כרובי ו "מו-מו" החשיפה? הווידוי?

כRובי

New member
פיייי........Y Y Y...

כמה קנאים בשרשור אחד - הייתם מתים לשבור למומו את האגן בעצמכם...אה ? עכשיו המשתרלל הקטן, שעוד רץ לספר על כך בפורום ש"סלבריטי שבר אותו" (ולא סתם איזה ג'יקסר), פנוי לשימושכם האישי. ובדיוק כמו שהיה עם סטיבנס (שהנשיא, כך שמעתי, שבר אותו ביחד עם MZ), גם כאן כנראה תתקלו בעוד ילדון שאגנו לא מבצע "קנאק" ברגע החדירה.. האמת כואבת! (והחדירה יותר
) קנאים נמאסתם !

STIVENZ 426

New member
זהו כרובי?

אחרי שנעדרת כל כך הרבה זמן, זה מה שיש לך לאמר? פחחחחח. יאללה יאללה. מס' תגובות, למרות שאני עוד מתלבט אם התגובה שלך שווה את זה: א. סלבריטי ע-ל-ק. ב. אם זה שאחיך הקטן קיבל פרס על ניהול פורום "גאווה צעירה" (ותחשוב על זה..) אומר שאתה סלבריטי, אז. נו.. די.. ג. ואתה מתבלבל יא כרוב. זה שהכנסת אותי לחדר החשוך ההוא עם MZ והנשיא, לא אומר שאתה יודע באמת מה היה שם. בתרגיל עוקץ שיכנעתי אותם שיותר עדיף להם לקחת את "מומו", כי הוא בעל ניסיון, וחוץ מזה, אגנו שלם בשל העובדה שה"חסה" סובלת מבעיות.. (ההפך מ- "קשה לה") אז לקחו אותו בסוף. ואני? יצאתי צולע רק כי היה חושך והמדרגה נתצקעה לי ברגל. בקיצור כרובי, תחזור למחתרת, קח לך יועץ תקשורת, או עו"ד חדש וטוב, לא יודע איזה עו"ד יש לך עכשיו, אבל הוא מייעץ לך לאמר שטויות שרק יורידו אותך יותר נמוך ממה שאתה עכשיו, (ואין עוד הרבה לאםן לרדת) תתעשת כרוב. תתעשת. אתה לא מספיק טוב.

כRובי

New member
נשיא - עוד חוצפן שבור אגן לטיפולך..

מקווה שתקשור אותו טוב בצינוק (לא כמו שקשרת את הבן זונה ההוא....איך קראו לו? אאההה....אלוהים...)

STIVENZ 426

New member
כרובק'ה..

פרוש לדוקים.. מאז ירד לך הכחול הדהוי מהבגדים, אתה הולך ונחלש.. מה יש לך להוסיף בסויית "מי שמביט בי מהחור לא יודע מי אני"? (י. גפן) . אבל חוץ מזה כרוב.. חלש אתה.. חלש..

el presidente

New member
../images/Emo124.gif STIVENZ 426..אתה יכול לבוא

רגע פה למטה ב'מרתף?... צריך ת'עזרה ש'ך...
אתה מת'עסק עם סורסור...

STIVENZ 426

New member
S.U.R.S.U.R../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifלא, לא מתעסק../images/Emo5.gif

M.Z

New member
עכשיו הגעתי הביתה

אחרי שהלכתי במסדרון במקום העבודה שלי, ושרתי לי להנאתי "השרמוטה לא תעשה כסף עליי" תוך כדי השפלת המבט למסמך שהיה בידי, משום מה הבוס שלי לא אהב את השיר, במיוחד כשהוא חשב שדיברתי לאישתו שהלכה 2 צעדים לפניי ולא שמתי לב. תלונה במשטרה, חקירה תחת אזהרה, הגבלת היציאה מהארץ, מעצר של 5 שעות עם 2 אנסים (שלימדו אותי את העובדה המעניינת שהקורבן לפעמים מעדיף לשתף פעולה מאשר להתגלח על ידי 2 בריונים מהצוואר פנימה). שוחררתי בערבות ועכשיו יש לי קצינת מבחן לשנה. אתה עדיין עומד על הדעה שזה אמור להיות ההימנון שלנו? ומי יעלה את השיר על הכתב ונעלה את זה לטאגליינס?

el presidente

New member
הנשיא מחר בערב ינסה לירשום

את המילים של השיר... "אני לא כ'פת לי מהביצועים שלה במיטה בבוקר היא מכינה לי סנדוויצ'ים עם חביתה".. LOL.... סורסור...

למעלה