בהלם (למרות שקראתי את הספוילרים, אבל הדרך בה זה נחשף היתה פנטסטית מבחינת המתח שניסו ליצור התסריטאים
).

../images/Emo58.gif

הסיבה שאני אוהבת את הסצנה במכונית היא שבמהלך כל העונה כל הארבעה ילכו לכיוונים כל כך שונים, וזאת אולי הסצנה האחרונה שלהם (עד פרק 15) שהם יהיו כולם ביחד. גם הסצנה עם הפינגווין- במהלך העונה הזו קיבלנו ממש כלום מראיין ומריסה, וזאת בין הסצנות הבודדות שהם ביחד לפני שכל אחד מהם הולך לכיוונים שונים. והסיום ממש טוב- אני זוכרת שראיתי אותו בפעם הראשונה, כבר לא יכלתי לחכות לפרק הבא, שדרך אגב הולך להיות ממש מעולה. כריסמקה יאייייי :)

Aviad1987

New member
אממ לא שמתי לב לשמלות בנשף אבל

הבגדים שסאמר לבשה שהיא וסת' דיברו (שהראו אותה הולכת גם במסדרון) היו ממש סקסיים

למעלה