כסף כסף תרדפי, ושלא יעבדו עלייך

לנטוש

New member
כמה זוגות מתחתנים היום בגיל מוקדם?

כרגיל נסחפים לרטוריקה דמגוגית. אולי זה נכון לרופאים (אין לי חברים רופאים... אני לא יודעת) אבל עורכי דין, רואי חשבון, מהנדסים בהייטק מסיימים תואר + סטז' (למי שיש) תוך 4 עד 6 שנים, והיום לא הרבה מתחתנים, ובוודאי לא מביאים ילדים, תוך כדי זה.

siv30

New member
למרות הפופוליזם הנוטף

כל כך נכון, כל כך קולע. ניהול וידע דורשים השקעת זמן וסבלנות. התעניינות מינימלית שלעיתים אין לנו את הכח להשקיע ואנחנו משלמות הרבה יותר. תמר, לגבי חמתך, שאלוהים יעזור לה, לחמדנות שלה ולצורך הכפייתי שלה בשליטה. אני ממליצה לה בחום לעבור טיפול
פשוט כך, כדי לדעת מתי משחררת האם את גוזלה הרך (בן 30-40) לחופשי.

siv30

New member
בבקשה לכם הדגמה חייה

פרנסין מנבר מבקשת מהנשיא קצב שלא לחון את בעלה וכי ממונה הרב, אשר עיקרו מירושת אביה לה ולבתה, נעלם כלא היו. לדבריה, למעלה מ-20 מיליון דולרים נעלמו מחשבונותיה השונים. לטענתה, כאשר ביקשה לברר כיצד הוצאו כספים אלו, התברר לה, כי כל הונה הוצא במירמה, על-ידי זיופי חתימתה ועל-ידי העברות כספים בלתי חוקיות שעשה לדבריה בעלה http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=728361&fid=829

לנטוש

New member
דוגמא שאינה באמת דוגמא

הטענה המקורית היא שנשים מזניחות את עניניהן ואז בבוא צרה פתאום אין להן כלום. בד"כ זה לא נובע מרשעות של הבעל במהלך חיי הנישואין, אבל כמובן הוא מנצל את המצב כאשר היה רע ומתגרשים. זה ממש לא אותו דבר כמו גניבה במרמה וזיופים. איך אישה אמורה לצפות שבעלה האהוב מבלה את זמנו בזיוף חתימתה וגזילת רכושה? אם הוא עושה את זה, גם הפרדת חשבונות לא היתה עוזרת. אז מה נשאר? המסר הרלוונטי כמעט לכולן: הרכוש המשותף צריך להירשם ככזה, ובייחוד יש להקפיד בנושא דירה כיוון שזה הרכוש העיקרי של רוב המשפחות.

למעלה