כסף לפולין

malon557

New member
למה אין מה לקנות בפולין???

איך המחירים שם נעים(באוכל,בגדים,נעלים,תכשיטים וכו')?

malon557

New member
אני לא יוצאת למסע קניות

אבל רציתי לדעת כמה עולה שם בערך, באוכל ובדברים. אני בכלל לא מתכננת לקנות שם, אני רוצה רק לדעת

Old Cat

New member
סתם לדעת כמה עולים שם דברים?

טוב, דירה בוורשה במקום בינוני עולה בערך 2000 דולר למטר רבוע בנוי. שכר דירה לחנות או משרד במרכז העיר עולה 13-18 יורו למטר. גביע יוגורט גדול עם פירות עולה 0.71 דולר . ארוחה רגילה במקדונלד בלי להגדיל עולה 4.33 דולר. מכונית פיאט פנדה הילוכים ידניים בלי מזגן עולה 11000 דולר כולל אגרת רישוי ורדיו-דיסק. כרטיס נסיעה באוטובוס בוורשה עולה 0.8 דולר וכרטיס חופשי-שבועי עולה 8 דולר. חצי קילו דובדבנים טריים ומתוקים בעונה קונים בסלסלה קטנה ברחוב במחיר של 2 דולר (זה ברחוב די יקר בוורשה, בשכונות עולה פחות). אבוקדו טרי יבוא מישראל עולה במכולת בשכונה 2 דולר ליחידה אחת! (מוכרים לפי יחידה, לא לפי קילו). צלחת של כמעט חצי ליטר מרק טוב וטעים בחנויות הנקראות MARAK במרכז וורשה (כולל אחת מול מלון נובוטל-סנטרום מצידו השני של הרחוב הראשי) עולה בערך 2-3.5 דולר, תלוי במרק. שליש ליטר בירה בקפה או קיוסק מוגש קר עולה 2 דולר. חולצה לגבר איכות בינונית בשוק או דוכנים עולה 25 דולר. טלפון סלולרי נוקיה בלי מצלמה שגנבו אתמול אפשר להשיג מחר בשוק של הגנבים בצפון מזרח העיר עולה 25-35 דולר, פתוח לכל הרשתות אבל בלי SIM חוקי. השתכרות בציבור עולה לפחות לילה במעצר, ועוד 100 דולר קנס.

Dark Force

New member
היום חזרתי../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אז ככה בעניין הכסף, גמני הבאתי הרבה מאוד- והשתמשתי במעט מאוד. בזבזתי 120 דולר בערך, אם לא פחות פשוט עוד לא ספרתי. אין הרבה מה לקנות שם, תלוי לאן לוקחים אתכם.

shunsine

New member
שמע, העניין הוא כזה

אם אתה נוסע עם בצפר, אתה ממש ממש ממש לא צריך 400 דולר הגעתי עם 200 דולר, והוצאתי רק בערך 60 וסמוך עלי, קניתי יחסית הרבה. העניין הוא שפשוט אין כזה הרבה זמן לקנות דברים הייתי מוציאה יותר, אם הייתה לי את האפשרות (חחח trust me), אבל בגלל שזה עם בצפר וזה לו"ז צפוף, לא היה לנו כמעט זמן.

Noya18

New member
יותר מדי, אפילו

אני לא זוכרת כמה בדיוק בזבזתי, אבל ממש מעט. אין זמן לקנות, ולמען האמת- גם אין ממש היצע. את המזכרות לחברים ולמשפחה קניתי ביום האחרון בזאקופנה, והמחירים היו נמוכים מאוד. בד"כ לא תצטרך לקנות לעצמך אוכל, וגם אם כן- בדרך כלל נותנים "דמי כיס" למטרה זו. אלא אם אתה מתכנן על קניות מטורפות בדיוטי פרי- 400 דולר זה ממש יותר מדי.

למעלה