כרונולוגיה של מוות ידוע מראש

כרונולוגיה של מוות ידוע מראש

TOS נגמר ולא משודר. TNG השידור ה"מקורי" נגמר לפני שנים בודדות. השידור החוזר יסתיים בסטאר+ בעוד שבועות בודדים ולא ישודר עוד. DS9 נגמר, והשידור החוזר החלקי יסתיים עוד שבועות בודדים ולא ישודר עוד. VOY יסתיים תוך פחות משנה. השידורים החוזרים יסתיימו עוד קודם (כן, אני יודע...) כלומר העולם המופלא של מסע בין כוכבים הולך ודועך, ותוך מספר חודשים לא ישאר ממנו כלום, למעט אנטרפרייז. ונשאלת השאלה, האם בכוחה של אנטרפרייז לבדה לקיים את עולמנו הצר? האם נאלץ לצאת מהבועה אל העולם האמיתי של היפים והאמיצים ומבט לחדשות? איזו זכות קיום תהיה לקהילת המעריצים? לפורומים? למועדונים? לאתרים? הרי תוך זמן קצר, אף אחד לא יזכור במה מדובר (חוץ מחולי הנפש שקיעקעו את סמל הפדרציה על הכתף. פדרציה שכמובן לא קיימת באנטרפרייז, אהובת נפשם). על מה נדבר? "זוכרים שפעם ההוא עם הקרחת, נו איך קוראים לו?, הגיע לכוכב והסתבך שם באיזה עניין? נדמה לי שהם טסו באיזו חללית, לא?" בקיצור, עולם הסטארטרק עומד בפני כליה, ורק אנטרפרייז תותיר לו זכר. אבל זכר אינו מספיק לקיים עולם.

itstzar

New member
למה להיות כאלה פסימיים????

אני בטוח שלפחות חלק מהסדרות יחזרו שוב בשידורים חוזרים תמיד הזכיינים יצטרכו למלא מקום ריק בזמן השידור במיוחד עכשיו שרוצים לסגור את החינוכית, ויהיה המון זמן שידור ריק וחוץ מזה תמיד יש אינטרנט!!!!

reystlen

New member
שאלוהים יעזור לכם ../images/Emo13.gif

אני מצטערת עם אני נשמעת זקנה אבל היו ימים בהם התחננו לחלל עמוק תשע !!! היה הרבה יותר גרוע (ועל תדאג יש סרטים והדור הבא תשודר עוד מליון פעמים ) יהיה בסדר אנחנו כאן להשאר

Bajoran Preist

New member
אני מסכים

גם אני זוכר טוב מאוד(ואני דווקא ממש לא זקן) את הימים בהם חלל עמוק תשע לא הייתה פה עדיין, ובאופן כללי היינו די מסכנים. לעזאזל, אני זוכר את הימים שבהם חיכיתי בקוצר רוח לסדרות כמו תיקים באפלה, כי לא היה שום דבר אחר לראות(May I say- Yak). בכל מקרה, אני חושב שאנחנו סובלים מתסמונת "חיכינו למשהו כל כך הרבה זמן והנה הוא הגיע במכה אחת והולך להיגמר לנו בין הידיים ואז נשאר עם הרבה פחות". ונשאלת השאלה- מה עדיף? שלא היינו רואים את ח"ע9 ו-וויאג´ר וכו´? אחרי הכל, אנחנו הבאנו את זה על עצמנו... ביקשנו, קיבלנו. ובכל מקרה, כאמור, שידורים חוזרים תמיד יהיו. (נ.ב זה אמנם קצת מוקדם אבל... אולי זה הזמן להתחיל לחשוב על.. סדרת מדע בדיוני חדשה, לא-קשורה-לסטאר-טרק?! אני לא מאמין שאמרתי את זה, אבל צריך להתמודד עם המציאות)

kohene

New member
איזה סוף איום

מכל סדרות הסטאר טרק היחדה שתישאר זאת ´אנטרפרייז´. בניגוד לרובכם אני לא ממש אוהב את הסדרה הזאת.

Bajoran Preist

New member
זאת קתצ הגזמה לא?...

אתם לא קוטלים מהר מדי? אולי אנטרפרייז היא סדרת ה-טרק הטובה בכל הזמנים ואולי גם לא השנייה במספר. לעזאזל, שתהייה מצידי סדרת ה-טרק הגרועה אי-פעם, היא עדיין סטאר-טרק והיא עדיין טובה מאוד, בטח שטובה יותר מהרבה דברים אחרים שיש לראות בטלוויזיה וראויה בהחלט להיות משודרת לצד סדרות מדע בדיוני אחרות. וחוץ מזה, תנו לה צ´אנס אנשים! היא עשויה עוד להשתפר ככל שהעונות יחלפו. (בתקווה שהן אכן יחלפו והסדרה לא תסתיים חס וחלילה. במחשבה שנייה- כל עוד יש מלא טראקיז בעולם, מה הסיכוי שזה יקרה?)

kohene

New member
היא לא ראויה לשם סטאר טרק

כבר הרבה זמן שרציתי לכתוב על זה. זאת אחת הסדרות הגרועות ביותר שעלו על המסך. היא יבשה, חסרת תוכן ואינפנטילית. המשחק דפוק, העלילות רחוקות מלהיות מרתקות.

Esmena

New member
והיא באמת לא משתמשת בו

מה שמנקה אותנו מהבושה.לא רוצים,לא צריך.

אילן די

New member
גם דיפ ספייס 9

הסדרה שאתם סוגדים לה, לא היתה מוצלחת כלל בעונות הראשונות. תנו לאנטרפרייז צ´אנס.

kohene

New member
דוקא אהבתי אותה גם בהתחלה

אמנם לא עקבתי אחרי כל הפרקים, אבל לדעתי היא היתה נחמדה.

Esmena

New member
גם אני.

ואל תתחילו עכשיו עם "תקלות בתחנה" כן, זה היה איום גם בעיניי, אבל התלונות כבר יצאו מכל החורים. חוץ מזה, התחלה גרועה זה עניין אחד , ונקודת פתיחה גרועה זה עניין אחר.הרעיון של אנט´ נראה לי רע ומטופש עוד כשהיא הייתה רק שמועה. כשראיתי שגם הביצוע גרוע, נטשתי.

Bajoran Preist

New member
מה שאני לא מבין באמירות כאלו הוא

שגם אם הסדרה שונה מסדרות טרק אחרות, וגם אם היא פחות טובה(היא בטח לא הכי טובה) היא עדיין דומה להן מהרבה בחינות! אם היא "אחת הסדרות הגרועות ביותר שעלו על המסך" מכך נובע שגם סדרות טרק אחרות בכלל לא היו משהו. זאת אמירה לא טרקית. מקסימום אפשר להגיד:"זאת סדרת סטאר-טרק הגרועה ביותר שעלתה על המסך". וגם על זה יש ויכוח.

kohene

New member
אם ניקח את השמות שמאחורי הסדרות

יש שם אחד שמופיע בכל הסדרות אבל לא מופיע באנטרפרייז. השם הזה עושה את כל ההבדל. לדעתי כל סדרה שהשם הזה היה מופיע מאחוריה, היתה הופכת לסדרה מצוינת, גם אם היא טרקית (לדוגמא: כדוה"א הקונפליקט האחרון).

השליטה

New member
מצטערת אבל...

אני לא מתלהבת מהסדרה רק בגלל השם, אני מצפה שיהיה משהו מאחוריו, אבל כל מה שאני מוצאת זה חלל ריק. אנטרפרייז היא לטעמי הגרועה ביותר מכל סדרת מסע בין כוכבים.

Bajoran Preist

New member
סבבה...

את זכאית לדעה משל עצמך
אני, בכל מקרה, אוהב ח"ע9 מושבע, לא מוצא אותה גרועה כל-כך ולא מרשה לעצמי להפסיד, גם היא לא מהווה שיא מכל סוג שהוא. זאת רק דעתי

jerri

New member
ככל שהיא תשאר באוויר, כך הם ימהרו

להבין עד כמה כדאי להם לחזור לטיים-ליין של פיקארד ושות´.

למעלה