מה אכזבה??
ח חסמו לי את הסיסמה New member 9/1/11 #22 שלא כתבו לנו דיווח, למראת שבקשתי. תראי מה זה, נתתי כרטיס וקבלתי..... כלום (חוץ מתודות במסר)
H horse 1212 New member 8/1/11 #14 נו כוסעמק זה היה אמור להיות תגובה לחן ככה זה כשלא כותבים בתפוז הרבה זמן
נ נילס15 New member 9/1/11 #17 כל פעם בא לי להשתתף בתחריות האלה ואז אני נזכרת שאין לי מה לעשות עם הכרטיסים בשנתיים הקרובות..
ט טלית נודדת New member 10/1/11 #24 עוד נסיון עלי שלכת מכסים על כמה בתים מישהו אומר: זוהי פתח תקוה אבל אותי מעניינת רק ההופעה של רונה.
R rigoletto111 New member 13/1/11 #26 הניסיון שלי, אחרי שמצאתי מקום לפוסט-דוק בערב לח, בשנת תשע"ב אולי אחזור לישראל כי בקרוב אסע לארה"ב ומאמריקה קשה להיגמל מצאתי משרה, במדינה קרה וצריך לארוז גם מטעָן. אך משהו חסר - כיצד זה קרה? כרטיס להופעת רונה קינן!
הניסיון שלי, אחרי שמצאתי מקום לפוסט-דוק בערב לח, בשנת תשע"ב אולי אחזור לישראל כי בקרוב אסע לארה"ב ומאמריקה קשה להיגמל מצאתי משרה, במדינה קרה וצריך לארוז גם מטעָן. אך משהו חסר - כיצד זה קרה? כרטיס להופעת רונה קינן!
ט טלית נודדת New member 13/1/11 #27 אוללה! פוסט דוק! אפשר לדעת איפה? מה? מי? בהיקו חסרה לך המילה פ"ת, אבל אולי חוה תסכים להחליק לך, אם תנוח עליה הרוח.
אוללה! פוסט דוק! אפשר לדעת איפה? מה? מי? בהיקו חסרה לך המילה פ"ת, אבל אולי חוה תסכים להחליק לך, אם תנוח עליה הרוח.
R rigoletto111 New member 13/1/11 #28 הולך ללמד סטודנטים באיזו אוניברסיטה טובה במדינת ניו יורק. דווקא יש התיחסות די ברורה לפ"ת, תראי בתחילת הפואמה
הולך ללמד סטודנטים באיזו אוניברסיטה טובה במדינת ניו יורק. דווקא יש התיחסות די ברורה לפ"ת, תראי בתחילת הפואמה
R rigoletto111 New member 17/1/11 #39 ניסיון שני! זכיתם בעוד שיר! אמר הגולש מהפורום שכאן פתח תקוה שלי, היא פקק ברחוב רמב"ן עיר בורגנית, נווה שאנן בתים מתייקרים, אקליפטוס וגן וכרטיס להופעת רונה קינן!
ניסיון שני! זכיתם בעוד שיר! אמר הגולש מהפורום שכאן פתח תקוה שלי, היא פקק ברחוב רמב"ן עיר בורגנית, נווה שאנן בתים מתייקרים, אקליפטוס וגן וכרטיס להופעת רונה קינן!
ב בעיות זהות New member 16/1/11 #34 בספירה לאחור סמויה אבל גם נאמנה כמו עורב (בפתח תקווה) הכרטיס הוא כמו גלגל של איש קצר שלא יטבע במים רדודים.
בספירה לאחור סמויה אבל גם נאמנה כמו עורב (בפתח תקווה) הכרטיס הוא כמו גלגל של איש קצר שלא יטבע במים רדודים.
ח חסמו לי את הסיסמה New member 17/1/11 #38 שינוי קל במועד הסיום לאור הבקשות, אני מקדימה את מועד סוף התחרות לעוד שבוע מהיום. כלומר, יום שני הבה כולנו נדע מי המנצח/ת. מהרו לשלוח שירים
שינוי קל במועד הסיום לאור הבקשות, אני מקדימה את מועד סוף התחרות לעוד שבוע מהיום. כלומר, יום שני הבה כולנו נדע מי המנצח/ת. מהרו לשלוח שירים