כרטיסים להופעה!!

izzys

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם: מור. גיל: 16. מין: נקבה. מזל: טלה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) חברים
ספר אהוב? יש יותר מאחד.. יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי. שחית בעירום?
ברחת מהבית? לא להרבה זמן.
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך? כן, אבל לאו דווקא בקשר רומנטי. הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת? תפסתי ראש. התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע? בקרוב! הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נראה לי שכן. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו? אולי שהייתי קטנה. קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור? בהחלט! וזאת השינה הכי טובה שיש
.
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב? מי יודע.. השם שלך הופיע בעיתון?

Z A M i

New member
../images/Emo122.gif

אנלא מצליחה לישון..
שם:נטלי גיל:18 מין:נקבה מזל:גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)חברים.. ספר אהוב?הנסיך הקטן
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי.. שחית בעירום?
(כשהייתי קטנה..) ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו? אם זה היה קורה..לא נראה לי שהייתי מתוודה פה..OO נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך? לא שידוע לי.. הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
עשית קעקוע?
עוד לא..
הסתפרת?
הכנתי מאבטיח פרצוף.. צללת עם דולפינים?
אני ואבא שלי נכנסנו פעם בדולפינריום למקום שאליו אפילו המדריכים לא נכנסים(אזור המלטה) ודולפינים תקפו אותנו..
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
לתקופה ממושכת?
אפשר להגיד.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
כל הילדות שלי.. התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
! נשברה לך שן? לחצי?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
!!! רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? "רקדת"...
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
לא משהו רציני.. שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
סביר להניח..
ביצעת אקט מיני בשירותים?
אף פעם לא אהבתי את העניין הזה..OO התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע? לא שזכור לי.. התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
רקדת בגשם?
אני וחנע זה פשוט ריקודים בגשם.. צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע? לא שזכור לי.. שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?

למה הכל רק כן ולא?

שם: עדי גיל: 22 מין: אישה מזל: קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)ממ.. קשה.. אין ממש ספר אהוב? באדולינה (בפעם הרביעית) יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? חלילה נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? יש מצב הרגת חיה בכוונה? רק חרקים גנבת משהו? ממ.. פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כה השתכרת? כן.. :S התנשקת? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? וודאי עשית או תכננת לעשות פירסינג? נזם.. וזה כבר שוב בתכנון עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אולי צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? נופ היית ערום בציבור? חח לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן
לתקופה ממושכת? שנה זה נחשב?:) קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אמאלה, לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? בטח רצית להיות בן המין השני? גם התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא נראה לי.. התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? אאוץ לא עשית למישהו היקי? כה עשו לך? כה נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? חח ברור שברת עצם בגוף? טפו טפו טפו רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? באמת נפלתי:\ שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? אני אלופה! שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? לא יודעת.. הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? ממ.. חשבתי שכן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? מסטיקים היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן, עכשיו זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא זוכרת ביצעת אקט מיני בבית הספר? חחחחחח לא אבל בבסיס כן ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? תמיד הברזת למישהו בלי להודיע? כן... התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? חח כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? ממ שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? קצת הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הו הו.. כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? יאפ אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? ברור בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן, רק חשבל שהוא לא היה מחוייב לי הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? אהא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן.. שברת לב? נראה לי השם שלך הופיע בעיתון? כן, היום

nils11

New member
ארוך:S

שם: דניאל/נילס.. גיל: 14.5 מין: זכר.. מזל: מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) האלופהXD ספר אהוב? האלכימאי. יצאת מהמדינה? כן! אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי. אולי רק דיונון:p שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? לא. התחילו איתך? כן.. הייתה אפילו פעם אחת אחת המצחיקותXD! צפרו לך? כן, אבל לא בקטע של "תעשה לי ילד" חח.. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא..? נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? כן.. הרגת חיה בכוונה? נמלים, ג'וקים, תולעים.. גנבת משהו? פעם אחת- בכיתה ד'. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? בערך 3 שחטות כל החיים.. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן........ עשית או תכננת לעשות פירסינג? רציתי.. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן...? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? ברורP: צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה, פול פעמים. התאפרת? בפוריםXD רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן, לכולם קורה שהם חושבים שלמין השני יותר קלP: התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? נראה לי שלא.. התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא. נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? פתחתי את הראש.. רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחח לא אלא אם כן להתפרע בהופעה נקרא לרקוד.. שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? סוג של כן. התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? נראה לי שלא ממש. היית כל הלילה על המחשב? כן! התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? חח כן.. זכרת חלום? כן... נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? בחלק מהמקרים. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא....... ביצעת אקט מיני בשירותים? לא. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא זוכר.. התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? חחחחחחחחחח כןןןןן!! ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא מבחינה נפשית, חשבתי שאני חולה
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אני לא מאמין במושג "לעולם לא".. רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? נראה לי שכן.. צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? לא יותר מדי. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן כשהייתי ילד קטן בגלל מלא חברים שלי תמיד
בכית בגלל מישהי? כן, אבל לא בקטע של אהבה.. סתם כי היא ממש דפקה אותי וממש הייתי לחוץ. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? חח בכיתה א' באתי לבצפר עם פיג'מהXD בכית בסרט? גרין מייל.. היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? אחים
סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא כל כך. שברת לב? אני מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון? לא

../images/Emo55.gifיאלה, נו....

שם: גל גיל: 16 מין: נ מזל: קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) חברים, האלופה
ספר אהוב? דור הפרוזק, כמו גחליליות, מיליון רסיסים קטנים יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי.... שחית בעירום? באיזה גיל שנתיים או משהו ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? נמלה או משהו הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נראה לי שהיה איזה משהו נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום? וואי, לא להגזים. עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון? לא זוכרת

תני לי יד, תני לי מקום

אצלך בעולם. אנגוי: תודה נשמאמי.
שם: גילי. גיל: 19 וחצי.
מין: נקבה? מזל: עקרב. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)חברים. ספר אהוב? אהרון והעפרון הסגול. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי.. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. [אמורה בתקופת הבגרויות
] הרגת מישהו? לא. נישקת מישהו מאותו מין? כה. בגדו בך? כן. הרגת חיה בטעות? מניחה שכן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. [שבוע הבא בעזרת השם בלי נדר.
] עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? חחח רק בלי חלק עליון.
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? תגידו תקופה ממשוכת... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? כן. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? פעם כשהייתי קטנה. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא. אבל אני צריכה.
היו לך משקפי ראייה? כן. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כמובן. היית מאוהב? כן. התעלפת? כן חח
נשברה לך שן? לא. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כן. קיבלת נכשל בתעודה? כן.. לא סתם נכשל, 0 עגול. שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. אבל פעם באילת רכבתי על גמל.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כמובן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן.. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? גם.. ביצעת אקט מיני בבית הספר? ממ נשיקה רק, לא נראה לי שיותר מזה.. ביצעת אקט מיני בשירותים? כן. התעקשת על משהו מטופש? תמיד. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? של ביצפר. P: חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? כן. צרחת מפחד? אתמול. P: היית 'צומי' במודע? כן. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? פעם.... הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? כה. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ממש לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן.. שברת לב? נראה לי שכן. השם שלך הופיע בעיתון? כן.

just too little too late

שם:עדי גיל:17.1 מין:נקבה מזל: דגים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)"חברים","האלופה2" ספר אהוב?מישו לרוץ איתו,שקרים שסיפרתי לעצמי יצאת מהמדינה? כה,למקסיקו והולנד אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי שחית בעירום? אממ...חחח ברחת מהבית? לא,אבל אני זוכרת שכשהייתי קטנה רציתי התחילו איתך? כה צפרו לך? כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?אפשר להגיד הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? כה הרגת חיה בטעות?בטח נמלה או משו הרגת חיה בכוונה? לא! גנבת משהו? כה פגעת בעצמך? כה רצית למות? חחח כה עישנת סיגריות? כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? =\ שתית אלכוהול? כה השתכרת? לא התנשקת? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס?ברור עשית או תכננת לעשות פירסינג?כה,אבל לא עשיתי עשית קעקוע? כה ואולי עוד מעט עוד אחד הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כה =] צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?חחח מי לא?! לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא?כה רצית להיות בן המין השני? כה (במחזור) התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כה התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה התעלפת? כמעט נשברה לך שן? כה עשית למישהו היקי?כה עשו לך? כה נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?כה שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כה שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כה שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? כה הוצאת מלא כסף על שטויות?כה הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית?כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית?כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה?כה זכרת חלום?כה נרדמת בשיעור?כה העברת פתקים בשיעור?כה תפסו אותך? כה ביצעת אקט מיני בבית הספר?ואווו...לא נראה לי ביצעת אקט מיני בשירותים? כה התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית?כה ביקרת אצל פסיכולוג? כה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? כה שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו?כה בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? חח כה בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו?כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כה התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה?כה נשבר לך הלב?כה שברת לב?כה השם שלך הופיע בעיתון?לא נראה לי,אולי במקומי..חחח

S h A b i T

New member
ווהו :)

שם: אלמוג. גיל: 18. מין: נקבה. מזל: טלה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ארתור! ספר אהוב? כל פעם שאני קוראת ספר אני מרגישה שהוא הכי אהוב, אז אין אחד ספציפי. :) יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? יש מצב. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. אילו ימים... :) הרגת מישהו? בטח. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. צללת עם דולפינים? כן. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? מסתבר. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן, שהאל יעזור. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן(?) התאפרת? כן. רצית להיות משהו שאתה לא? לא. רצית להיות בן המין השני? בטיולים בעיקר. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא, למרות שגל מנסה להכריח אותי לעשות. היו לך משקפי ראייה? כן, כל חיי טמונים בהם. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? כן. נשברה לך שן? שברו לי. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? היו ימים... התקלחת עם מישהו? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? האמת שלא. ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן. ביצעת אקט מיני בשירותים? בשירותים בביצפר :p התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? כן. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? לא. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? לא נראה לי. :p הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? כן. השם שלך הופיע בעיתון? כן.

LoLi Goddess

New member
מולמולמולמול...

שם: לולי (נו, אלה) גיל: מחר 19 =) מין: אני אשמח מזל: טלה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) family guy ספר אהוב? מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אף מילה על אהבה יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אולי שחית בעירום?
ששש אל תגלו... ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך? לא'דעת נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
חח בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
(אם נמלה זה נחשב חיה) גנבת משהו? לא גנבתי. לקחתי בהשאלה כי לא היה שם מוכר פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים? נו מה זה השאלה החודרנית הזאת? אין תגובה. שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
עשית קעקוע?
(שניים. אולי השבוע יהיה שלישי) הסתפרת?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
(בטירונות. זה נתן לי יום מנוחה באוהל חח) נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
טופי היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
מלך האריות, כשמופאסה מת. מי לא בכה? היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
לא בכוונה =\ השם שלך הופיע בעיתון? לא זוכרת

ליאןןן

New member
../images/Emo161.gif

שם: ליאן גיל: 17 מין: נקבה מזל: סרטן תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) נגיד שהאלופה ספר אהוב? באדולינה..אבל יש עוד כמה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כשהייתי קטנה ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא (?!) נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? אני מניחה שכן הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא מאז שאני תינוקת
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? בעיקר כשיש לי פיפי בטבע... התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא ממש התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? אני מאמינה שכן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? יש מצב התקלחת עם מישהו? כשהייתי תינוקת
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני תמיד מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא חושבת השם שלך הופיע בעיתון? כן

MENTER

New member
........

תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): סימפסון ספר אהוב? ורוניקה מחליטה למות יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? עוד לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? וודאי לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כמעט נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הרבה פעמים בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן ואי זה היה משחרר

...

שם: ענבר. גיל: 17. מין: נקבה. מזל: בתולה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) 'השיר שלנו'. ספר אהוב? לא יודעת. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ייתכן מאד. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? - צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. הרגת מישהו? נמלים. נישקת מישהו מאותו מין? כן. OMG בגדו בך? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? עוד לא
הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? איכ. צללת עם דולפינים? לא. איזה ילדות עשוקה! קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? נניח ש... לתקופה ממושכת? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? פ-חחח! אני? מה פתאום! התאפרת? כן. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? לא. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? לא.
בא לי! נשברה לך שן? כן. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כן. קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? כן. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן.
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? עד שכמעט נפלתי, לא.. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? לא. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן.
התקלחת עם מישהו? חחחחחח עם בגדי ים נחשב?
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? כן. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? כן.
צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? כן
שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? פחות או יותר. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? יכול להיות.. בכית בסרט? יש מצב. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? פחות או יותר.... הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? פחחחחח מזה לא. השם שלך הופיע בעיתון? כן.

ילדה 4

New member
../images/Emo41.gif

שם:יעל גיל:18 מין:נקבה מזל:תאומים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) סיינפלד ועקרות בית ספר אהוב? כרגע.. אם יש גן עדן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כן ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? בחלום היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? לא ממש קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן?כן עשית למישהו היקי?כן עשו לך? כן נעצרת? לביקורת! קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא נראה לי התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בעבר חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?אולי השם שלך הופיע בעיתון? שם משפחה כן..

../images/Emo55.gifאם אני אגיע מחיפה....

אני לוקחת אוטובוס לחדרה, ואז אני אסתדר משם.... כי זה דיי חור המקום הזה...

אזהו...

שממש ביררתי את העניין. צריך לרדת בפרדס חנה ומשם לקחת מונית.. ומונית זה איזה 70 שקל. ואיך נחזור..? אווווף

../images/Emo55.gif אפשר

חזרה לקחת טרמפים לרכבת, ומשם יש רכבת מחדרה לחיפה כל שעה....

למעלה