כנראה שברט לא יכול בלי הצעצוע שלו

whatascene

New member
נו הסליפ און!

אין תמונה כי לא הצלחתי למצוא בשום מקום באינטרנט את הנעליים בצבע שקניתי =\ אז אני אצלם בהזדמנות או משהו, אבל זה אפור כהה כמו הזה של המסנג'ר חח

O L g i T

New member
חח

נוו כי בהתחלה רצית שחור-אדום.. נשמע מגניב תחת! אני רוצה תמונהההה כבר!! תצלמי עכשיווווווו! עכשיו! עכשיו.

whatascene

New member
רציתי..

אז מה? חח לא הביאו יותר את המידה.. =\ וזהו, הלכתי לפני כמה ימים והביאו צבעים חדשים ואפילו לפני שידעתי שעוד לא הביאו את האדום שחור ראיתי את האפורות והן נראו לי מגניבות לגמרי, אז.. !me buy

O L g i T

New member
יפהיפה! תחדשי שוב =]

איזה צבעים הביאו אם אפשר לדעת? ואיפה קנית? שמעתי ברחובות יש חנות שהם עולים שם 150.

whatascene

New member
חח לא נראה לי 150..

קניתי ב220 בחנות בעיר, שם גם היה את הקודמות. ואממ יש וורוד שחור, אולי וורוד חום (איכ), כתום שחור די מגניב, שחור לבן ואפור שחור. יש כמובן את כל האלה עם החזירים המעופפים והדבורים והגולגלות בלה בלה, אבל אני לא אוהבת את אלה. חוצמזה יש עוד כלמיני וואנס אבל לא התעניינתי יותר מדי

O L g i T

New member
כן כן זה היה 150 אני בטוחה.

הממ למה ורוד-חום איכ? הן יפות.. אני רציתי. אבל בסוף קניתי שחור לבן. הו הגולגולות 3> אני כלכך רוצה. בוהו. ;[

whatascene

New member
אהההה כן

אותה חנות, הן היו 150 אבל זה כי לא היו מידות לפני זה 180, ולפני זה כשהיו עוד מידות 220 עכשיו בגלל שזה חדש ויש מידות שוב 220

O L g i T

New member
אההה.. =\

רגע, רק בשביל לוודא.. זאת חנות ליד בנק דיסקונט? כל הואנס עכשיו עולים שם 220 או רק חלק? אוף!

O L g i T

New member
כה גם אני קניתי ב-200

אבל לא בדיקיז

whatascene

New member
יש גם בדיקיס וגם בבילאבונג

לא יודעת איך קוראים לחנויות האלה.. אבל יש שם ב200 לי זה קרוב לבית ולא תכננתי להתחיל לחפש בכלמיני מקומות אז קניתי וזהו

למעלה