כרטיסים לסרט חדש לילדים ב-

snavgm

New member
ראיתי... שני קשישים..קטעים

הוא בן 89 והיא בת 82.
הלוואי על כולנו..

adii1201

New member
ואיך היא ביקשה ממנו נשיקה

הוא חמוד אני מחבבת אותו (בתור סבא זקן, שלא יהיו אי הבנות
) וחוצמזה שהתלהבתי מהאנגלית שלו!

snavgm

New member
ראית את הקטע-אם קתרין תחזור לסבית או סטריטית?

ראית את הלינק? בראיון שלה בדה- וויו,ומה היא עונה לברברה וולסטרס- על מה היא אמרה למרק צ'רי שהיא רוצה שקתרין תהיה כשתחזור לליין? אני אגב- אין לי תלונות! אחלה בחירה....

snavgm

New member
מה לא מופתעת?!?? איך?

אני דווקא הייתי מופתעת. הייתי בטוחה שדיינה קצת הומפובית ותחשוש להיות "יותר מדי לסבית", ותעדיף שזה ישאר אפיזודה חולפת ולא מזיקה.. והיא דווקא חושבת שקתקין הייתה הכי מאושרת עם אישה.. מי היה מאמין... (בינינו אפשר להבין את זה :)

snavgm

New member
הבנתי, רק לא למה זה היה צפוי בעיניך

- למה זה היה לך כ"כ צפוי וברור ? כי מה? הדמות שלה קתרין היתה מה זה הומופובית, חששה מדעת כל שכן בליין.. מה כ"כ צפוי שתחזור כלסבית..? ...עם מבטא צרפתי (קטעים איתה...). בכלל, רציתי להגיד לה .. שלא רק קתרין נראית יותר מאושרת עם נשים.. שגם לה דיינה ,אולי זו הדרך למצוא אושר.. :)

adii1201

New member
כן אבל לא שאלו את קת'רין

שאלו את דיינה, ודיינה מאז ומתמיד הייתה בעד העלילה הזו...

snavgm

New member
כן את צודקת..

דיינה באמת הייתה בעד העלילה הזו. היא גם רצתה שיהיה לקתרין רומן לסבי עם ברי (זוכרת? אמרה במלא ראיונות שהיא ומרשה מנדנדות למארק צ'רי שיהיה לקתרין וברי רומן בעונה 5 או 6)- אז מה הקטע? למה דיינה כ"כ בעד העלילה הלסבית? לא שאני מתלוננת חס וחלילה- אני בעד.. רק תהיתי מה הקטע שלה.. שמא רצון לממש מה שהיא לא מעזה ב real life//? אגב- היה גם איזה ראיון ששאלו אותה על התפקיד שלה ב THE L WORD והיא אמרה שמאד התאכזבה שבסוף לא היה לה קטע של נשיקה עם בט'- ולמה "את באה ל THE L WORD- אם לא כדי To kiss a girl?" בקיצור נראה לי שהקולנוע- TV מאפשר לה לממש פנטזיות לא ממומשות... ואני שואלת: למה לחכות לתפקיד ב TV לממש פנטזיות?

adii1201

New member
נו בגלל זה אמרתי שזה לא מפתיע

והתעלמת מההודעה שלי למטה על החתיך החדש בבודי אוף פרוף

snavgm

New member
לא התעלמתי - לא היה לי זמן לחפש מידע

איפה ראית? בראיון עם THE VIEW- את החתיך החדש? ואיזה צעירה היא נראית שם..שמת לב? אחד כתב לדיינה בפורום שלה-\ "גיליתי אותך בבודי אוב פרוף- והתאהבתי בך. את ה TV קראש החדש שלי. עשיתי לך גוגל וראיתי שטעו בגיל של באיזה 15 שנה לפחות. צריך לתקן בגוגל.." היא לא נראית 55! אולי 35-40 - אין דברים כאלו. ואגב= אין לי זמן לחפש ואין לי מצב רוח- כי אמא של חבר מאד טוב של הבן שלי (חמסה עליו שיהיה בריא!!) עומדת בכל רגע למות מסרטן היא כבר חולה מלא זמן והיום קרסו המערכות. ומחכים להודעה.. ללויה. וזה מה שאמרתי לך כשהתלהבת מהסטורי ליין של לינט והסרטן שזה ממש לא פיקניק. ואני ממש שנאתי את הסטוריליין כי בחיים זה אכזרי וקשה. והיא רק בת 36 ויש לה שני ילדים מתחת לגיל 8. עצוב. כל כך.. :(

adii1201

New member
בסדרה מה הקשר לחפש מידע!

כבר שני פרקים הוא שם
אוי אני ממש מצטערת לשמוע

snavgm

New member
באמת חתיך!!

לזה התכוונתי לחפש מידע- לעשות גוגל. תודה איפה ראו 2 פרקים ב YES? אני קצת לא עוקבת.. מקליטה. אולי אראה. דספרט אגב היה פרק השבוע? שבוע שעבר? גם איבדתי קשר.. ולגבי נושא השני תודה. עצוב נורא. :(

adii1201

New member
אני כתבתי תגובה

אניווי כתבתי שזה מה שהיא תגיד שזה היה נורא צפוי. ואפרופו דיינה, מי זה הגברבר השווה הזה שהביאו לשחק את הניו בויפרינד שלה בבודי אוף פרוף

למעלה