XDDD ארץ נהדרת, נכון?
N Neon taichou New member 5/11/05 #22 אני לא חושבת שזה יצא בספר o-o או אם זה כן, סביר להניח שזה לא תורגם. ואם כן אז... עע למי אכפת!!11 ובמנגה יש גם רמזים לשיפ. הקטע עם השיער T___T ואני יודעת שאני כבר עוברת לנושא לאקשור, אבל שמתם לב שבסוף 56 סוי פונג ויורואיצ'י נראו כמו ילדות? Oo זה... לא הגיוני.
אני לא חושבת שזה יצא בספר o-o או אם זה כן, סביר להניח שזה לא תורגם. ואם כן אז... עע למי אכפת!!11 ובמנגה יש גם רמזים לשיפ. הקטע עם השיער T___T ואני יודעת שאני כבר עוברת לנושא לאקשור, אבל שמתם לב שבסוף 56 סוי פונג ויורואיצ'י נראו כמו ילדות? Oo זה... לא הגיוני.
C coral chan New member 2/11/05 #8 מאגניב *_______* בכרטיסיה של פרובה זו התמונה שיש לטורו כדור אורז על המטריה! *מתפוגגת ממתיקות X3*
M mike 666 New member 5/11/05 #14 חח כן קניתי שם 4 מנגות ו.. קיבלתי אותו , כרטיס של נארוטו ושל הלסינג , עוד 6 מנגות וה 11 חינם ! חה חה ! נחמד כל העסק , וגם יש 10 אחוז הנחה שזה אחלה
חח כן קניתי שם 4 מנגות ו.. קיבלתי אותו , כרטיס של נארוטו ושל הלסינג , עוד 6 מנגות וה 11 חינם ! חה חה ! נחמד כל העסק , וגם יש 10 אחוז הנחה שזה אחלה
J JeeChan New member 5/11/05 #15 יאיי יש לי אחד כזה =] של גרווי =] ויש בו 2 חתימות =] עוד 8 ומנגה חינם =]
M mike 666 New member 5/11/05 #16 מזל טוב , אללה אללה 8 מנגות , ואז.. חינם ! אני שמח יותר כי עוד 6 מנגות ואז חינם ! חח .. נראה אני אקנה עוד מנגה של בליימ , ועוד אחד של בליץ' , ואז יהיו לי רק 4 מנגות עד שאני אקבל את החינם
מזל טוב , אללה אללה 8 מנגות , ואז.. חינם ! אני שמח יותר כי עוד 6 מנגות ואז חינם ! חח .. נראה אני אקנה עוד מנגה של בליימ , ועוד אחד של בליץ' , ואז יהיו לי רק 4 מנגות עד שאני אקבל את החינם