כנראה שכבר אין ברירה

גם לדעתי

אני למשל מתכוונת להוריד 10 קילו בדרך חוקית, כן? אבל זה זה לא אומר שאני אנורקטית, אני פשוט רוצה שיהיה לי טוב. אל תדברו על זה, אני אלמד את הלקח לבד. אני אודה לכם אם לא תפתחו על זה דיון, גם ככה מציקים לי בזה

MeetLofe

New member
אממ..אני חושב ש...../images/Emo12.gif

1. אף פעם לא הייתי בארה"ב זאת האמת! אני מקווה לפחות
עכשיו אני? אממ... K 1.בגיל 8 התעללתי בצו בכך שדרכתי עליו חזק והוא מת;[ [אני שונא את עצמי על זה] 2.שהייתי קטן לא הייתי יודע לבטא את האותה ק' ובמקומה הייתי אומר ת' [וכל הזמן הייתי אומר לאמא שלי:"אמא אני רוצה תותה תולה תר תתרח"-קוקה קולה קר כקרח
]
השטן השחור מה אמת ומה שקר?

MeetLofe

New member
שכחתי להדגיש את שני המשפטים/:

אז תחשבו שגם 2 מודגש ככה:
2.שהייתי קטן לא הייתי יודע לבטא את האותה ק' ובמקומה הייתי אומר ת'

אני מהמר 2../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

חחחח אממממ 1) הסטייה שלי היא שעד היום אני רואה סרטי דיסני וסרטים מצויירים בכלל! 2) הסטייה שלי היא לאכול פופורן יחד אן גבינה מותכת! אממ mmmbam תמשיכי!

L U Z I A

New member
טעות../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

אמרתי כבר למוטי שהוא צדק כשאמר שאחד זה נכון

L U Z I A

New member
../images/Emo124.gifהצעה לשיפור../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אוקי אז מישו מתחיל ואומר שני מפשטים. כולם משרשרים אליו את התשובה שהם חושבים שנכונה (כי אני פשוט רואה שעוד אנשים רוצים לנחש
|אנילמשל|) ואז מי שכתב את המשפטים יכול לומר את התשובה הנכונה אחרי ככה וככה זמן (לא הרבה) ואז מי שכתב את התשובה הנכונה ראשון, ממשיך את המשחק. |מרגישהקצתמטומטמתכיזהנראהליכמעטאותוהדבר|

randu

New member
יאוווווווו איזה עילג אנייייי!!

שכחתי להגיד לכם! זה שמנחש לא רושם מספר וזהו, שיגיד אם המשפט הזה האמת או השקר
נגיד שדר רשמה שהיא הציעה נישואין למישו בן 38, ושהיא לא אוכלת בשר, אז סהר אמרה "2"! אז סהר,את חושבת ש-2 זה האמת או השקר!!?? אז בבקשה לרשום אם המשפט שאתה מנחש זה לדעתך האמת או השקר!! מובן..?!

למעלה