כרטיסים כרטיסים

כרטיסים כרטיסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז, מי רוצה כרטיס זוגי להופעה של רונה בג'ימס פקטורי בפתח תקווה? מי שרוצה אז שיכתוב לי למה בחמש שורות קצרות (יענו סוג של היקו) את הסיבה. מומלץ, כלומר חייב שהשיר יכלול את המילים, רונה, הופעה, ופתך תקווה. למה? כי ככה בא לי ההופעה תתקים ב23 לינואר בג'ימס פקטורי בפתח תקווה ב21 לחודש התחרות תסגר, ככה שיש המון המון זמן. ב22 אני הודיעה מי המנצח/ת

troyan2

New member
חחח ננסה :)

חמש שורות? ואו...קיי. בהצלחה ~! :) בהופעה של רונה אקח את בתזוגתי אקנה לה גם חלום עם אזיקים צבעוניים והחברה תתלהב כי היא ישר תחשוב שיש לי כסף לקחת אותה לפתח תקווה וכאן נגמר שיר, עם המון רגשות אשם [מאיפה אני יודעת לעשות היקו? אני יודעת איקי. בהצלחה :)]

chen1litvak

New member
go for it

טוב אז ככה- פתח תקווה זה קרוב לביתי, וסופסוף יש שם משהו טוב חברה שלי בגדה בי ואני על סף מוות אז אולי תהיה לי סיבה לסגור את החודש לא הייתי בהופעה של רונה כבר מעל לחצי שנה אני חושבת ובהופעה בכללי גם לא הייתי תקופה ממושכת ThEnd

groishir

New member
ניסיון

אין לי הרבה מושג מה זה היקו והחיפושים שלי לא הניבו יותר מידי מידע D: אני רוצה ללכת להופעה בעיקר בגלל שהיא בפתח תקווה מקום בו לא נכחתי זמן כה רב וזאת אכן האמת כי עברה שנה מאז שראיתי את רונה לאחרונה

hadarinke

New member
אנסה את מזלי

בתל אביב הופעות רבות וטובות ורונה מופיעה באם המושבות שם אותה ארצה לראות באולם בו תלויות מליון מראות כי בינתיים אני בבית עם דלקת ריאות תרמו כרטיסים לילדה חולה

horse 1212

New member
מה פתח תקווה מה?

מישהו יודע על הופעות שלה באזור רחובות/ראשל"צ/ת"א בזמן הקרוב?

תמרוש5

New member
השאלה היא אם זה בטוח לנסוע איתך../images/Emo3.gif

אוף באלי לחזור לזמן בו היו לי חיים ויכולתי לראות אתכן.

chen1litvak

New member
יוווווווווו מה זה המבחנים האלו ליחידת הסרטה?!

עוד דקה התאבדתי שם באמת נראה לי זה היה יותר קשה מהבגרות בקולנוע כתבתי 7 עמודים רק במבחן הראשון!!

michelle1231

New member
D:

שבוע לאחר ההופעה המדוברת אחגוג שבעה עשר אביבים ובתור מוזיקאית בת 17, רצוי שאלמד מרונה על החיים אללה פתח תקווה!

למעלה