כרטיסים לקומדיות שוות ב-

למה קוטנר כותב שם בכלל? ../images/Emo12.gif

הוא יורד ברמה. אהבתי מאד את מה שהוא כתב על הסולו גיטרה, אבל למען האמת אני חושבת שגם הביקורת הזו לא כ"כ עניינית וכתובה ברשלנות.

groishir

New member
מההה

אני ממש אוהבת את ישראל היום! כמעט רק בגללם הנסיעה ברכבת כל בוקר נראית לי כיפית (וגם בגלל שכל פעם שהם כותבים על אדלסון הם מזכירים שהוא הבעלים. שקיפות זה מגניב.) :)

ישראל היום מכונה "הביביתון"

הם במופגן מפיצים אג'נדה שתומכת ללא סייג בביבי ובמעשיו, כולל הצנעת מעשים שעלולים להוציא אותו רע והאדרת פעולות אחרות שלו. וגם אני הופתעתי שקוטנר כותב שם.

groishir

New member
נכון,

וגם דן מרגלית שיש לו חלק ניכר בעיתון וידוע כיריבו המר של אולמרט תמיד דאג לפרסם כנגדו, אבל ככה זה בכל עיתון, אין מה לעשות... הרי לא תמצאי עיתון שחף מכתיבה אינטרסנטית. אני דווקא אוהבת שם את רוב המדורים, בעיקר ההוא לקראת הסוף (עם הקריקטורה), שנון משהו.

groishir

New member
אני לא חושבת

שהביקורת אכזרית או משהו כזה, היא דווקא נראית לי די מעודנת. לא נראה שיש לו משהו עקרוני נגדה, הוא פשוט לא אוהב את הסגנון, וזה לגיטימי. בסופו של דבר, רונה קינן באמת ממותגת כ"איכותית", אבל בהתחשב בכך שהמיינסטרים הישראלי הנוכחי הוא רובו מזרחי, אין סביבה איזה קונצנזוס. מה שכן, הוא שם את המוסיקה שלה בצד, וזה קצת חבל להתעסק בבנאדם ופחות ביצירה שלו.

הביקורת פשוט לא עניינית

אין שם אף מילה על האלבום החדש ורק את דעתו הלא מדוייקת לגבי הקריירה שלה. על איזה "קרדיט ארוך" הוא מדבר? שירים ליואל הוא אחד האלבומים המוערכים שיצאו כאן בעשור האחרון, היא זכתה בפרס אקו"ם וגם בתואר זמרת השנה בגלגל"צ. זה בדיוק "קרדיט ממומש" בגרסתו הכי בסיסית מבחינת חברת התקליטים, וזה עוד לפני שמתייחסים לכל הפרוייקטים שהיא השתתפה ומשתתפת בהם ולעובדה שההופעות שלה תמיד מלאות. נכון שהיא לא ממלאת את קיסריה, אבל אני לא חושבת שקיימת ציפיה או התכווננות לשם, כך ששוב אני באמת לא מבינה מה הוא רוצה. ההתייחסות היחידה שלו לאלבום החדש הייתה בשורה האחרונה שלו ושם הוא כתב שיש עם השיר "המראות ו..." ניסיון להיות נגיש אבל שאין שינוי מהותי באלבום הזה לעומת אחרים. כלומר, ברור שהוא יהיה דומה לאחרים מבחינות מסויימות כי אותה אחת כתבה והלחינה כך שלאיזה שינוי הוא בדיוק מצפה והאם הציפייה הזו לשינוי נכונה אצלו גם בנוגע לאלבום חדש של להקת מטאל זו או אחרת בה הוא מקווה ומצפה שיהיה בכי חרישי ומילים רכות? בקריאה שלי הוא פשוט לא אוהב את השירים שלה וחיפש בכוח סיבות לקטול. זה בסדר לא לאהוב אלבומים וזה גם בסדר לכתוב ביקורת עניינית על האלבום, ושני אלו לא היו בביקורת שלו.

groishir

New member
תגובה חסרת כותרת

אני לא מנסה לסתור את מה שאמרת, ככה שלא נראה לי שלי את צריכה להסביר את זה. ועדיין, זה שהיא זכתה באותם תארים והשתתפה בפרוייקטים לא אומר שהוא פתאום יתאהב במוסיקה שלה, עניין של טעם, את יודעת. כנראה שמבחינתו היא זוכה ליותר מידי תשומת לב והוא מלכתחילה לא אוהב את המוסיקה, אז זה עוד יותר מעורר אצלו אנטיגוניזם כלפיה. וכן, ציינתי בתגובתי הקודמת שהוא התעסק יותר מידי במסביב, אבל אני לא יודעת עד כמה ניתן למנוע התעסקות שכזו כשמדובר בביקורת.

למעלה