כרגע דיברתי עם המשפחה בעזה

סחתין על הבדיחה מייק, האמת דווקא טובה הפעם

אבל זה היו צליינים שחזרו ממכה. ומה הופך את החזרה מכרם שלום ל"מסודרת"? בגלל שזה תחת עינו הפתוחה של הכיבוש? למה שלא יחזרו הביתה דרך מעבר רפיח?

מה הקשר לאולמרט ומדינות אירופה?

למובארק ולישראל במקרה הזה היה אינטרס משותף, למוטט את שלטון החמאס ברצועה. הסיבות שונות, אבל האינטרס משותף. מזה הכל התחיל. למובארק היה נוח להעביר את האחריות על ממשלת ישראל ("מה אתם רוצים? אני לא יכול לתת לכם לעבור בלי אישור מממשלת ישראל!") ולכן הסכים לעסקה. ולגבי מה שקרה היום: בחמאס מודעים לבעיית "האחים המוסלמים" במצרים (החמאס מייחל להפיכה שלהם), ומארגן הפגנות סוערות דווקא בגבול המצרי, כדי להתסיס את הרחוב המצרי ואת הרחוב הערבי כנגד מובארק.

נכון שיש לו אינטרס, אבל גם יש לו אינטרס נוסף

שלא להצטייר כמרעיב העם הפלסטיני, שזה מה שהוא עושה עכשיו. אני חושב שהלחץ האמריקאי שמממן אותו גבר על הכל. נראה כמה זמן זה ימשיך.

בגלל זה הוא היה הראשון לדבר אתמול עם אולמרט

ולקרוא לו להסיר את המצור. בצורה כזו הוא לא מצטייר כמרעיב העם הפלסטיני, אלא כמי שיודע לכבד הסכמים גם כשהם פחות נוחים. ובו זמנית, הוא מממש את האינטרס שלו לתרום להתמוטטות ממשלת החמאס. הבנת את התרגיל?

מממ ../images/Emo4.gif טוב צדק מי שאמר שהוא המנהיג הכי

חכם במזרח התיכון, מצליח לשחק אותה לשני הכיוונים

אללה יכאללילק איאהן גברר

אנשאללה תתחסּן אל2מור ואלעאלם ילח עלא אלחקומי ועלא מס'ר אנּו יפתחו אלמעאבר וי2ימו אלחס'אר ען אלקטאע.

../images/Emo10.gif עזה

דיברנו בטלפון בזמן ההפגנה , אותה הרסו לכמה דקות אהל אלהובול מחב"ד, חסרי צלם אנוש. אמרו לי שהבלאגן במעבר רפיח הועבר בשידור ישיר לאל ג'זירה... אמרתי לו שאני מצטערת שהם לא יכולים לשמוע את הקולות של אלו שנמצאים איתי בהפגנה, כי לא היה לנו מגאפון.. כי לא קיבלנו אישור להפגין בכלל.. ובכל זאת הפגנו. הוא אמר לי "בסיטה".. חחח הוא תמיד אומר לי את זה... ירד גשם והמשכנו לעמוד. אמרתי למארגן שאף אחד לא יזוז מכאן .. כי לא דוחים הפגנה כזו "ליום יפה יותר". וחוץ מזה , אף אחד מאיתנו לא עשוי מסוכר. אני מותשת. בעיקר מהרגשת התיעוב שעלתה בי כשאהל אלהובול הפעילו את שירי הטראנס הדתיים על הרב נחמן, ולא יכולתי לגרש אותם משם.. אבל אחרי עשר דקות או 15 דקות הם הסתלקו. אני מרגישה מובסת. S
مبروك ألف ألف مبروك لأهلك أهل الخير من غزة يا عزيزي

Mishkafofer

New member
תמסור להם

שיש לא מעט אנשים בישראל, ערבים ויהודים שרוצים שחייהם יהיו טובים יותר. אני לא מצפה מסבתא שלך להרים נס המרד נגד חמאס, זה מוגזם לכל הדעות אבל שבבחירות הבאות יחשבו על הילדים ועל העתיד.

למעלה