לא רק כפיהלא מבין איך אנשים לא מחרימים אותם... האם בעל חנות דתי באמת
מתפלל בבית הכנסת (שיפתחו לו את החנות?) הרי הוא העדיף להתפלל
ושהעסק ילך לעזאזל. בבית כנסת מניין גברים מותר ובבית עסק 2-3 סוגרים.
הזוי ומדיף ריח של כפיה דתית בשיאה.
גם אף אחד לא רוצה שתדרוך שם בכדי שלא תביא לשם טומאה.לא מבין איך אנשים לא מחרימים אותם... האם בעל חנות דתי באמת
טומאה בבן אדם? מיחסים בד״כ לבעל חי..גם אף אחד לא רוצה שתדרוך שם בכדי שלא תביא לשם טומאה.
לא כתבתי שאתה טומאה, אלא שלא תביא טומאה, כמו למשל תיגע שם בספרי תורה עם ידיים שזה הרגע אכלו חזיר.טומאה בבן אדם? מיחסים בד״כ לבעל חי..
האם היה יהודי אחד שנידו מבית כנסת על עברה שיש עמה קלון?
הפוך - רוב העבריינים הופכים דתיים כשהם מובאים לדיון משפטי
כאילו שבלי זה בקרת כל יום בבית הכנסת....לא מבין איך אנשים לא מחרימים אותם... האם בעל חנות דתי באמת
בגלל טיפוסים כמוהו, עכשיו באירופה רוצים לאסור את השחיטה הכשרה שזה מזכיר את הגזרות ליהודים לפני מלחמת העולם השנייהכאילו שבלי זה בקרת כל יום בבית הכנסת....
מה הקשר לטיפוסים ואיך הגעת דוקא לשחיטה? כי שחטתי בפניך פרות קדושות?בגלל טיפוסים כמוהו, עכשיו באירופה רוצים לאסור את השחיטה הכשרה שזה מזכיר את הגזרות ליהודים לפני מלחמת העולם השנייה![]()
כי אתה פועל בלי שכל ורוצה למחוק כל סממן דתי על פני העולם מתוך מחשבה כושלת שזה יביא לשלום עולמי.מה הקשר לטיפוסים ואיך הגעת דוקא לשחיטה? כי שחטתי בפניך פרות קדושות?
יש בתי כנסת שדוקא התרשמתי עד נדהמתי לבקר בהם עם הרצאות שנותנות תחושת
רגשי אשמה על הקורבנות שהארץ גובה במלחמות ומאבק לעצמאות - שהדתי החרדי משתמט מהן.
בית הכנסת שלך מסית לשנאה וניכור תוך שמוש בזילות סמאלנות והקטנת האחר
זה לא בית כנסת אל בית השמצה התנשאות וזדון - אגב שחיטה כשרה היא התעללות בבהמה.
בשחיטה המוצעת באירופה מרדימים את החיה וא מהממים אותה כדי שלא תסבול.
אתה מזכיר את רדיפת היהודים כי אתה רודף ישראלים בצביעות שאתה יהודי עם ערכים בעוד שאתה שקרן גדול
השקר על יהווה התגלה - למדנו שהיה אליל עץ ולך אין טיפת מצפון על כל היהודים שמתו על קידוש אליל עץ.
אתה אנטישמי הרודף ישראלים בכנוי סמול - אין לך מחילה וגם לא תמצא מחילה להסתתר בה ממעשה העוולה
שאתה אף מפרסם.
לא מעונין למחוק כלום - זכות כל אחד לעשות קרקס מופע הצגה או להתנדנד כלולב בתפילותכי אתה פועל בלי שכל ורוצה למחוק כל סממן דתי על פני העולם מתוך מחשבה כושלת שזה יביא לשלום עולמי.
אני לא רודף יהודי אלא רודף את מי שיורה לעצמו ברגל ויורק לבאר ששותה ממנה.
אגב, אתה יהודי, יותר מדויק לכתוב, בהנחה שאתה יהודי, רק מכורח ההגדרה היהודית שנולדת לאימא יהודייה ותו לא, כי אין כל קשר בינך לבין היותך, לכאורה, יהודי.
אגב, אם כבר הזכרת את קידוש אליל עץ, כנראה, שאתה לא מבין את המשמעות של זה, אחרת היית מבין שאתה, דווקא, עונה על ההגדרה הזאת ולא אלו הגאים ביהדותם על כל המשתמע מכך.
הצביעות והחוסר יושרה שלך זועקים לשמיים, אחרת כפי שאתה מלין עליהם, למה אתה לא מלין על כל המפגינים חסרי התכלית, המשועממים שמחפשים עניין בחייהם?לא מעונין למחוק כלום - זכות כל אחד לעשות קרקס מופע הצגה או להתנדנד כלולב בתפילות
אך לא לסכן אותנו בזמן מגיפת הקורונה ועוד לטעון שהיא רצונו של אליל קדמון ואין להתחסן נגדה.
אתה רודף פסאודו אנטישמי שמחפש את היהודי שבי ובחילונים - הדגמת מילה במילה את תורת הגזע של רודפי היהודים.
הסיבה לכך היא חקיינות הטבועה באדם שמקורו בקוף - אתה מחקה את רודפי היהודים מתוך כניעה ותחושת כשלון.
אני ישראלי וזו זהותי - מקורותי בעם ישראל לפני שעבר התעללות של נביאים מפיצי שקרים כאילו הם שליחי אל נקמן.
יהודי הוא אולי נצר לשבט יהודה. ההלכה היהודית מצידי יכולה לשמש כנייר טואלט - אין לי שום חובה להתיחס אליה מעבר בארץ.
התורה מדגישה את המאבק בין יהווה לשאר האלילים - יהווה הפך לאל מטאפורי אך מקורו באלילי העץ בהם נלחמו
נביאיו כמו אליהו בבעל ושאר ההבלים שהפכו בפי אותם קופי אדם לאל נשגב - שהפקיר כמובן 6 מליונים והם עוד כרוכים אחריו.
אל כזה יש לשחוט שחיטה כשרה ולסבוא ממנו כדי שיפסיק להקריב פתאים מעם ישראל.
אני מבקר אותם מלשון ביקורת - לא אובססיבי אבל כמעט כל יוםכאילו שבלי זה בקרת כל יום בבית הכנסת....
אשריך על עמידתך על עקרונותיך. אני מבין שכף רגלך גם לא תדרוך בהפגנות נגד השלטון או העומד בראשו מאותה סיבה?כף רגלי לא תדרוך בבתי כנסת שהועדפו על פרנסה לעסקים
כי זה יהיה די אידיוטי ומיותר לעשות את זהלא מבין איך אנשים לא מחרימים אותם...
ממליץ לך לבדוק את משמעות המושג כפיה דתית. גם מבחינה לשונית וגם מבחינת משמעות חברתית וכו', אין שום קשר בין המונח שדחפת פה לסדר העדיפויות בענייני קורונה. נחמד כמובן לדחוף את המונח הזה בשביל הקטע ויצירת האווירה, אבל בחייאת בן אדם, רמה מינימלית של רצינות וענייניות, לא מילה גסה.הזוי ומדיף ריח של כפיה דתית בשיאה.
א. לא השתתפתי בבלפור - זו עובדה שאין לי גאווה או חרטה עמוקה - אני תומך בכל מי שמפגין נגד שחיתותאשריך על עמידתך על עקרונותיך. אני מבין שכף רגלך גם לא תדרוך בהפגנות נגד השלטון או העומד בראשו מאותה סיבה?
כי זה יהיה די אידיוטי ומיותר לעשות את זה. לא כל האנשים מפגרים.
ממליץ לך לבדוק את משמעות המושג כפיה דתית. גם מבחינה לשונית וגם מבחינת משמעות חברתית וכו', אין שום קשר בין המונח שדחפת פה לסדר העדיפויות בענייני קורונה. נחמד כמובן לדחוף את המונח הזה בשביל הקטע ויצירת האווירה, אבל בחייאת בן אדם, רמה מינימלית של רצינות וענייניות, לא מילה גסה.
מניח שהבנת את שאלתי על אף זאתא. לא השתתפתי בבלפור
קשה שלא תחלחל למוחי עם כל הסקירה התשקורתית הזאתהפגנה תורמת לתודעה! הציבור רואה ושומע עובדה שהיא חלחלה למוחך ואף עוררה בך חלחלה - כמו כל פרסומת - הצליחה.
מה זה משנה? לטעם המתפללים היא תורמת.ב. במה תורמת התפילה בבית כנסת?
זה רק בעיני חנ"שים אנטישמיים.הרי רק לאסוף תרומות לגבאי ולסדר עוד כיבודים או שטויות אחרות.
לדעתך. לדעת אחרים אין צורך בך בארץ. איש איש ודעתו. קשר כלשהו בין כל זה לנושא המדובר או לדברי למעלה? אין כמובן.בארץ אין צורך בבתי כנסת.
מתי כף רגלך בכלל דרכה בתוך בית כנסת ?לא מבין איך אנשים לא מחרימים אותם... האם בעל חנות דתי באמת
וכיצד טענתך זו קשורה לנושא ?לדעתי אתה מבלה כאן בפורום יותר מבית כנסת - כי האנשים כאן משכנעים יותר.
חשבתי לציין שאין לי גם זיקה למסגדים וכנסיות - אבל אף אחד מהם גם לא דרש לפתוח אותם בזמן המגיפה !!וכיצד טענתך זו קשורה לנושא ?
בבקשה , אני מתחנן בפניך , אף פעם אל תציב את רגלך בתוך בית כנסת.
אין בעיה עם כנסיות או מסגדים רק לא בתי כנסת.
אני יודע שאין לך זיקה לנסגדים וכנסיות וממש לא אכפת לי הסיבה אשר בעטיה אתה מבקש להדיר את רגליך מבתי כנסת אליהם אתה כלל לא נכנסחשבתי לציין שאין לי גם זיקה למסגדים וכנסיות - אבל אף אחד מהם גם לא דרש לפתוח אותם בזמן המגיפה !!
בניגוד לסחטנות פטרוני בתי הכנסת - למתפללים עצמם אין הרבה ברירות הם מאוימים להגיע לתפילה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.