כנראה שלא תאהבו מה שאגיד, אבל..

Rta

New member
תעשה לי טובה

אני לא אומר שהוא שחקן קבוצתי. אבל אתה יכול להשוות אותו לביינום? ביינום עוד יותר לא קבוצתי והולך בקיר אז עם כמה סלים ניצחון בפוקסים של ביינום זה נחמד אבל שוויל היה דרסנו את הליגה לא אכפת לי מאירופה כרגע אני מדבר קודם שניקח אליפות בארץ. כמובן שאני מצפה שנגיע לפחות לפיינל פור ולא נעוף ישר בשלב הראשון אבל אני חושב שלסולומון יש יותר סיכוי מלביינום.

נמשל

New member
אם אפי חושב שהוא יצליח "לאלף" אותו

אז אולי אולי זה מהלך נכון. אני ממש לא יודע. בהתחלה הייתי נגד. עכשיו פחות. מצד שני אם אפי ידוע ככזה שמסתדר עם שחקנים, אולי יצליח להפיק מביינום הרבה יותר? שניהם יחסית מאד דומים בתכונות.סולומון יותר יציב והשאלה אם הוא האדם להפקיד בידיו את המושכות. כשניקולה אינו, ובורשטיין עדיין לא בכושר, כשיותם איננו, מי ימסור אסיסטים? חייבים רכז שבא לרכז ולמסור, לא לקלוע. את הקלעים נשיג במקומות אחרים

ככה->

ביינום לא שחקן וגם לא יהיה בשנים הקרובות, לדעתי. בורשטין עונה הבאה מאור לחזור לכושר מלא!!! ותאמין לי שיש מי שימסור...לא חסר, אפי יביא

במקרה שהמו``מ עם סלומון ייתקע

יש סיכוי טוב שביינום יישאר במכבי (‎(one. אם כך אין ספק שעדיף שוויל סלומון יבוא.

נמשל

New member
כל מה שכתוב ב"אחד"

צריך לקחת בערבון מוגבל. זה האתר הגאוני שפרסם שקאקה רוצה לעזוב את מילאן, ידיעה שנכתבה בהומור בפורום איטלקי. זה כמו שרז פה יכתוב שאבי נמני רוצה לעזוב להפועל ת"א, ואתר שקורא לעצמו אתר ספורט יתן לזה כותרת ראשית

Rta

New member
האמתי

כתוב את זה גם בוואלה גם בווינט וגם באתר ספורט 5 אז הם לא משקרים

מסכים איתך בהחלט וויל סולומון מצוין.

הוא נקלע לעונה שהיה חייב תמיד להוכיח את עצמו והיסתכלו עליו בזכוכית מגדלת וכל הזמן השוו אותו לשאראס.לדעתי הוא יתרום רבות למכבי.הוא מכיר את הליגה הישראלית ויש לו ניסיון עצום וקבלות באירופה.

למעלה