כרטיסיית המנגה של קומיקס וירקות

TopSound

New member
כרטיסיית המנגה של קומיקס וירקות ../images/Emo41.gif

כרטיסיית המנגה של קומיקס וירקות מקנה: 10% הנחה על כל כותרי המנגה בחנות. כותר מנגה חינם לבחירתכם על כל 10 החתמות בכרטיסייה! הכרטיסייה ניתנת ללא תשלום ומגיעה ב-6 דוגמאות שונות לבחירתכם. קומיקס וירקות - בורוכוב 2 פינת קינג ג'ורג', ת"א, טלפון: 03-5251262. שעות פתיחה:ימים א'-ה' 10:30-21:00 יום ו' 10:30-17:00.

mike 666

New member
יש לי תשובה לציטוט שלך

האם יש שלג בצבע אחר ? ת'אמת כן ..הייתי בסקי בשוויץ, ואני רואה גוש שלג צהוב כזה .. את מבינה בטח איך הוא הפך לצהוב ..קיצר , אז אני והחברה קצת נזהרנו לא ליפול על הגושים הצהובים האלה ..כי אז ..זה לא יהיה נעים .. פיפי . בעעעעעעעעע

mike 666

New member
למה ? למה ? למה ? למה ?

למה לתקוע שם באחד הכרטיסים ציור של איניואשה ? למה ? בגלל שזה פה בארץ וכל ילד קטן רואה את זה ? בגלל שזה מה ש" הכניס " את הילדים לקטע של האנימה ? נמאס כבר , כל מקום איניואשה ...לא רוצה אינויאשה , לא בא לי , סידרה משעממת ... אוף ..( אני אומר ה-כ-ל לפי דעה שלי ) פרוטס באסקט זה נחמד אז זה בסדר , אבל אינויאשה ? זה כבר ....עזבו

OferKkK

New member
צודק לגמרי |: אינויאשה זה פיגור

טטאלי,אפשר לקרוא לסדרה "פילרים מעצבנים שלא הולכים לפי המנגה"... ברצינות רק ההתחלה הייתה שווה משהו ואז הם כבר לא הלכו לפי המנגה וזה נהיה מעפן... ועוד עם הצינזורים והתרגום של ערוץ הילדים בעע X__x ואת הדבר הזה עם הכרטיס אני כבר מכיר,אבל רגע,עם יש לי מנוי (למנויים יש 10 אחוז הנחה על כול דבר שם) ואני משתמש בכרטיס,אז היה לי 20 אחוז הנחה?! לא נראה לי הגיוני P: ...למישהו יש מושג?

mike 666

New member
לפי דעתי זה לא ככה ..

הם לא טיפשים לעשות שלמנויים 10 אחוז הנחה , ו גם בעלי כרטיס עוד 0 אחוז הנחה .. זה או זה או זה נראה לי ..הם עושיםאת זה בשביל שתרשמו שמה קיצר , רוצים מזומנים , הם רוצים שלא תשימו לב שאתם מבזבזים המון כסף בגלל שיש בעצם 10 אחוז הנחה ...אבל רגע ...למי אכפת מזה ? לא לי !! חח

mike 666

New member
-____- 10 אחוז הנחנה ולא 0 ..

-_- טעויות מפגרות ! , זה מה שקורה שכותבים מהר !! בעעע

Hinamori

New member
אינויאשה זה נחמד, הרבה אנשים

אוהבים את זה. >__< מה איכפת לך בכלל ?

dark max

New member
כן *_* ../images/Emo11.gif

[אני כל פעם שוכחת להוסיף את המאומץ שלי >>]

זה עם הסיפור של יורואיצ'י וסוי פונג

אפילו שנראה שבאנימה יש יותר רמזים לשיפ, לפי הפריוויו לפרק 57. D: יורואיצ'י מאמנת את סוי פונג ברקע עלי סאקורה מתעופפים...*_* ביער... ביער? לאאאא @__@;;;;; אני עוד אנקום בך יום אחד, גאיע! ;; יש לי טראומה לשארית חיי *דמעות דרמטיות* אמ, לילה טוב. ^^; *נותנת לעצמי עוד תזכורת מנטלית להרחיק ידיי מהמקלדת מבעוד מועד לפני שעות מאוחרות מדיי*

Hinamori

New member
למה את לא מתחברת ? >_______<

מלפפוני, אני אתבע אותך ! לא את הסלט, אותך באופן אישי ! >_<

למעלה