כרטיסי הנחה לרוק עצמאות 2007!!

tair62

New member
כרטיסי הנחה לרוק עצמאות 2007!!

המופע יהיה ב-23/4 רק בראשל``צ ויופיעו בו: אביב גפן, עברי לידר, סינרגיה, משינה, מוניקה סקס, שייגעצ,אריק ברמן, ברי סחרוף ביט 69 ומה קשור? מי שרוצה לקנות כרטיס הנחה של 119 ש"ח באזור חולון והסביבה בטלפון : 0528823250 פרטים באתר:http://www.planetnana.co.il/tair26/

handlessman

New member
Beat 69 מופיעים ברקו העצמאות! איזה השפלה

הם הלהקה הכי גרועה שקיימת, אם אפשר אפילו לקרוא להם להקה... פאנק-רוק מסריח טחונים בתחת מסביון ששילמו בטח מיליוני דולרים למארגנים של רוק העצמאות כדי שיתנו להם להופיע...

galush29

New member
../images/Emo45.gif

ושימו לב שלא רשמו אותם בדבר האדום הזה

handlessman

New member
חחח...

אני מכיר את הפוסטר המלא והם מופיעים שם, פשוט בזה ששמו פה כנראה הם לא נכנסו בצילום...

handlessman

New member
מה שכתבתי...

להקה של 3 ילדים בכיתה ט' מסביון שמנגנים (עאלק "מנגנים") פאנק-רוק והם טחונים בתחת ויש להם איזה אולפן הקלטות פרטי אנא ערפ והם הוציאו אלבון ואף אחד לא סובל אותם (חוץ מכמה אנשים)

Apoca1ypse

New member
די לזבל בשכל אחי

בגיל שלהם 13? .... איזה ידע או נסיון יש במוזיקה שאפשר ליצור אותה? (ואני לא מדבר על תוף מרים) אז כן, הם מסביון וכל השטויות של הפאנק הזה עלה להם למוח, בטח שהם יכולים להרשות לעצמם לנצל את כספם חוץ מזה שאני לא סובל אותם, אף אחד לא סובל אותם והם חושבים שהם המציאו את הגלגל אבל סך הכל הם ילדים, אז לא צריך להתעצבן יותר מדי. מצד שני באמת עצוב שייתנו להם להופיע (ברוק עצמאות?!) תודה לאל שאני כבר לא סובל רוק ישראלי אוי...וזה כל כך נורא שהם מופיעים ליד השם של ברי

Benn Is Kane

New member
צריך להתעצבן.

כי הם להקה שלא עושים מוזיקה, והם מתפרסמים רק בגלל יחסי ציבור מהכסף שלהם ובגלל הגימיק המגניב של ה"בני 13 שעושים מוזיקה שיכולה להצליח גם בחו"ל ובקרוב יהפכו ללהקה בסדר גודל של גרין דיי". בזמן שלהקות שבאמת מנגנות מוזיקה טובה, נדחקות לצד רק כי הם מנגנים משהו שאנשים עדיין לא מכירים. זה מעצבן, במיוחד אנשים שעושים מוזיקה, כמוני למשל.

handlessman

New member
נכון מאוד

נראה לי שפשוט עם הזמן אנשים אוהבים יותר ויותר רעש, ופאנק-רוק זה רעש אבל בצורה מוגזמת ואנשים מתרגלים להקשיב לרעש ולא למוזיקה עצמה... לעומת זאת יש להקות שיודעות מתי לשלב ואיך ליצור מוזיקה איכותית באמת... (כמו PT כמובן)

Benn Is Kane

New member
בעברית, קוראים לזה "לדפוק את הראש".

סתם מוזיקה בשביל לדפוק את הראש... המוזיקה הכי פשוטה, עם הליריקה הכי פשוטה. אין שום שינוי משיר לשיר, אין שום משהו מעניין או חידוש... הכל אותו דבר, אותם 4 אקורדים-פזמון-4 אקורדים. אפשר לקרוא את הליריקה של Four Chords That Made A Million ופשוט להבין, חד וחלק, על מה העצבים פה.

Apoca1ypse

New member
חחח זה ברור, מה שהוא עשה לחברת תקליטים

עם השיר ההוא, גאון. אבל לא צריך להתעצבן עליהם, אלא על ההורים שלהם או על המפיק השמן שנותן לזוועה הזו להישמע

Musedol

New member
זה ממש טיפשי מה שאמרת

"ופאנק רוק זה רעש אבל בצורה מוגזמת ואנשים מתרגלים להקשיב לרעש ולא למוזיקה עצמה" אחי, מישהו אמר לך למה להקשיב? אתה מתחבר למלודי, פנאן הם מתחברים לרעש. כל אחד ומה שעושה לו טוב. אני יכולה להגיד לך באותה נשימה שאני מתה על המוזיקה ובכלליות על PT ועם NOFX לדוגמא, שהיא דוגמא ללהקת פאנק רוק. זה ממש אידיוטי. אתה יכול לאהוב מגוון רחב של סוגי מוזיקה וזה שאתה לא אוהב סוג מסויים או פחות מתחבר אליו לא אומר שזה לא מגדיר אותו בתור מוזיקה. אז חאלאס עם השטויות ודי לעצבן אותי ב12 בלילה, זה עושה לי מיגרנות. [ניקו, תגיד להם!
]

handlessman

New member
דווקא...

גם אני שומע מוזיקה שהיא "רעש", אני שומע גם מטאל, אבל משהו שרואים שהוא לא סתם מישהו שלקח גיטרה ליד והתחיל להתפרע... וכאן חוזרים למה שבן אמר, שבשירי פאנק רוק לדוגמא אין שום דבר מיוחד, כולה מתלהבים שיש להם דיסטורשן

Musedol

New member
אוקיי.. ו?...

אז יש להם דיסטורשן, ויש אנשים שמתלהבים מזה. אני לא רואה פה מה הבעיה. באמת שלא. לא הכל חייב להיות מתוחכם ויותר מעל 4 אקורדים שחוזרים על עצמם. באמת באמת שלא. וזה אפילו כייף לשמוע את השטויות האלה. אתה לא אוהב דברים שהם עם 4 אקורדים גג? אל תשמע. אבל זו כן מוזיקה.

ליהי54

New member
דיי נו..

הם ילדים מוכשרים, והם אוהבים מוזיקה. בגלל שהם מסביון וכל זה אז אף אחד לא נותן להם צ'אנס? נוראי כמה שכולם שונאים אותם...

Musedol

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif הרגת אותיייייי

למעלה