כנראה שלא תאהבו מה שאגיד, אבל..

Thierry Henry

New member
כנראה שלא תאהבו מה שאגיד, אבל..

אפי בירנבוים מבקש לבצע את אחד המהלכים שאני חולם עליו. לפני שתזרקו עליי אבנים ותשלחו אותי לגלות בפורום הפועל ת"א, גם אני רוצה את וויל סולמון בחזרה במכבי. סולומון ששיחק במכבי אז זה לא אותו הדבר. הוא נקלע לסיטואציה בה הוא היה צריך להוכיח יותר מידי וזכה להשוואות המאוד לא רציניות לשאראס. הוא קלעי מדהים, שחקן ענק, אחד הSG הכי טובים באירופה. ואם אפי רוצה אותו , לצד רכז אמיתי, אז סולמון כ2 זו ההחתמה הכי נהדרת שאפשר לעשות לדעתי. הוא יבוא עם מוטיבציה להראות שהוא באמת טוב, הוא באמת שחקן טוב.. הוא יכול להיות המניה הכי בטוחה שגם תפרע שטרות. לצד רכז זר אמיתי, 1 טהור, כמו בצ'ירוביץ' שהוזכר, סולומון הוא פשוט החתמה נהדרת. אז מה אם לא היה לו כלכך טוב בפעם הראשונה? גם פארקר בעונה הראשונה שלו היה בינוני....

נמשל

New member
למה לא?

רז הציע שסולומון יבוא כ-2, כלומר במקום ביינום. ויבוא זר נוסף כרכז במקום קמינגס. חג'ג' כנראה יחליף את יותם. ואם יותם ישאר אז יהיו לנו 2 רכזים טובים ישראלים שזה יתרון ענקי בליגה. איזה עוד רכזים יש? שארפ לא רכז, גם טל לא.

נמשל

New member
אמנם אני חושב שלא סולומון צריך להגיע

אבל חייבים 3-4 שחקנים שיכוליםלרכז

אני איתך.

אמנם שחקן קצת בעייתי מבחינת משמעת, אבל מבחינה מקצועית כיום הוא פרפקט. וראיה לכך הוא הביא כמעט בעצמו קבוצה בינונית- כמו פנרברחצ`ה אולקר לרבע גמר היורוליג.

שומו

New member
כל כך לא.

לא שבסירוביץ' הוא בכלל 2, אין בכלל עניין להביא אותו מכיוון שסימונס כבר חתם. לגבי ווילי ג'יימס סולומון- הוא שחקן עם יכולות אישיות טובות מאוד ויכולות קבוצתיות לא משהו בכלל. הוא מסוגל להוביל קבוצה קטנה כמעט לבדו- אבל הוא לא מתאים לקבוצות בצמרת האירופאית, ובטח שלא לסגנון של מכבי.

Carmelo Anthony

New member
לא נכון!!!

סולומון הוא טרבל-מייקר בכל הוויתו ונשמתו, שחקן גועלי שרואה את הסל ורק אח"כ את ה....סל, הוא מתעלם טוטאלית מהקבוצה שאיתו ויש לו משחק אגואיסטי (זה לא אותו דבר), השחקן שהכי פחות הייתי רוצה לראות במכבי, טוב, אולי חוץ מפניני. ביינום לעומת זאת הוא בדיוק מה שהזכרת, SG טהור שיודע לראות את כל הקבוצה ויודע גם לקלוע כשצריך, זה השחקן שצריך להישאר פה למשבצת הSG.

Rta

New member
צודק

אני גם בעד הבאת סולומון. הוא שחקן נפלא שהוא היה שנתיים בפנרבחצ'ה ביורוליג הוא קלעי מצויין הוא באמת היה בבעיה רק בגלל שהשוו אותו לשאראס אפי צריך להביא אותו כי זאת אולי ההחתמה הכי טובה שתהיה לנו. לדעתי סולומון צריך להיות הגארד ולא השוטינג

ilovenewyork

New member
לא היה כ"כ טוב תלוי למי

לאוהדי מכבי המפונקים שרטנו על המשחק של סלומון וכאשר הוא שיחק מכבי לקחה את הפיינל פור ב 30 הפרש ואת הגביע והגיע לגמר יורוליג או לסלומון שעשו שירי הלל לשאראס מול הפרצוף שלו אם הוא חוזר אני מוריד את הכובע בפניו

Rta

New member
איך הגיעו השמועות

השמועות שהוא רוצה לעבור זה שהוא הציע את עצמו למכבי אז רב הסיכויים שהוא רוצה לחזור גם אחרי מה שהאוהדים עשו לו.

T a u r u s

New member
אז ככה

1) בצ'ירוביץ, נניח 2) סולומון 3) סימונס / ווילאמס / זר אחר שיבוא 4 ו-5 ישראלים בשביל הליגה בלבד?

TheWhiteTigris

New member
צודק,

באמת לא אהבתי את מה שיש לך להגיד. עד שנפטרנו מסולומון, שלא יחזור. הספיק לנו ביינום בשתי עונות.

Rta

New member
...

נפטרנו ממנו אבל למה הוא לא הצליח כי השוו אותו לשאראס. ואחרי זה ניסו להשוות את ביינום עכשיו שהוא חוזר למרות מה שעשו לו כל הכבוד לו הוא שחקן מצויין פשוט עכשיו אין במי להשוות אותו אז הוא יכול להיות בראש שקט.

יו45

New member
זה תירוץ של לוזר

עשו לי , לקחו לי . להפך סולמון היה אמור לתת הכול כדי להוכיח שהוא לא נופל משארס . בפועל הוא הוכיח משחק אחרי משחק שהוא לא מתאים לקבוצה עם השחקנים הטובים באירופה . הרי מה בסך הכול ביקשו ממנו ? שישתלב במכונה המשומנת של פיני שדרסה כל מה שזז , שיתן את הכדור במקום הנכון לפארקר , ניקולה ובאסטון . אבל הוא העדיף להשתלט על המשחק והתוצאות לא אחרו לבוא . מכבי הפכה לקבוצה עם הרבה מאוד כישרון אבל המכונה התחילה לחרוק . הוא מתאים לקבוצות קטנות כמו הקבוצה שמסתמנת לעונה הבאה .

למעלה