כנראה שאף אחד לא פתח שירשור של הפרק

Tinty

New member
עכשיו שמתי לב, בשידור האחרון

השמלות של הנשף היו מכוערות במיוחד. הבגדים של סאמר בבצפר היו יפים יותר

Aviad1987

New member
עוד לא ראיתי את השידור של וויקאנד

אבל זה פרק מעולההה..
גם הפרק של שבוע הבא חזק

המממ...../images/Emo125.gif

אני רוצה שסת' וסאמר יחזרו
סת' ממש חמוד, הוא היה כ"כ מסכן כשזאק הרביץ לו.. חח... חמוד
סאמר סתם לא החלטית וזאק סתם תקוע בתוך כל הסיפור הזה... מריסה ודי.ג'י הם זוג מעצבנים, אבל ממש... וגם לינדזי ממש מעצבנת... הקטע עם הפינגווין באמת היה משעשע

Tinkerbell3

New member
אוקי בעיקרון

אני גם רוצה שסת' ווסאתר יחזרו אבל אי אפשר להגיד שזאק תקוע כי הוא מוסיף לדעתי... ומקסימום לא טוב לו עם סאמר הוא תמיד יכול לבוא אלי

Vintage Queen

New member
../images/Emo45.gif אני דווקא ממש

אוהבת את זאק טוב דבר ראשון הוא מדהיםםםם! כזה חתיךך ודבר שני הוא חמוד... והוא מתוק אל סאמר ואני מרחמת עליו בגלל מה שהיא עושה לוו... הוא כזה מסכנייי פפפ כל פעם הוא רואה אותם יחדד והוא מושלם והוא לא מוותררר והוא גם מתייחס אליה הרבה יותר יפהה ככה שנחמד שהם יחד... למרות שסת' וסאמר הם ~ה~זוג כמובן

הוא לא ממש תקוע, הוא יותר מסכן

זה ממש עצוב מה שקורה סביבו. סאמר עדין לא התגברה על הסיפור שלה עם סת', ומיש שנאכל מקנאה פה, זה דאקי היפיוף
זה ממש מרושע מצד הכותבים של הסדרה. אע. אני אוהבת אותו

dht160

New member
כמו שזאק אמר !

הם מהזוגות האלה שגם שהם לא ביחד הם תמיד ביחד. גיא

shiki shik

New member
וואי, בקטע הזה מה זה התרגשתי..

זה היה כזה עצוב!!! אגב, זאת אני- never let me fall שיניתי משתמש! מז"לט לי! [תודה.]

gloom

New member
אחד מהטובים../images/Emo66.gif

יש לי מתכונות יום שלישי ובמקום זה אני רואה או סי... אי אי אי למה מישה ברטון מושלמת (כמעט...) אפילו לינדזי (שגם היא הטיפוס שלי.... היא גם מהממת) אמרה שהיא הכי יפה בתיכון.... אין הייה פרק מצויין, איזה טוויסט בסוף... אחלה פרק...

JoHnYmYsTeR

New member
על הפרק..

פרק נחמד,לא אחד המעולים. אני מתחיל לחבב את לינדזי מרגע לרגע..ולכל אורך הפרק חשבתי שכיילב ומה שמה העובדת עיריה הם ההורים של אלכס משום מה,לא יודע למה. עדיין לא הבנתי מה כל ההתלהבות מאלכס,דמות רגילה לכל דבר לבינתיים. ודי-ג'יי סתם תקוע.

איימיס

New member
אחלה פרק! באמת אחד הטובים!

לעומת שאר הפרקים (לפחות בעונה השנייה) היו דברים שממש הפתיעו אותי! אני דווקא אהבתי שג'ולי וג'ימי התנשקו, זה היה צפוי מהפרק שלפני... והתסרוקת של סאמר שהיא הלכה לנשף... חחח... אחד המצחיקים
והסוף---> לזה באמת לא ציפיתי!! היה ממש מפתיע וזה היה סיום טוב.

ואי פרק באמת יאפה....אבל ../images/Emo41.gif

מריסה ודיי-ג'י
באמת... יענו מה הולך פה?! באסה ברמות...לא יכלו למצאו מישהו יותר מתאים לה? הוא יותר מדי לטיני בשבילה..חחח ואם היו רוצים לתת לנו מתנה לפרק הזה...היו ממשיכים את הסצנה שהם שוכבים... הייתי שמחה לראות קצת בשר מדיי ג'י חעחע מי בעד? חחח

Danielushhhh

New member
פרק מצוין!../images/Emo9.gif

ממש מצחיק
חשדתי בזה שהוא יהיה אבא שלה
אני מחכה לפרק הבא

O L i T

New member
מישהו יכול לעזור לי עם..

השיר שהיה כשריאן מריסה סאמר וסת' נסעו באוטו בדרך לנשף? שיר כזה יפהה.. תודה לכל העוזרים =]

למעלה