כסף מזויף...

מצב
הנושא נעול.

leo romero

New member
כסף מזויף...

כסף מזויף...
אני עובד כבר כ7 חודשים ברשת למזון מהיר באזור המרכז... לפני כחודש בערך התחלתי לעבוד בקופות ואתמול קיבלתי שטר מזויף של כ200 שקלים... לאחר כמה דקות לא הייתי בטוח באמינותו של השטר וראיתי שהוא מזויף. השאלה שלי האם אני אמור לשלם את הכסף החסר בהנחה שלא לימדו אותי איך לבדוק כסף ולא חתמתי על שום מסמך שאומר שכל חוסר בקופה הוא על חשבוני. תודה מראש!

leo romero

New member
מקפיץ

כסף מזויף...
אני עובד כבר כ7 חודשים ברשת למזון מהיר באזור המרכז... לפני כחודש בערך התחלתי לעבוד בקופות ואתמול קיבלתי שטר מזויף של כ200 שקלים... לאחר כמה דקות לא הייתי בטוח באמינותו של השטר וראיתי שהוא מזויף. השאלה שלי האם אני אמור לשלם את הכסף החסר בהנחה שלא לימדו אותי איך לבדוק כסף ולא חתמתי על שום מסמך שאומר שכל חוסר בקופה הוא על חשבוני. תודה מראש!
מקפיץ
בבקשה זה דחוף הם רוצים להוריד לי את זה מהמשכורת

pazro

New member
ואפילו אם לימדו אותך, עדיין אסור

כסף מזויף...
ואפילו אם לימדו אותך, עדיין אסור
לכחת כסף מהעובד כדי להשלים חוסרים בקופה.

אסור לקחת ממך

אז מה
שאתה אומר בעצם זה שרשת צריכה לפי החוק לספוג את זה?
אסור לקחת ממך
הנושא שאתה עוסק בו עלה פעמים רבות אתה לא הקופאי הראשון ולא האחרון שחסר לו כסף בקופה מן ההגינות שלא יקחו ממך כסף,כמובן וגם טבעי שזה קורה שמתבלבלים ומחייבים בטעות יותר או נותנים עודף שגוי שים לב שגם בבנק זה קורה לעתים רחוקות אבל קורה

pazro

New member
אם הבוס שלך חושב שאתה אשם,

אז מה
שאתה אומר בעצם זה שרשת צריכה לפי החוק לספוג את זה?
שאתה הכנסתה כסף מזויף לקופה וגנבתה את הכסף האמיתי. הוא יכול להעיף אותך לכל הרוחות ו/או להגיש תלונה במשטרה. אבל אסור לו לקחת כסף מהשכר שלך. תגיד ואם יש עודף כסף בקופה, הוא יתן לך אותו?

אסור להפחית לך את זה מהשכר...

שאתה הכנסתה כסף מזויף לקופה וגנבתה את הכסף האמיתי. הוא יכול להעיף אותך לכל הרוחות ו/או להגיש תלונה במשטרה. אבל אסור לו לקחת כסף מהשכר שלך. תגיד ואם יש עודף כסף בקופה, הוא יתן לך אותו?
אסור להפחית לך את זה מהשכר...
אבל אם המעביד חושב שאתה גרמת לו נזק (גם לא במקרה שעשית את זה בכוונה, אלא במקרה שהתרשלת בבדיקה) - הוא זכאי לתבוע אותך לפצות אותו על הנזק שגרמת. אם אני הייתי המעביד - לא הייתי תובע, כי קשה להוכיח רשלנות כזו (במיוחד במקרה שהוא לא סיפק לך אמצעים לבדיקת שטרות והנחיות איך לבדוק).

מצב
הנושא נעול.
למעלה