כעת, כשאנחנו כבר פורום- מה דעתכן על מפגש?

newKiticat

New member
מאשקלון ועד נהריה....?

(אין לי מושג אם יש פה- אבל אולי יש בנות מבאר שבע? מבאר שבע לאשקלון זה לפחות שעה נסיעה אגב...)

dannagal

New member
יש רכבת ויש חברות באזור המרכז לקחת אותך ובנות

אחרות מהצפון

newKiticat

New member
באמת נראה לך סביר

שמישהי שגרה בדרום תגיע למקום שהוא נוח בעיקר למרכזיות וצפוניות? קצת סבירות לא תזיק. בכל אופן, נסיעה מאשקלון עד לתל אביב תקח שעה. אז למה להוסיף עוד שעה? צריך להיות היגיוניים ובכל מקרה לקבוע מקום מרכזי שיש רכבת- או מקום שיש בו דיי חנייה.

vanila881

New member
לא רוצה להתווכח אבל גם לבנות שגרות

צפונית לחיפה זה שעה נסיעה לפחות עד לחיפה ועוד שעה לפחות לתל-אביב...........כמו שאמרת מאשקלון ......... אז הגיוני שיהיה בשרון.........זה נראה לי יותר מרכזי........וכן חשוב שיהיה בקרבת רכבת לצריכות להגיע איתה.......,

newKiticat

New member
מרכז הארץ

זה בכל זאת מרכז הארץ. עם כל הכבוד, השרון זה לא מרכזי בכלל.

vanila881

New member
נכון מרכז הארץ זה ת-אביב,אבל אמצע הדרך

בין אשקלון לנהריה............תסתכלי על מפת הארץ ותראי את המרחק..............אז צריך להיות בסביבות נתניה........

newKiticat

New member
זה ממש לא משנה

הויכוח מיותר. שיקבעו על מקום וזמן- וכל אחד תעשה את השיקולים שלה בהתאם ללו"ז שלה.

אל12

New member
אם זה באזור תל השומר...

אז לכל הצפונייות / דרומיות, יש את תחנת הרכבת עזריאלי, משם לתל השומר זה די קרוב.

ניצנץ1

New member
זה לא עניין של ביחד או לא ביחד..

נכון להרגע הקומונה גדלה לפורום ורוב הבנות הישנות והחדשות עברו לפה. אז מארגנים מפגש של פורום ובוחרים מיקום הכי מרכזי עם תחבורה הכי טוב- אזור תל אביב פלוס מינוס. וזה מה שמפריע לדעתי לקיפולית- לא זשאני מתה לארגן את זה, גם תאריך עוד לא נבחר, אלא במיקום. אם טעיתי- תקני אותי.. היא הייתה רוצה יותר צפונה.. אבל צריך להתחישב גם בבנות דרומיות וגם בצפוניות, אז מה יותר מרכזי מאזור תל השומר?

קיפולית

New member
אם אני מגיעה לסדנאות בישובי גדרות שזה דרום

אין לי בעיה עם המיקום יש לי בעיה עם זה שיכולת להגיד שאת מעוניינת גם לעשות את זה או להגיד בואו נעשה מפגש פורום במקום מפגש קומונה כי גם ככה עברנו לפה ולא להגיד נעשה שניים כי לא כולם יבואו. דבר נוסף מה שמפריע לי זה עצם זה שאני העלתי את הרעיון וביקשתי את דעת הבנות ועובדה שמי שנידבה את הבית שלה שיהיה מספיק גדול לכולן הייתה נילקי1 שגרה באיזור השרון. אם תמצאי משהי מת"א שיש לה בית שיכול לאכלס בין 40-60 בנות בכיף מי אני אגיד שלא אני לוקחת איתי בנות שמגיעות מהצפון זה לא חדש לי.... יכולת לשאול אם כבר סידרתי משהו סגרנו תאריך.. אבל אני לא כועסת פשוט לא מבינה למה לא התייעצת גם איתי... אני גם חושבת שזה לא לעניין לעשות מזה כזה סיפור רק עניתי והגבתי למה שהיה לא מובן... תהני בהכנות.. ואם רק את רוצה לדעת אז כן חודש לפני כבר מכינים את האוכל אני חושבת שבפורום של YNET זה עוזר מאד. אפרת

הגריטה

New member
נשמע נהדר.. מקווה שלא יפול לי בדיוק כשאני

עוברת דירה, או על יום של מבחן.. אבל נשמע כיף ונחמד מאוד!

עלמה7

New member
חזרתי ../images/Emo6.gif

מתאים לי טנטטיבית - אני לא יכולה להתחייב הרבה זמן מראש (לא תלוי בי). אז כשיהיה תאריך, אוכל לדעת באותו חודש פחות או יותר, ולא אעלב אם תיפגשו בלעדי - לא חייבים להתאים אלי. מבחינת מקום - בין השרון לאיזור רחובות זה בסדר בשבילי. אם אוכל להגיע, אוכל גם להביא עוד שתיים, על נקודות איסוף נדבר אחרי שיקבע מקום.

ניצנץ1

New member
טוב, כיוון שצצו לי התחייבויות אחרות

שיכולות לא לאפשר לי לארגן או אפילו להגיע למפגש בתחילת יולי- אני משאירה לקיפולית את הנושא כמפגש של קומונה.. את המפגש של פורום נעשה בחגי תשרי מתישהו.. אז התארגנות של הקומונה נשארת בעינה וגם המקום בשרון.. אם אהיה בארץ- כיוון שכעת זה לא ברור ולכן גם ירדתי מארגון- אשמח להגיע גם אני.. אז קיפולית- המפגש כמו שאת רצית שלך ותארגנו אותו בכיף..

למעלה