כפיות מיוחדות

ענבל יקרה

תודה על המידע הנוסף בקשר לצעד קדימה. כפי שכתבתי לפאני, ידיעותיי בנושא צעד קדימה מוגבלות ביותר, ולכן, כל אינפורמציה שאת ו/או פאני או כל מישהו אחר מוסיפים לי ולכולנו, רק מעשירות את הידע בנושא. אני מאוד סקרנית לקרוא את המשך הסיפור על הבחור שבזכות צעד קדימה, הולך לבד, באמת הלוואי על כולנו. ליאת.

סקיטוש

New member
צעד קדימה

בדיוק אתמול ביקרתי במסגרת לימודי בצעד קדימה, ואני חייבת לציין שזה מקום מדהים!!!! שיטת פטו קולעת בדיוק לצרכי אוכלוסיית שיתוק מוחין גם מהצד המוטורי וגם מהצד הריגושי. מה שעוד הם מתחילים לעבוד עם הילדים כשהם עדיין קטנים (מגיל שנה וחצי) תוך כדיי שיתוף פעולה עם ההורים איך לנהוג עם הילד גם בבית. המקום הוא חם ומקסים, אני התלהבתי!!! ולאחר הביקור המרגש והמעשיר, החלטתי בשנה הבאה לנסות להתקבל לצוות המקצועי - תחזיקו לי אצבעות!! סוף שבוע מצויין!!!!

סקיטוש יקרה

אכן חוויה מרגשת. תודה על האינפורמציה בקשר לשיטת פטו, וצעד קדימה. אנחנו כאן בפורום מחזיקים לך אצבעות בנסיונך להתקבל לצוות המקצועי של צעד קדימה, ולהיות חלק מהאנשים שעושים את השינוי, ליאת.

ליאתוש יקרה !

אין לי הרבה מה להוסיף בסיפור הילד כי פעם אחרונה שהייתי בהונגריה ופגשתי אותו הייתה לפני 13 שנה אז אני לא יודעת מה קורה איתו היום אני רק יודעת שבשביל להגיע לכאלה תוצאות זה דרש התמסרות טוטאלית לנושא עד כדי כך שהאמא וילד פשוט עברו לגור בהונגריה עם חופשות מולדת מידי פעם ל- 4 שנים ! והחיסרון הגדול של כל העסק זה הקושי הפיננסי כי הממשלה לא מכירה בשיטה ולא עוזרת במימון אז זה נטל אדיר על ההורים ושלא לדבר על זה שמי שנוסע עוזב את שאר המשפחה פה וזה קשה... ואני אישית למשל גרתי עם אבא שלי כמעט שנה שלמה שם חזרתי עם קביים ואז ד"ר קופילביץ עצר אותי... אבל מי שמחליט להשקיע - יצליח ד"א הסניף בחיפה הוא לילדים קטנים

למעלה