כסף לפולין

irashady

New member
זה יותר מדיי...

אם את לא מתכננת על הדיוטי פרי - אז זה ממש מיותר... כי אין שם משהו כ"כ מיוחד לקנות...

Black n White

New member
אני בן

מישהו יכול לתת דוגמא לרמת המחירים שם? כלומר דברים שצפוי שאני אקנה שם כמה הם יעלו. ועוד דבר ספציפי, מישהו יודע כמה עולה פאקט סיגריות בפולין?

ganitav1

New member
פאקט סיגריות...../images/Emo85.gif

אני לא חושבת שאפשר לקנות בפולין רק בדיוטי פרי... ואני קניתי רק בפולין לא כולל הדיוטי פרי מתנות לאחים שלי להורים שלי ולעצמי כולל אוכל ושתייה ושירותים (שעליהם גם צריך לשלם בפולין) ובזבתי רק 60 דולר

ganitav1

New member
כי לפי המקומות שאנחנו היינו

בהם..לא ראיתי בשום חנות או דוכן - שאפשר לקנות שם פאקטים או סיגריות בכללי....

sHiRaNii

New member
חחחח

כמהה סיבוכיםםם היו לי עם השירותיםםםם בזלוטייייי שלהםםם אררר אני חייבת למורה שלי כבר איזה 81470192874 זלוטי רק על אלה שהיא הלוותה לי כל פעם לשירותים כי לא יצא לי פעם אחת שהגענו לשירותים והיה לי זלוטיי כלשהואא והסתומותת האלה לא קולטות כשמנסים להגיד להם אם הם יכולים לפרוט או משו כזה...חח אבל זה עדיףף על ההפסקות שירותים באמצע היערות.. חח יודעים מה? גם לזה עכשיו אני כל כךךך מתגעגעתתתתתתתתתת

ganitav1

New member
יאווו כמה שאת צודקת..../images/Emo85.gif

אני חייבת מללאאא זלוטי לאיש ביטחון ששמר עלינו...כל פעם שנתקעתי בלי זלוטי איכשהו הוא היה לידי...איזה חמוד... ואת כל כך צודקת בקשר לשירותי יער...לא סבלתייי את זה...ואף פעם לא עשיתי...אני לא כזאת סיסי שלא עושה ביערות פשוט הייתי בטוחה שאם אני עושה ביער אני קופאת על המקום...

Old Cat

New member
אההההה סיגריות

בערך 6-7 זלוטי לחפיסה שזה 2-2.3 דולר. לרוב בקיוסקים לא מוכרים בפאקטים, אבל אם תבקש ימכרו לך. לא להתפלא שהמרלבורו לא אותו הדבר כמו מה שמוכרים בארץ. יש הרבה מתוצרת אוקראינה, שם פתחו מפעל של מרלבורו אבל מיד גם פתחו מפעל של זיופים. לא לגעת בתוצרת מקומית או רוסית.

adidi1121

New member
וואי..

400 דולר זה מלא כסףףף.. תלוי אבל..אם אתה הולך לקנות גם בדיוטי פרי אז סבבבבה.. אבל לפולין עצמה זה יותר מידי אני נסעתי עם 250 דולר..וקניתי ה-מ-ו-ן דברים וחזרתי עם כסף עוד..

ישרון

New member
אני לקחתי 200 דולאר

בהתחשב בכך שיצאתי לאותו המסלול בקבוצת מבוגרים ויצאתי מידי ערב לאיזה בית קפה או באר ,ומידי יום לפחות ארוחה חמה מלאה מעבר למה שקיבלנו חזרתי עם עודף מ 200 דולאר.אין מה לקנות שם אין זמן לכך ומי שחושב שהדיוטי פרי זה מציאה אז לבריאות לו.

sHiRaNii

New member
אהה אלא אם כן..

אתה רוצה לקנות הרבה דברים בדיוטי פרי אז תיקח כמה שבאלך..

lihi r

New member
אני...

לקחתי 100 דולר וחזרתי עם עודף פה בדיוטי פרי לא קניתי כחום כי הוא יקר מדי אבל בפולין בדיוטי פריכן קניתי עוד כמה מתנות שהיו חסרןת לי ועדיין לא הוצאתי יותר מ-50 דולר

niromy

New member
אני לקחתי 110 דולר

לא קניתי שום דבר בדיוטי פרי בפולין עצמה לא בזבזתי כסף על שטויות, כאילו חברותש לי קנו כל דבר קטן, אני קניתי מזכרות ל3 חברים ולאחי, אכלנו 3 פעמים "בחוץ" ז"א מקדולנדס וכאלו וכל יום איזה גלידה וקפה והכסף הספיק לי וחזרתי עם 25 זלוטי שזה טיפה פחות מעשר דולר אה ואני לא מעשנת אז לא קניתי סיגריות...

ואיי כמה שהגזמת!

אם את מתכננת "למסע קניות" ולא "למסע לפולין" אז כן, 400 דולר יספיקו לך..!!! אבל אם את מתכוונת לצאת למסע לפולין, 100 דולר ייספיקו! גם אם את חושבת שיש מה לקנות בפולין, אין!

trigotrigo

New member
זה ה-מ-ו-ן!

אני לקחתי 30 זלוטי ועוד 100 דולר, 50 דולר מתוכם היו שמורים לחירום, ובסוף יצא שהשתמשתי רק בזלוטים ובעוד 15 דולרים. באמת שאין צורך לקחת הררבה כסף.

400 דולר זה המון.

אני לקחתי 200 דולר ו600 שקל [למקרה חרום] ובקושי השתמשתי בו [וקניתי דברים. 100 שקל ועוד 100 דולר סה"כ]. ופאקט עולה 20 דולר ככה, אבל בארץ לא מוכרים לילדים מתחת לגיל 18 [אבל תמיד אפשר לשדל מישהו
]...

למעלה