כרובי ו "מו-מו" החשיפה? הווידוי?

STIVENZ 426

New member
כרובי ו "מו-מו" החשיפה? הווידוי?

האם החסה פיתתה גם את הקטין הזה בקישור לעיל, ולמה הוא בוחר לספר זאת לכל הצעירים החרמנים של תפוז? אני? חבר אמר לי להכנס לשם.
הנה זה פה!

el presidente

New member
LOL ../images/Emo6.gif

ירשם לזכות החסה שהיא אכן משדלת את הנוער להביא בא ביס... כרובי....זה הזמן לתת דין וחשבון...

STIVENZ 426

New member
נצפה לאחרונה בגן שולה

כשהוא מושיב ילדים וילדות על המושב הקשיח של ה"סופר" שלו, ו"מרכיב" אותם ל"סיבוב".. אני הייתי מציע לך כרוב, לקחת עו"ד טוב... או להרים טלפון למייקל.. הוא הסתדר לא רע עד עכשיו...
ס.

M.Z

New member
"באינטרנט אתה אנונימי ויכול לעשות..

כל מה שבא לך, אף אחד לא יגלה את הסטיות" כך שח לי הכרוב לפני כמה שנים בשיחה גלויה, אתה זוכר כרוב מה אמרתי לך אז? שיום אחד הכל יתגלה? הנה הגיע יומך, וסיפורים על גיל 9 אבל מזדיין כמו בן 4 לא יעזרו לך הפעם, תן את הדין...

mendev

New member
מה הקטע עם פדופילים ?

כל יומיים אנחנו שומעים על סטיות של אנשים שאוהבים ילדים ... ולא כמו שהרוב אוהבים אלא.. קלויים / מטוגנים / צלויים / מאודים או סתם חי ככה על שיפוד (תרתי משמע) אז תסבירו לי ....

el presidente

New member
הילדים mendev....הילדים...

שמישהו יתן מפה לתייר הזה..שלא יילך לאיבוד...

mendev

New member
איך אתה רוצה אותם ?

בפיתה או בבגט ? להוסיף טחינה ?

STIVENZ 426

New member
אחרי כמה זמן מכריזים על נעדר?

24 שעות? לא? שמישהו יכריז על כרובי.. אני אין לי זמן היום. תודה. צוות האובדים. (הטעות במקור, והמקור כבר מזמן לא על הציפור....)

STIVENZ 426

New member
רק מושב קשיח?

הכרוב אוהב גם מתלים "סופר" קשיחים. מושב מצופה עור פרנזים , ולאו דווקא בכידון.. מנוע מתפרץ שלוקח את הפרונט גבוה ומהר אם אפשר, בשבילו- מודל צעיר, כמה שיותר.. הוא אוהב שיהיה לו מנשא לשוט, כמו באופנועי הימ"מ, וכמובן. כמובן. כ-מ-ו-ב-ן. מושב לילדים, קשיח גם, כן? זהו הכרוב ידידי.. ואחרי זה הוא כותב בכתבת המבחן שהוא "ראה את העור"... וטוען שזה שגיאת כתיב והוא דיסקלט.. נו באמת.. התרבות שלנו, ל-א-ן

STIVENZ 426

New member
פגענו בו?

הוצאנו את האמת לאור. נקודה. יותר מזה? הוא פשוט מנסה להתחמק ולהוריד פרופיל.. (אגב, כרוב, אם אתה רוצה טיפים להורדת פרופיל- דבר איתי.. (24? 64? מה תרצה?)

אנבלrh

New member
תן לו עד הערב...

הוא קיבל הוראה מיועץ התקשורת שלו לשמור על השתיקה. בטח מתאם בזמן הזה גירסאות או אליבי עם מייקל ג'קסון....

למעלה