כסף המוחזק אצל עו"ד

שושה51

New member
כסף המוחזק אצל עו"ד

בוקר טוב. עו"ד שייצג אותי בתביעה (אשר הסתיימה זה מכבר) ושולם לו מלוא שכר הטרחה על ידי. מחזיק אצלו סכום כספי השייך לי. סכום זה עמד במחלוקת ביני ובין התובע במהלך התביעה.. היום, לאחר שהסתיימה התביעה הוחזר לי הכסף על ידי התובע שהעבירו באמצעות עו"ד שלי. כיצד אוכל להשיב את כספי ? שוחחתי עם עורך הדין, שאמר שיעביר לי את מלוא הסכום. אודה על עזרה

את מציינת שעו"ד ציין כי הוא יעביר לך את כל

הכסף המגיע לך. האם חלף זמן סביר והוא לא העביר את הסכום ולכן את מודאגת? אני מניחה שהתובע העביר שיק ולכן גשי לעו"ד וקחי את השיק בהקדם. אם יתעוררו בעיות דאגי להיות עם מכשיר הקלטה כדי לתעד מה העו,ד אומר לך. כיום בלשכת עורכי הדין יש ענישה בבית דין משמעתי מאוד חמורה נגד עורכי דין שעושקים כספים המגיעים ללקוחות עד כדי התליית רשיון אנא עדכני מה קורה ופעלי במהירות אין ספק שעלייך לגשת עוד היום לעו"ד.

שושה51

New member
תודה על תשובתך

הסכום נמצא אצל העו"ד שלי כבר 3 שבועות אמר שיעביר לי הסכום אך טרם עשה זאת כל נסיונות להשיגו עולים בתוהו אכן, יש לגשת אליו במיידי ומבלי להודיע אולי אני מקדימה את המאוחר אבל אם לא אקבל את כספי, כיצד לפעול ? תודה

תבררי עם התובע

כיצד העביר את הכסף לעו"ד וכמו כן והכי חשוב בהנחה שהעביר שיק האם השיק נפדה? האם מדובר בסכום גדול? בכל מקרה זה חמור שעו"ד כבר שלושה שבועות לא מעביר לך את הסכום זו הונאה. עלייך לבקש מחברה שתתקשר למשרד לתאם פגישה ואז תופיעי את בשעה היעודה ובקשי מעו,ד את השיק שלך וכמובן תקליטי את השיחה ביניכם אם הוא ישלם אזי אין בעיה ואם לא עלייך להוציא לו מכתב הדורש את הכסף בתוך יומיים וצייני אם לא תשלם את המגיע לי סך אשר הועבר אלייך ביום זה וזה על ידי איקס איאלץ לפנות לאתיקה בלשכת עורכי הדין וכיום במדיניות החדשה תהיה סכנה של התליית רשיונך בנוסף איאלץ לפנות למפלג הונאות ת"א (בהנחה שזה אזור מגורייך9 האם אין לך מישהו אסרטיבי שיוכל לפנות אליו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים?

למעלה