ההפך יוביוב
בימים שבהם שום סידרת סטאר טרק לא שודרה בישראל,( חוץ מTNG בסטאר וורלד -שאינו בדיוק ערוץ ישראלי אף שהוא משודר כאן. אה, ואלה שדיברו נאצית
) המועדון פרח, נערכו הקרנות מדי שבוע או שבועיים באוניברסיטת תל-אביב, ואם אני לא טועה היו ניסיונות גם במספר מקומות אחרים. כדי לספק סטאר טרק - כשפשוט לא היה וההמונים השתוקקו. עכשיו, כשכל הסדרות משודרות, הרגישו שההקרנות מיותרות. נכון שאז יהיה העניין שונה- כי כבר ראינו וויאג´ר וכבר ראינו את הסוף של DS9. אבל האם לא היו חצי מההקרנות TNG ו TOS שראינו כ"כ מזמן? נכון,אני יודעת שזה שונה, בגלל המעמד הקלאסי של הסדרות האלה. והמצב של המועדון בכל זאת השתנה . בכל זאת אני מאמינה ומקווה שיהיה טוב ( האמת המצב יכול או לדרדר לסגירה סופית או לשפר). בעניין הפורומים , באותם ימים אפלים וחשוכים פעלו די יפה שני פורומים, ואיש לא(נו טוב, איש אחד, פעם אחת) לא חשב ולא טען לרגע שאין לפורומים האלה זכות קיום . הבעייתי הוא הפורום הזה- ששם לו למטרה לנתח פרקים,ונראה שאנשים יתעצלו לנתח פרקים שלא "משודרים"אבל אני מניחה שזה יכול לקרות, וגם, לא ראיתי שמה שהפורום שם לו למטרה מזיז כאן למישהו
. בעניין האתרים , מה שבטוח, שכל עוד יש אנטרפראייז, אנטרפראייז ישראל תמשיך לפרוח ולהצטיין. בקשר לאתרים האחרים, אני מקווה שאני לא מעליבה כאן אף אחד, אבל עד כמה הם באמת קיימים?בכל אופן,לא נראה לי שדבר כזה יהיה מה שיפריע להם. ומזה בעצם מורכבת קהילת מעריצים,לא? אז שוב,למרות שההודעה הזו מלאה ב"אם" ו"יכול להיות ש"- אני מקווה לטוב. ואם רוצים להמשיך ולהתחרע, אפשר גם להגיד שעתידה של ENT לוט בערפל בשל מצבו של ערוץ 10...
בימים שבהם שום סידרת סטאר טרק לא שודרה בישראל,( חוץ מTNG בסטאר וורלד -שאינו בדיוק ערוץ ישראלי אף שהוא משודר כאן. אה, ואלה שדיברו נאצית